1/5

O Smeštaju

Sol Guadalupe

Lokacija: Kompletno renovirani i moderno opremljeni hotel se nalazi na svega 200 m udaljenosti od velike peščane plaže u zalivu Magalufa i nedaleko od centra mesta. Okružen je velikim brojem restorana, kafeterija, prodavnica. Od glavnog grada ostrva Palma udaljen je 14 km i povezan je odličnom dnevnom i noćnom linijom gradskog saobraćaja.

Plaža: Hotel je udaljen 200m od plaže. Plaža je gradska peščana i moguće je iznajmiti ležaljke i suncobrane.

Hotelski sadržaji: Recepcija, menjačnica, restoran Sol Guadalupe, snek bar, pool bar, WiFi, internet kutak, medicinske usluge (na upit), usluga pranja i peglanja veša, rent a car, stoni tenis, video igre, TV sala, boćanje, spoljašnji bazen u vidu lagune, dečiji bazen sa toboganima, unutrašnji bazen, bazen za bebe, mini klub (5-12 god), aerobik, aqua aerobic, waterpolo, fudbal, pikado, bilijar, stoni tenis, animacioni program.

Sobe: Sobe su elegantnog dizajna, prostrane i potpuno opremljene po savremenim standardima. Hotel raspolaže sa više tipova smeštajnih jedinica: standard, standard pogled more ili bazen (20m2), i family soba (40m2). Svaka soba ima: kupatilo sa tuš kabinom ili kadom, fen, telefon, mini frižider, sef, SAT TV, klima uređaj, balkon, WI-FI.

Usluga: Polupansion (doručak i večera, švedski sto – samoposluživanje).

Kontakt: www.melia.com/es/hoteles/espana/mallorca/sol-guadalupe/index.htm

Napomena

Majorka 2022 - krenite sa nama ovo leto i posetite po mnogima najlepše špansko letovalište.

POKLON: Za svaki uplaćen aranžman za Majorku od nas dobijate gratis 2 noćenja u Lider rafting kampovima (sezona  2022)

PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! MINIMALAN ROK VAŽENJA PASOŠA ZA ULAZAK U ŠPANIJU IZNOSI 6 MESECI OD DATUMA ZAVRŠETKA PUTOVANJA. 

PREPORUČUJEMO KUPOVINU PAKETA PUTNOG OSIGURANJA KOJI UKLJUČUJE I OSIGURANJE OD OTKAZA PUTOVANJA. 

Svi strani državljani koji koriste usluge naše agencija su u obavezi da se raspitaju o viznom režimu Španije, kao i da u pasošu sa kojim izlaze iz Srbije imaju ulazni pečat na teritoriju republike Srbije.

Cena obuhvata/ne obuhvata
Način plaćanja i prijave
Plan puta

1. dan BEOGRAD - MAJORKA

Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera agencije BIG BLUE dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan let redovnom linijom kompanije Air Serbia za Majorku (oko 2 sata i 50 minuta). Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u izabranom hotelu. Noćenje.

2. do 7/10. dan MAJORKA

Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

8/11. dan MAJORKA - BEOGRAD

Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan let redovnom linijom kompaje Air Serbia za Beograd. Sletanje u Beograd. Kraj programa.

Organizator putovanja je dužan da obavesti putnike o tačnom vremenu leta, po dobijanju informacija od avio prevoznika, a ne ranije od 48 sati u odnosu na vreme poletanja. Obaveza je putnika je da dostavi tačan broj mobilnog telefona, kako bismo bili u mogućnosti da ga obavestimo pozivom ili putem SMS poruke o tačnom vremenu leta, odnosno sastanku putnika. Ukoliko iz bilo kog razloga niste dobili informaciju o tačnom vremenu, 24 sata pre poletanja aviona iz Beograda, obavezno kontaktirati Organizatora putovanja. O satnici povratnog transfera putnike obaveštava predstavnik Organizatora putovanja.