1/5

O Smeštaju

Silva Beach 4* | Krit letovanje

Lokacija: Na oko 700m od centra mesta i zone prodavnica, suvenirnica, marketa, kafića, restorana i taverni, smestio se ovaj, pre svega porodični hotel. Sastoji se iz glavne zgrade i annex dela. Od aerodroma u Heraklionu hotel je udaljen 30 km, stanica lokalnog autobusa koji saobraća ka glavnom gradu nalazi se u neposrednoj blizini hotela.

Plaža: Hotelski kompleks smešten je na samo nekoliko koraka od peščane plaže u mestu Hersonissos, od koje ga deli pešačka zona. Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni za goste hotela.

Sadržaj hotela: U okviru kompleksa gostima je na raspolaganju 24h recepcija, Wi-Fi internet konekcija u lobiju hotela (besplatno), menjačnica, Tv sala, prostorija za odlaganje prtljaga, dva spoljašnja bazena (jedan sa slanom vodom), jedan dečiji bazen, wellness centar koji sadrži đakuzi, saunu, hamam, masažu(uz doplatu), fitness studio, teniski teren (oprema uz doplatu), stoni tenis, pikado, bilijar (uz doplatu), odbojka na plaži,animacioni program,glavni restoran, italijanski a la kart restoran, američki a la kart restoran, lobi bar, bar na bazenu, bar na plaži. Ležaljke i suncobrani oko bazena su besplatni za goste hotela kao i na plaži. Hotel takođe nudi i peškire za plažu bez doplate, čuvanje dece uz doplatu, set za peglanje na upit (na recepciji preuzimanje)

Sobe: Sve standard pogled bašta sobe imaju 1 francuski ili 2 spojena standarna ležaja i 1 pomoćni ležaj. Namenjene su za smeštaj 2-3 osobe, dok su aneks family sobe smeštene u aneks delu namenjene za smeštaj 2-4 osobe i sastoje se od dve prostorije. Aneks family sobe se nalaze u aneks delu kojeg od glavne zgrade deli mala, slabo prometna ulica. Sve sobe imaju kupatilo, fen za kosu, klimu, SAT TV, sef (uz doplatu), telefon, mini frižider, a suite sobe imaju i bade mantil i papuče.Bebi krevetac na upit (dobija se beplatno. Obavezno najaviti prilikom rezervacije).

Usluga: All inclusive, obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje. All inclusive concept se sastoji u sledećem: svi obroci se služe u glavnom restoranu u sledećim terminima: doručak od 07:00-10:00h, ručak od 12:30-14:30h i večera od 19:00-21:30h. U periodu od 16:00-18:00h popodnevni čaj i keksi, biskviti, mini sendviči i užine. U periodu od 10:00-23:00h gostima su na raspolaganju lokalna pića, kokteli, alkoholna brendirana pića kao i sladoled (u lobi baru, baru na bazenu kao i u baru na plaži). Uključena su pića: sokovi, voda, filter kafa, čajevi,točeno pivo, vino na čašu, određena internacionalna pića : viski, džin, vodka, rum, tekila.

Napomena: Dress code je obavezan u zatvorenim javnim prostorijama hotela posle 18:30h. Za muškarce su obavezne duge pantalone tokom večere.
Napomena
Krit avionom - je defintivno idealan izbor, za one koje žele klasičan odmor na najlepšim plažama Grčke, ali i za one sa avanturističkim duhom  

VAŽNO:

  • PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! Minimalan rok važenja pasoša za ulazak u zemlje EU iznosi 3 meseca od datuma završetka putovanja.
  • Putnici koji ne poseduju putne isprave Republike Srbije dužni su da se upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
Cena obuhvata/ne obuhvata
Način plaćanja i prijave
Plan puta

1. dan / Beograd - Krit (aerodrom Hanja ili Heraklion) 

Turistički aranžman započinje 2h pre ZVANIČNO OBJAVLJENOG VREMENA poletanja aviona, sastankom kod šaltera na Aerodromu Nikola Tesla i preuzimanjem putne dokumentacije od predstavnika agencije. Putnik pristupa šalteru za predaju prtljaga, šalteru za pasošku kontrolu. Od momenta predaje prtljaga do momenta sletanja, brigu o putniku preuzimaju službe Aerodroma i kabinsko osoblje. Čarter let. Po sletanju na destinaciju sledi pasoška kontrola, preuzimanje predatog prtljaga i transfer do objekata gde gosti borave po ranije utvrđenom rasporedu. Smeštaj u sobe (sobe su  rezervisane od 16h, a može biti i ranije, u slučaju raspoloživosti). Noćenje. Transfer do smeštaja će se obaviti najbliže moguće i može se obaviti autobusom, mini busom, taksijem ili drugim vozilom, kao i kombinacijom više vrsta prevoza, a u zavisnosti od udaljenosti i razuđenosti izabranog smeštaja. Moguće je prevoz prtljaga organizovati drugim vozilom. Raspored soba određuje isključivo recepcija.  

2. do 10. dan / Krit

Slobodni dani za individulana razgledanja, posete i odmor. Postoji mogućnost organizovanja fakultativnih izleta. Noćenje uz uslugu navedenu u cenovniku.  

11. dan / Krit (aerodrom Hanja ili Heraklion) - Beograd 

Napuštanje soba najkasnije do 9h (ili ranije u zavisnosti od11. dan Krit (aerodrom Hanja) - Beograd: napuštanje soba najkasnije do 9h (ili ranije u zavisnosti od vremena poletanja aviona), slobodno vreme do transfera na aerodrom, čekiranje i pasoška kontrola. Direktan čarter let do Beograda. Dolazak u Beograd. Završetak usluge. 

Izleti