Ponuda ističe za:
Dana
Sati
Minuta
Sekundi
Još 5 osoba gleda ovo putovanje.

Side 2021 Turska - Side je odmaralište na južnoj mediteranskoj obali Turske. Kombinacija je modernog odmarališta i starog antičkog grada Side.

side turska

CENOVNICI: 

Side cenovnik - Maj 2021
Side cenovnik - Jun 2021
Side cenovnik - Jul 2021
Side cenovnik - Avgust 2021
Side cenovnik - Septembar 2021
Side cenovnik - Oktobar 2021

 

POKLON: Za svaki uplaćen aranžman za Side od nas dobijate gratis 2 noćenja u Lider rafting kampovima (sezona  2021)

PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! MINIMALAN ROK VAŽENJA PASOŠA ZA ULAZAK U TURSKU IZNOSI 6 MESECI OD DATUMA ZAVRŠETKA PUTOVANJA. 

Svi strani državljani koji koriste usluge naše agencija su u obavezi da se raspitaju o viznom režimu Turske, kao i da u pasošu sa kojim izlaze iz Srbije imaju ulazni pečat na teritoriju republike Srbije.

PRODAJNO MESTO:

  • Novi Sad, Danila Kiša 11, 021 544 444, 064 00 293 70

 

Slični aranžmani za Leto 2021:

Hurgada 2021
Kušadasi 2021
Alanja 2021
Antalija 2021
Bodrum 2021
Belek 2021
Kemer 2021
Dubai 2021

 

Ponudu svih aranžmana za letovanje u Turskoj možete pogledati ovde:
Turska letovanje 2021
Opis destinacije

Side 2021

Opis destinacije:

Side 2021 - Side je odmaralište na južnoj mediteranskoj obali Turske. Kombinacija je modernog odmarališta i starog antičkog grada Side.

Na samom vrhu stranice možete pogledati cenovnike, dok se na dnu nalazi slike i opisi smeštaja za aranžmane - letovanje Side 2021.

Klikom na sliku smeštaja možete pogledati informacije i fotografije odabranog smeštaja, i prema tome izabrati željeno Side letovanje za sebe i odabrano društvo.

Ono što je sigurno je to da će Side i Turska letovanje 2021. godine, uz Lider Travel aranžmane, biti nezaboravno iskustvo!

Side 2021 - zelena oaza na Mediteranu

Side je bio jedna od drevnih luka Pamfilije na Sredozemnom moru, smeštena na malom poluostrvu oko 80 kilometara (45 minuta od aerodroma) istočno od Antalije. Side je opušteno, porodično odmaralište na turskoj mediteranskoj obali, nekoliko kilometara od grada Manavgata sa poznatim vodopadima.

Obližnja reka Manavgat znači da je ovo područje puno zelenila i veoma plodno. Najzanimljiviji delovi Sidea uključuju lepu obalu i luku, dugačke prostrane plaže i grčke i rimske ruševine oko kojih je izgrađen moderni Side.

Side leto 2021 - prelepe plaže

Side ima dve glavne plaže sa obe strane poluostrva - jednu na zapadu, drugu na istoku, kao i malu peščanu uvalu u centru odmarališta. Na peščanoj zapadnoj plaži nalaze se većinom hotelska odmarališta, od kojih neka imaju svoj deo plaže i dosta je razvijenija od istočne plaže.

Na zapadnoj plaži možete uživati u vodenim sportovima, a naravno možete da iznajmite čamce, glisere kao i da sa instruktorom ronite ili jedrite na predivnom moru.

Pored aktivnosti na plaži koje Side nudi, ukoliko idete porodično ne biste smeli da propuste posetu uzbudljivom vodenom parku u Okurčalaru. Golf je još jedna popularna aktivnost za stanovnike ili posetioce u Sideu. Pola sata zapadno od Sidea nalazi se tursko golf središte Belek, inače izbor PGA šampionata. Nije neobično da porodice borave u hotelskom smeštaju u Sideu, ali da Belek posećuju tokom boravka upravo zbog golfa.

Side 2021 - najbolji aranžmani uz Lider Travel

Side je prelepo primorsko odmaralište na Mediteranu, i definitivno mesto sa koga ćete se vratiti prepuni letnjih uspomena.

Putovanje u Side 2021 koje smo pripremili za vas podrazumeva kombinaciju smeštaja, prevoza i transfera na samoj destinaciji. Pogledajte ponudu hotela, rezervišite letovanje u Sideu i pripremite se za nezaboravnu avanturu.

Plan puta
Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti