Ponuda ističe za:
Dana
Sati
Minuta
Sekundi
Još 2 osoba gleda ovo putovanje.

AKCIJA!!! 10% popusta za rezervaciju i uplatu u celosti do četvrtka, 28.02.2019.

DVOJE PLAĆAJU - ČETVORO LETUJU U JEDNOJ SOBI!

VAŽNO:

  • Cene iz tabele se odnose na 10 noćenja sa polupanionom (doručak + večera)

SIVIRI

Malo letovalište, idealno za porodice sa malom decom i one željne mirnog letovanja. Samo selo ima dosta restorana i kafića, prodavnica i suvenirnica, ali i miran noćni život. Plaža je peskovita, a zbog svojeg položaja, Siviri se može pohvaliti dugim sunčanim danom. Ovo je mesto gde ćete svake večeri gledati zalazak Sunca!

Plan puta

1 – 2. dan NOVI SAD – SIVIRI

Polazak za Halkidiki iz Novog Sada u 15:00h sa parkinga ispred Lokomotive, iz Beograda u 17:00h sa Turističkog terminala  SP Lasta A.D. na adresi Autoput Beograd-Niš broj 4, iz Niša u 22:00h sa parkinga Hiper marketa „TEMPO“ ul.Bulevar 12 febuar br.80. Vožnja autobusom, autoputem Beograd-Niš (Košuta, Jagodina, Paraćin, Niš, Leskovac, Vranje), preko graničnog prelaza Preševo, graničnog prelaza Evzoni. Dolazak u Siviri u prepodnevnim satima. Smeštaj u programom predviđene objekte. Usluga po programu. Noćenje.

3 – 12. dan SIVIRI

Slobodni dani za individualna razgledanja, posete i odmor. Usluga po programu. Noćenje.

12 / 13. dan SIVIRI – NOVI SAD

Napuštanje smeštajnih kapaciteta do 9:00h. Slobodno vreme do polaska autobusa. Polazak autobusa u popodnevnim časovima za Novi Sad. Putovanje preko graničnog prelaza Evzoni, graničnog prelaza Preševo, Vranja, Leskovca, Niša, Paraćina, Jagodine, Košute. Dolazak u Novi Sad predviđen za rane prepodnevne sate. Kraj programa
Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti