1/5
Svi polasci
Septembar
Smeštaj Tip smeštaja17.09. - 28.09
SIVOTA: VILA VASILIKI 1/3 studio150€
1/2 studio170€
Smeštaj Tip smeštaja17.09. - 28.09
SIVOTA: VILA MARILENA 1/4 apartman130€
1/3 apartman150€
1/2 studio170€
Smeštaj Tip smeštaja17.09. - 28.09
SIVOTA: VILA VASILIKI 1/3 studio150€
1/2 studio170€
Smeštaj Tip smeštaja17.09. - 28.09
SIVOTA: VILA MARILENA 1/4 apartman130€
1/3 apartman150€
1/2 studio170€
Još 5 osoba gleda ovo putovanje.
Sivota 2021 - će vas oduševiti predivnim plažama i skrivenim uvalicama zbog kojih će svaka vaša fotografija biti kao sa razglednice!

*za slike i opis smeštaja kliknite na naziv smeštaja u tabeli.

Ponudu svih aranžmana za letovanje u Grčkoj možete pogledati ovde:
Grčka letovanje 2021
 

VAŽNO:

 • Cene iz tabele su izražene po osobi i uključuju AUTOBUSKI PREVOZ I SMEŠTAJ NA BAZI 10 NOĆENJA. (Cenovnik za aranžman sa autobuskim prevozom).
 • ZA NAVEDENI ARANŽMAN NEMA DOPLATE ZA POLAZAK IZ NOVOG SADA, KAO NI DINARSKOG DELA. 
 • Online rezervacije i prijave su besplatne. 
PRODAJNO MESTO:
 • Novi Sad, Danila Kiša 11, 021 544 444, 064 00 293 70
Popust za decu u pratnji dve odrasle osobe
 • Jedno dete od 0-5.99 godina u 1/2 spavaju sa roditeljima i plaća prevoz
 • Jedno dete od 6 do 11,99 godina u 1/3 plaća ležaj 80% od pune cene i ima svoj ležaj
 • U slučaju dvoje ili više dece: sva deca od 6-11,99 godina moraju imati sopstveni ležaj i plaćaju 80% od pune cene po tabeli. U slučaju dvoje dece od 0-5,99 godina, prvo dete plaća ležaj 80% od pune cene po tabeli, drugo dete samo prevoz.
 • Od 12 godina plaćaju punu cenu paket aranžmana

Sivota 2021 

Opis destinacije:

Aranžman - Sivota 2021 - Obožavate Pargu? Obožavaćete i Sivotu! Predivno razuđeno mesto na obali Jonskog mora, prosto oduzima dah! Sa centralnim delom i lepom marinom, Sivota će vas oduševiti predivnim plažama i uvalicama zbog kojih će svaka vaša fotografija biti razglednica!

Na samom vrhu stranice prilažemo listu termina i smeštaja za put u Sivotu 2021.

Klikom na naziv smeštaj možete pogledati informacije i slike odabranog smeštaja i prema tome isplanirati Vaše Grčka letovanje Sivota 2021.

Ono što je sigurno je to da će vam Sivota i Grčka letovanje 2021. godine, uz Lider Travel aranžmane, biti nezaboravno iskustvo!

Sivota 2021 - mesto očaravajućih plaža

Sivota je malo mesto na obali Jonskog mora, smešteno je u blizini Parge, a ono po čemu je najviše i poznata su njene skrivene peščane plaže. Letovalište je izuzetno po tome što se nalazi u području naročite priorodne lepote, između planina i kristalnog čistog Jonskog mora, savšreno ušuškano borovim šumama, jelama i drvećem masline.

 Vremenom je postala mestašce „na dobrom glasu“ za male jahte, jedrilice i katamarane, a poslednjih godina i pravi raj za turiste koji dolaze automobilom ili autobusom.

Obala Sivote je karakteristična po kamenitim uvalama, prelepim zalivima i očaravajućim peščanim i šljunkovitim plažama. U samom centru nalaze se mnogobrojni barovi, restorani i taverne, pa kada vam uživanje na suncu Sivote postane "teško", uvek imate gde da pronadjete dobro osveženje. 

Najveće blago Sivote je predivna razuđena obala na kojoj se krije veliki broj plaža (zvanično 14, a ima ih mnogo više!). Posebno se ističu plaže Megali i Mikri Amos, Pisina, Zavia, Zeri, Megalo Stafo, Perdika i Molos.

Do ovih plaža može se stići automobilom, biciklom, motorom, pešaka (određen broj plaža je od grada 10-20 minuta pešaka) ili vozićem koji saobraća svakog dana iz centra Sivote, dok je ekskluzivnost nekih plaža osigurana pristupom sa mora. Ono što će vam sigurno obeležiti Sivota leto 2021. su njene raznolike plaže, od kojih ćete se teško odlučiti koja je vaš favorit i koju biste mogli proglasiti za najlepšu.

Sivota je pravo mesto za sve koji su u potrazi za skoro neiskvarenom prirodom i pravom grčkom tradicijom, ušuškana u zalivu, u arhipelagu od tri ostrva koje je okružuju - Mourtemeno, Agios Nikolaos i Bella Vraka, će vam ispuniti dan i začiniti Sivota letovanje.

Mada se možete odlučiti i za posetu većim ostrvima jonskog mora. U blizini Sivote nalazi se Krf, kao i ostrva iz bajke Paxos i Antipaxos, a i prelepo ostrvo Lefkada je tu na dohvat ruke.

Odmor u Sivoti uz vino i pogled na azurnu boju mora

Ovo nekad malo mesto, koje se bavilo ribolovom, danas je popularno letovalište sa brojnim pratećim aktivnostima koja će turistima letovanje učiniti interesantnijim i ostaviti prelepe uspomene za pamćenje.

Veliki broj restorana, taverni, prodavnice i šetalište pored luke pružiće vam mogućnost da maksimalno uživate u svom odmoru. Zbog prisustva velikog broja Italijana, kafa je u svim kafićima vrhunska! Cene su iste kao i u severnoj Grčkoj, a more toplo. Ukoliko se odlučite da vam za leto Sivota bude destinacija, sigurno nećete pogrešiti.  

Bujna vegetacija, mnoštvo zelenih površiha boja karipskog mora koje će biti odmor za vaše oči, prijatna klima za uživanje, veliki broj plaža i opuštena atmosfera su savršeni čininoci za letovanje bez mana. U večernjim satima najbolje je da se opustite uz čašu autotohnog vina i uživate u pogledu koji vas ostavlja bez daha.

Sivota nudi ponešto za svakoga, letovanje u mirnoj atmosferi ili aktivan odmor, iznajmljivanje čamaca, jedrilica i organizovana poseta okolnih ostrva i kulturnih spomenika. Naravno uvek možete da pročitate koji su to naši Sivota utisci i da na osnovu toga napravite svoje.

Uverite se i sami zašto je kada je u pitanju Sivota 2021, pa i bilo koje drugo vreme, pravo vreme za posetu. Sivota 2021. aranžmani vas čekaju!

Zanimljive činjenice o Sivoti:
 • Sivota ima veoma popularnu luku, zbog svoje atraktivne lokacije i blizine ostalim popularnim ostrvima u Jonskom moru;
 • Prosečna temperatura u letnjim mesecima je 25 stepeni;
 • Tokom letnjih meseci možete uživati u različitim lokalnim festivalima proslave svetaca i upijati grčku kulturu i običaje;
 • U okolini Sivote se nalaze brojni manastiri i crkve iz vremena Vizantije;
 • Do Sivote se stiže vrlo brzo od gčke granice, a putovanje traje oko tri sata.
Plan puta

1 – 2. dan Novi Sad – Sivota

Polazak iz Novog Sada u dogovoreno vreme, sa dogovorenog mesta (noćna vožnja). Pauze po potrebi radi odmora, ulaqska drugih putnika u Beogradu, Nišu...i zadržavanja zbog graničnih formalnosti

2 – 11. dan Sivota

Dolazak u prepodnevnim satima u Sivotu. Ulazak u sobe oko 13:00. Slobodno vreme narednih 10 noćenja. Mogućnost odlaska na neki od fakultativnih izleta u organizaciji lokalne turističke agencije

12. dan Sivota – Novi Sad

Povratak iz Sivote u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu (dan pre povratka obaveštenje o vremenu povratka biće istaknuto u holu na oglasnoj tabli vile u kojoj borave naši putnici). Povratak istom putanjom kao pri dolasku. 

13. dan Sivota – Novi Sad

Dolazak u Niš/Beograd/Novi Sad u jutarnjim časovima, zavisno od zadržavanja na granici

Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata