1/5
Svi polasci
Septembar
Smeštaj Tip smeštaja18.09. - 25.09
SIVIRI: HOTEL JENNY 3* 1/4 polupansion (odrasla osoba)170€
1/4 polupansion (III dete od 5 god)60€
1/4 polupansion (III odrasla osoba)85€
1/2 polupansion (odrasla osoba)130€
1/2 polupansion (dete do 6 godina-gratis)
Smeštaj Tip smeštaja18.09. - 25.09
SIVIRI: HOTEL JENNY 3* 1/4 polupansion (odrasla osoba)170€
1/4 polupansion (III dete od 5 god)60€
1/4 polupansion (III odrasla osoba)85€
1/2 polupansion (odrasla osoba)130€
1/2 polupansion (dete do 6 godina-gratis)
Još 2 osoba gleda ovo putovanje.

Siviri 2021 Grčka letovanje - Odlična opcija za one koji žele da leto provedu na mirnom mestu, udaljenom od gradske buke i da osete tradicionalni grčki duh

DVOJE PLAĆAJU - ČETVORO LETUJU U JEDNOJ SOBI! 

*za slike i opis smeštaja kliknite na naziv smeštaja u tabeli.

Ponudu svih aranžmana za letovanje u Grčkoj možete pogledati ovde:
Grčka letovanje 2021
 

VAŽNO:

 • Cene iz tabele se odnose na 10 noćenja sa polupanionom (doručak + večera)
 • ZA NAVEDENI ARANŽMAN NEMA DINARSKOG DELA. 
 • Mogućnost rezervacije 15 noćenja (sopstveni prevoz). Termini: | 01.07. | 16.07 | 31.07. | 15.08. |
 • Autobuska karta naplaćuje se prema cenovniku za prevoz
 • Poslednja smena je isključivo na 6 noći - sopstveni prevoz. 
PRODAJNO MESTO:
 • Novi Sad, Danila Kiša 11, 021 544 444, 064 00 293 70

POJAŠNJENJE CENOVNIKA IZ TABELE:

 • U dvokrevetnoj sobi dete do 5.99 godina besplatno
 • U četvorokrevetnoj sobi dva deteta do 13,99 godina besplatno
 • U četvorokrevetnoj sobi - treće dete do 4.99god besplatno, preko 4.99god doplata 10eura dnevno
 • U četvorokrevetnoj sobi - tri odrasla + 1 dete do 13.99god, treći odrasli ima popust 50%,dete je gratis

NAPOMENA: 

 • Program putovanja i termini po hotelima odnose se na programe putovanja i termine destinacija za koje su hoteli vezani i sastavni su deo ovog cenovnika. Cene u tabelama za hotele su bez prevoza, moguće je rezervisati prevoz putnika za svaki od hotela po ceni autobuske karte iz važećih cenovnika za destinaciju.

Siviri 2021 

Opis destinacije:

Aranžman Siviri 2021 - Odlična opcija za one koji žele da letovanje provedu na mirnom mestu, udaljenom od gradske buke, vreve i da osete tradicionalni grčki duh. Siviri Grčka će definitivno postati vaša omiljena porodična letnja destinacija.

Na samom vrhu stranice prilažemo listu termina i smeštaja za put u Siviri 2021.

Klikom na naziv smeštaj možete pogledati informacije i slike odabranog smeštaja i prema tome isplanirati Vaše Grčka letovanje Siviri 2021.

Ono što je sigurno je to da će vam Siviri i Grčka letovanje 2021. godine, uz Lider Travel aranžmane, biti nezaboravno iskustvo!

Siviri letovanje 2021. - idealno za porodice sa malom decom

Siviri je mesto sa mediteranskom klimom, i nalazi se 8 km od Kalitee i oko 90 km od Soluna. Malo letovalište Siviri, idealno je za porodice sa malom decom i one željne mirnog porodičnog letovanja, bez mnogo buke i gužve. U samom mestu postoji nekoliko marketa, taverni i restorana brze hrane, polastičarnice, picerije i lepo uređene kafiće sa prelepim pogledom na more. 

Siviri plaža je dugačka, uređena i nadaleko poznata kao jedna od lepših plaža na prvom prstenu Kasandri. Plaža u Siviriju je peščana sa postpenim ulazom i kristalno čistom vodom, idealna je za porodice sa malom decom. Glavni put nije u blizini, tako da je mir zagarantovan, a uz samu plažu nalazi se šetalište gde možete da provedete vaše večeri i gledate zalazak Sunca! 

Siviri 2021 - odmor daleko od gužve i galame

Tokom leta u Siviriju se održava Kasandra Festival u amfiteatru, zajedno sa festivalom posvećenom Suncu, jednim od najpoznatijih umetničkih festivala koji se održava na Halkidikiju. Mnogo poznatih grčkih i stranih pevača, glumca i muzičara gostuju na ovom festivalu i organizuju nastupe pod letnjom mesečinom. Naravno uvek možete da pročitate koji su to naši Siviri utisci i da na osnovu toga napravite svoje.

Ukoliko želite da se opustite u pravom smislu te reči, daleko od gužve i galame, uz duge sunčane dane i prelepe zalaske sunca u mirnom i prijatnom morskom mestašcu, Siviri letovanje 2021. je pravi izbor za vas.

Plan puta

1 – 2. dan Novi Sad - Siviri

Polazak za Halkidiki iz Novog Sada u 15:00h sa parkinga ispred Lokomotive, iz Beograda u 17:00h sa Turističkog terminala  SP Lasta A.D. na adresi Autoput Beograd-Niš broj 4, iz Niša u 22:00h sa parkinga Hiper marketa „TEMPO“ ul.Bulevar 12 febuar br.80. Vožnja autobusom, autoputem Beograd-Niš (Košuta, Jagodina, Paraćin, Niš, Leskovac, Vranje), preko graničnog prelaza Preševo, graničnog prelaza Evzoni. Dolazak u Siviri u prepodnevnim satima. Smeštaj u programom predviđene objekte. Usluga po programu. Noćenje.

3 – 12. dan Siviri

Slobodni dani za individualna razgledanja, posete i odmor. Usluga po programu. Noćenje.

12 / 13. dan Siviri – Novi Sad

Napuštanje smeštajnih kapaciteta do 9:00h. Slobodno vreme do polaska autobusa. Polazak autobusa u popodnevnim časovima za Novi Sad. Putovanje preko graničnog prelaza Evzoni, graničnog prelaza Preševo, Vranja, Leskovca, Niša, Paraćina, Jagodine, Košute. Dolazak u Novi Sad predviđen za rane prepodnevne sate. Kraj programa
Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata