1/5
Svi polasci
Jul
Avgust
Septembar
Još 3 osoba gleda ovo putovanje.
Napomena
Sivota 2022 - će vas oduševiti predivnim plažama i skrivenim uvalicama zbog kojih će svaka vaša fotografija biti kao sa razglednice!  

VAŽNO:

  • Više informacije o COVID uslovima na sledećem linku - informacije o Covid uslovima za ulazak u zemlju
  • PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! Minimalan rok važenja pasoša za ulazak u zemlje EU iznosi 3 meseca od datuma završetka putovanja.
  • Putnici koji ne poseduju putne isprave Republike Srbije dužni su da se upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
Cena obuhvata/ne obuhvata
Način plaćanja i prijave
Plan puta

Sivota 2022 

Opis destinacije:

Aranžman - Sivota 2022 - Obožavate Pargu? Obožavaćete i Sivotu! Predivno razuđeno mesto na obali Jonskog mora, prosto oduzima dah! Sa centralnim delom i lepom marinom, Sivota će vas oduševiti predivnim plažama i uvalicama zbog kojih će svaka vaša fotografija biti razglednica!

Na samom vrhu stranice prilažemo listu termina i smeštaja za put u Sivotu 2022.

Klikom na naziv smeštaj možete pogledati informacije i slike odabranog smeštaja i prema tome isplanirati Vaše Grčka letovanje Sivota 2022.

Ono što je sigurno je to da će vam Sivota i Grčka letovanje 2022. godine, uz Lider Travel aranžmane, biti nezaboravno iskustvo!

Sivota 2022 - mesto očaravajućih plaža

Sivota je malo mesto na obali Jonskog mora, smešteno je u blizini Parge, a ono po čemu je najviše i poznata su njene skrivene peščane plaže. Letovalište je izuzetno po tome što se nalazi u području naročite priorodne lepote, između planina i kristalnog čistog Jonskog mora, savšreno ušuškano borovim šumama, jelama i drvećem masline.

 Vremenom je postala mestašce „na dobrom glasu“ za male jahte, jedrilice i katamarane, a poslednjih godina i pravi raj za turiste koji dolaze automobilom ili autobusom.

Obala Sivote je karakteristična po kamenitim uvalama, prelepim zalivima i očaravajućim peščanim i šljunkovitim plažama. U samom centru nalaze se mnogobrojni barovi, restorani i taverne, pa kada vam uživanje na suncu Sivote postane "teško", uvek imate gde da pronadjete dobro osveženje. 

Najveće blago Sivote je predivna razuđena obala na kojoj se krije veliki broj plaža (zvanično 14, a ima ih mnogo više!). Posebno se ističu plaže Megali i Mikri Amos, Pisina, Zavia, Zeri, Megalo Stafo, Perdika i Molos.

Do ovih plaža može se stići automobilom, biciklom, motorom, pešaka (određen broj plaža je od grada 10-20 minuta pešaka) ili vozićem koji saobraća svakog dana iz centra Sivote, dok je ekskluzivnost nekih plaža osigurana pristupom sa mora. Ono što će vam sigurno obeležiti Sivota leto 2022. su njene raznolike plaže, od kojih ćete se teško odlučiti koja je vaš favorit i koju biste mogli proglasiti za najlepšu.

Sivota je pravo mesto za sve koji su u potrazi za skoro neiskvarenom prirodom i pravom grčkom tradicijom, ušuškana u zalivu, u arhipelagu od tri ostrva koje je okružuju - Mourtemeno, Agios Nikolaos i Bella Vraka, će vam ispuniti dan i začiniti Sivota letovanje.

Mada se možete odlučiti i za posetu većim ostrvima jonskog mora. U blizini Sivote nalazi se Krf, kao i ostrva iz bajke Paxos i Antipaxos, a i prelepo ostrvo Lefkada je tu na dohvat ruke.

Odmor u Sivoti uz vino i pogled na azurnu boju mora

Ovo nekad malo mesto, koje se bavilo ribolovom, danas je popularno letovalište sa brojnim pratećim aktivnostima koja će turistima letovanje učiniti interesantnijim i ostaviti prelepe uspomene za pamćenje.

Veliki broj restorana, taverni, prodavnice i šetalište pored luke pružiće vam mogućnost da maksimalno uživate u svom odmoru. Zbog prisustva velikog broja Italijana, kafa je u svim kafićima vrhunska! Cene su iste kao i u severnoj Grčkoj, a more toplo. Ukoliko se odlučite da vam za leto Sivota bude destinacija, sigurno nećete pogrešiti.  

Bujna vegetacija, mnoštvo zelenih površiha boja karipskog mora koje će biti odmor za vaše oči, prijatna klima za uživanje, veliki broj plaža i opuštena atmosfera su savršeni čininoci za letovanje bez mana. U večernjim satima najbolje je da se opustite uz čašu autotohnog vina i uživate u pogledu koji vas ostavlja bez daha.

Sivota nudi ponešto za svakoga, letovanje u mirnoj atmosferi ili aktivan odmor, iznajmljivanje čamaca, jedrilica i organizovana poseta okolnih ostrva i kulturnih spomenika. Naravno uvek možete da pročitate koji su to naši Sivota utisci i da na osnovu toga napravite svoje.

Uverite se i sami zašto je kada je u pitanju Sivota 2022, pa i bilo koje drugo vreme, pravo vreme za posetu. Sivota 2022. aranžmani vas čekaju!

Zanimljive činjenice o Sivoti:
  • Sivota ima veoma popularnu luku, zbog svoje atraktivne lokacije i blizine ostalim popularnim ostrvima u Jonskom moru;
  • Prosečna temperatura u letnjim mesecima je 25 stepeni;
  • Tokom letnjih meseci možete uživati u različitim lokalnim festivalima proslave svetaca i upijati grčku kulturu i običaje;
  • U okolini Sivote se nalaze brojni manastiri i crkve iz vremena Vizantije;
  • Do Sivote se stiže vrlo brzo od gčke granice, a putovanje traje oko tri sata.