1/5
Još 3 osoba gleda ovo putovanje.
Napomena

Side 2022 Turska - Side je odmaralište na južnoj mediteranskoj obali Turske. Kombinacija je modernog odmarališta i starog antičkog grada Side.

PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! MINIMALAN ROK VAŽENJA PASOŠA ZA ULAZAK U TURSKU IZNOSI 6 MESECI OD DATUMA ZAVRŠETKA PUTOVANJA. 

PREPORUČUJEMO KUPOVINU PAKETA PUTNOG OSIGURANJA KOJI UKLJUČUJE I OSIGURANJE OD OTKAZA PUTOVANJA. 

Svi strani državljani koji koriste usluge naše agencija su u obavezi da se raspitaju o viznom režimu Turske, kao i da u pasošu sa kojim izlaze iz Srbije imaju ulazni pečat na teritoriju republike Srbije.

USLOVI ULASKA U TURSKU:
  • Državljani Srbije mogu da uđu na teritoriju Turske bez obaveze karantina ili testiranja pod uslovom da poseduju potvrdu o vakcinaciji, izdatu od strane nadležnog organa R. Srbije.
  • Lica koja su preležala COVID-19, mogu da uđu u Tursku sa potvrdom o imunitetu izdatom od strane nadležnog organa Srbije.
  • Lica koja nisu preležala COVID-19 (odnosno nemaju potvrdu imunitetu izdatu od strane nadležnog organa Srbije) i nisu vakcinisana - moraju imati PCR test, ne stariji od 72 sata ili negativan rezultat brzog antigenskog testa uređen 48 sati pre ulaska u zemlju. 
  • Lica do 18 godina starosti mogu da uđu u Tursku u pratnji odraslog člana porodice koji poseduje potvrdu o vakcinaciji.
  • U roku od 72 sata pre dolaska u Tursku neophodno je elektronski se registrovati putem sledećeg linka: https://register.health.gov.tr/ . Tokom registracije se dodeljuje takozvani HES KOD koji predstavlja elektronski vid praćenja zdravstvenog stanja putnika. Neophodan je za ulazak u sve tržne centre, restorane, državne ustanove i druge objekte. Svi putnici su dužni da pri ulasku u Tursku pokažu isti u štampanoj ili elektronskoj formi.
Cena obuhvata/ne obuhvata
Način plaćanja i prijave
Plan puta

Side 2022

 

Ponudu svih aranžmana za letovanje u Turskoj možete pogledati ovde:

Turska letovanje 2022

 

Slični aranžmani za Leto 2022:

Hurgada 2022
Alanja 2022
Antalija 2022
Belek 2022
Kemer 2022
Bodrum 2022
Kušadasi 2022
Fetije 2022
Marmaris 2022
Dubai 2022
 

POKLON: Za svaki uplaćen aranžman za ovu destinaciju od nas dobijate gratis 2 noćenja u Lider rafting kampovima (sezona  2022)

Opis destinacije:

Side 2022 - Side je odmaralište na južnoj mediteranskoj obali Turske. Kombinacija je modernog odmarališta i starog antičkog grada Side.

Na samom vrhu stranice možete pogledati cenovnike, dok se na dnu nalazi slike i opisi smeštaja za aranžmane - letovanje Side 2022.

Klikom na sliku smeštaja možete pogledati informacije i fotografije odabranog smeštaja, i prema tome izabrati željeno Side letovanje za sebe i odabrano društvo.

Ono što je sigurno je to da će Side i Turska letovanje 2022. godine, uz Lider Travel aranžmane, biti nezaboravno iskustvo!

Side 2022 - zelena oaza na Mediteranu

Side je bio jedna od drevnih luka Pamfilije na Sredozemnom moru, smeštena na malom poluostrvu oko 80 kilometara (45 minuta od aerodroma) istočno od Antalije. Side je opušteno, porodično odmaralište na turskoj mediteranskoj obali, nekoliko kilometara od grada Manavgata sa poznatim vodopadima.

Obližnja reka (istoimena kao i grad) Manavgat, doprinosi tome da je ovo područje puno zelenila i veoma plodno. Najzanimljiviji delovi Sidea uključuju lepu obalu i luku, dugačke prostrane plaže i grčke i rimske ruševine oko kojih je izgrađen moderni Side.

Side leto 2022 - prelepe plaže

Side ima dve glavne plaže sa obe strane poluostrva - jednu na zapadu, drugu na istoku, kao i malu peščanu uvalu u centru odmarališta. Na peščanoj zapadnoj plaži nalaze se većinom hotelska odmarališta, od kojih neka imaju svoj deo plaže i dosta je razvijenija od istočne plaže.

Na zapadnoj plaži možete uživati u vodenim sportovima, a naravno možete da iznajmite čamce, glisere kao i da sa instruktorom ronite ili jedrite na predivnom moru.

Pored aktivnosti na plaži koje Side nudi, ukoliko idete porodično ne biste smeli da propuste posetu uzbudljivom vodenom parku u Okurčalaru. Golf je još jedna popularna aktivnost za stanovnike ili posetioce u Sideu. Pola sata zapadno od Sidea nalazi se tursko golf središte Belek, inače izbor PGA šampionata. Nije neobično da porodice borave u hotelskom smeštaju u Sideu, ali da Belek posećuju tokom boravka upravo zbog golfa.

Side 2022 - najbolji aranžmani uz Lider Travel

Side je prelepo primorsko odmaralište na Mediteranu, i definitivno mesto sa koga ćete se vratiti prepuni letnjih uspomena.

Putovanje u Side 2022 koje smo pripremili za vas podrazumeva kombinaciju smeštaja, prevoza i transfera na samoj destinaciji. Pogledajte ponudu hotela, rezervišite letovanje u Sideu i pripremite se za nezaboravnu avanturu.