1/5

O Smeštaju

Sol Barbados

Lokacija: Hotel se nalazi na jednoj od najlepših lokacija u Magalluf-u, ušuškan u zelenilo. Od glavnog grada Palme je udaljen 16km, a od aerodroma 26km. Pripada lancu hotela Melia.

Plaža: Hotel je udaljen 150m od plaže. Plaža je gradska peščana i moguće je iznajmiti ležaljke i suncobrane.

Hotelski sadržaji: Restoran, a la carte restoran, bar pored bazena, bar, konferencijska sala, servis za pranje veša, WI-FI, parking, menjačnica, video igre, TV sala, spoljašnji bazen sa odvojenim delom za decu, unutrašnji bazen sa whirpool-om, velika terasa sa suncobranima i ležaljkama, pikado, vaterpolo, teretana, sauna, masaže, animacioni program, klub za bebe (0-4god), dečiji klub (5-8 god), višenamenski tereni za sport.

Sobe: Ovaj hotelski kompleks se sastoji od glavne zgrade i aneks bloka. Obe zgrade imaju 12 spratova i ukupno 757 soba (Antillas – 329 soba, Barbados – 428). Standardne sobe su veličine oko 25m2, imaju pogled na more/bazen, planine/bašte. Svaka soba poseduje sledeći sadržaj: kupatilo, klima uređaj, SAT TV, telefon, fen, sef, terasu.

Usluga: All inclusive- sve uključeno, (doručak, ručak, večera, užine prema hotelskim pravilima).

Kontakt: www.melia.com/es/hoteles

Napomena

Majorka 2022 - krenite sa nama ovo leto i posetite po mnogima najlepše špansko letovalište.

POKLON: Za svaki uplaćen aranžman za Majorku od nas dobijate gratis 2 noćenja u Lider rafting kampovima (sezona  2022)

PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! MINIMALAN ROK VAŽENJA PASOŠA ZA ULAZAK U ŠPANIJU IZNOSI 6 MESECI OD DATUMA ZAVRŠETKA PUTOVANJA. 

PREPORUČUJEMO KUPOVINU PAKETA PUTNOG OSIGURANJA KOJI UKLJUČUJE I OSIGURANJE OD OTKAZA PUTOVANJA. 

Svi strani državljani koji koriste usluge naše agencija su u obavezi da se raspitaju o viznom režimu Španije, kao i da u pasošu sa kojim izlaze iz Srbije imaju ulazni pečat na teritoriju republike Srbije.

Cena obuhvata/ne obuhvata
Način plaćanja i prijave
Plan puta

1. dan BEOGRAD - MAJORKA

Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera agencije BIG BLUE dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan let redovnom linijom kompanije Air Serbia za Majorku (oko 2 sata i 50 minuta). Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u izabranom hotelu. Noćenje.

2. do 7/10. dan MAJORKA

Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

8/11. dan MAJORKA - BEOGRAD

Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan let redovnom linijom kompaje Air Serbia za Beograd. Sletanje u Beograd. Kraj programa.

Organizator putovanja je dužan da obavesti putnike o tačnom vremenu leta, po dobijanju informacija od avio prevoznika, a ne ranije od 48 sati u odnosu na vreme poletanja. Obaveza je putnika je da dostavi tačan broj mobilnog telefona, kako bismo bili u mogućnosti da ga obavestimo pozivom ili putem SMS poruke o tačnom vremenu leta, odnosno sastanku putnika. Ukoliko iz bilo kog razloga niste dobili informaciju o tačnom vremenu, 24 sata pre poletanja aviona iz Beograda, obavezno kontaktirati Organizatora putovanja. O satnici povratnog transfera putnike obaveštava predstavnik Organizatora putovanja.