O Smeštaju

Sherwood Suites Resort 5* | Antalija avio

 

Lokacija Sherwood Suites Resort 5*:
Pozicioniran je na Lari. Udaljen je 11 km od aerodroma u Antaliji i 15 km od centra grada. Otvoren je 2019. godine. Zauzima površinu od 19.000 m2.

Plaža:
Hotelska plaža je peščana. Udaljena je 700 m od hotela. Do plaže se prelazi i ulica. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni za goste hotela. Bar i restoran sa brzom hranom na plaži su takođe uključeni u uslugu.

Sobe:
Hotelski kompleks čini glavna zgrada zajedno sa dva šestospratna bloka. Raposlaže sa standardnim (max 2 osobe, 30-35 m2), deluxe suite (dve sobe odvojene vratima, max 2+2 osobe, 75 m2) i deluxe superior suite (spavaća i dnevna soba, max 3+2 osobe, 80-90 m2). Sve sobe imaju individualni klima urađaj, sef (besplatno), mini bar (besplatno), TV, telefon, fen za sušenje kose, balkon. Osim osnovnih sadržaja, Deluxe Superior Suite imaju i opremljenu kuhinju kao i veš mašinu.

Hotelski sadržaj:
Glavni i a'la carte restoran (plaća se), 3 bara, 3 spoljašnja bazena, unutrašnji bazen, 10 vodenih tobogana, WiFi u lobiju, tursko kupatilo, sauna, pikado, stoni tenis, boćanje, mini fudbal, aerobik, akvabik, teretana, 2 dečija bazena, dečiji meni, mini klub (4-12 godina). Plaća se: masaže, SPA centar, motorni sportovi na vodi, uslge lekara, dadilje, frizera, fotografa, pranja i peglanja veša.

Način služenja obroka:
Švedski sto

Napomena:
Potpuno nov hotelski kompleks sa mnoštvom sadržaja za porodične odmore.

Antalija 2021 Turska - ovo leto posetite najpoznatije moderno letovalište u Turskoj, koje će sigurno zadovoljiti sve vaše potrebe i želje.

POKLON: Za svaki uplaćen aranžman za ovu destinaciju od nas dobijate gratis 2 noćenja u Lider rafting kampovima (sezona  2021)

PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! MINIMALAN ROK VAŽENJA PASOŠA ZA ULAZAK U TURSKU IZNOSI 6 MESECI OD DATUMA ZAVRŠETKA PUTOVANJA. 

Svi strani državljani koji koriste usluge naše agencija su u obavezi da se raspitaju o viznom režimu Turske, kao i da u pasošu sa kojim izlaze iz Srbije imaju ulazni pečat na teritoriju republike Srbije.

USLOVI ULASKA U TURSKU:
  • Državljani Srbije mogu da uđu na teritoriju Turske bez obaveze karantina ili testiranja pod uslovom da poseduju potvrdu o vakcinaciji, izdatu od strane nadležnog organa R. Srbije.
  • Lica koja su preležala COVID-19, mogu da uđu u Tursku sa potvrdom o imunitetu izdatom od strane nadležnog organa Srbije.
  • Lica koja nisu preležala COVID-19 (odnosno nemaju potvrdu imunitetu izdatu od strane nadležnog organa Srbije) i nisu vakcinisana - moraju imati PCR test, ne stariji od 72 sata. 
  • Lica do 18 godina starosti mogu da uđu u Tursku u pratnji odraslog člana porodice koji poseduje potvrdu o vakcinaciji, u suprotnom je potreban PCR test za decu stariju od 5,99 godina.
 

Slični aranžmani za Leto 2021:

Hurgada 2021
Alanja 2021
Belek 2021
Kemer 2021
Side 2021
Bodrum 2021
Kušadasi 2021
Fetije 2021
Marmaris 2021
Dubai 2021
 
Ponudu svih aranžmana za letovanje u Turskoj možete pogledati ovde:
Turska letovanje 2021
Plan puta

1. dan.

Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd - Antalija. Sletanje u Antaliju. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. – 7. 10. 11. 14. dan

Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8. 11. 12. 15. dan

Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Antalija – Beograd. Dolazak u Beograd. KRAJ PROGRAMA.

Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti