1/5

O Smeštaju

Sol Katmandu Park & Resort

Lokacija: Hotel se nalazi u centru letovališta Magaluf, u blizini svih turističkih sadržaja. Nekadašnji Sol Magaluf Park ponosno nosi novi naziv Katmandu Park & Resort I prvi je zabavno -tematski hotel na Majorci. Spojen je sa zabavnim parkom Katmandu koji nudi brojne atrakcije svojim gostima kao što su 4D bioskop, mini golf teren I brojne animacije za najmlađe. Gosti hotela imaju slobodan pristup svim atrakcijama parka prema politici hotela. U blizini hotela nalazi se i sportski centar u kome su fudbalski teren od veštačke trave, tereni za tenis i skvoš.

Plaža: Hotel se nalazi na oko 250 m od peščane plaže.

Hotelski sadržaj: Otvoren bazen, bazen za decu, dečji mini klub, dnevna i noćna animacija, stoni tenis, WIFI, internet kutak (uz doplatu), suvenirnica, ulaznica za Katmandu park I korišćenje sadržaja prema politici hotela.

Sobe: Hotel raspolaže sa 422 sobe. Sve sobe su veličine oko 20kv2, i opremljene sa: kupatilom, fenom, balkonom, klima uređajem, SAT TV-om, sefom (uz doplatu), telefonom.

Maksimalni broj osoba u sobi: 2 odrasle i 1 dete (kreveti: 2 standardna i pomoćni). Drugo dete na upit u porodičnim sobama.

Usluga: Polupansion (doručak i večera) koji se služi na bazi švedskog stola-samoposluživanje.

Kontakt: www.melia.com

Napomena

Majorka 2022 - krenite sa nama ovo leto i posetite po mnogima najlepše špansko letovalište.

POKLON: Za svaki uplaćen aranžman za Majorku od nas dobijate gratis 2 noćenja u Lider rafting kampovima (sezona  2022)

PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! MINIMALAN ROK VAŽENJA PASOŠA ZA ULAZAK U ŠPANIJU IZNOSI 6 MESECI OD DATUMA ZAVRŠETKA PUTOVANJA. 

PREPORUČUJEMO KUPOVINU PAKETA PUTNOG OSIGURANJA KOJI UKLJUČUJE I OSIGURANJE OD OTKAZA PUTOVANJA. 

Svi strani državljani koji koriste usluge naše agencija su u obavezi da se raspitaju o viznom režimu Španije, kao i da u pasošu sa kojim izlaze iz Srbije imaju ulazni pečat na teritoriju republike Srbije.

Cena obuhvata/ne obuhvata
Način plaćanja i prijave
Plan puta

1. dan BEOGRAD - MAJORKA

Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera agencije BIG BLUE dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan let redovnom linijom kompanije Air Serbia za Majorku (oko 2 sata i 50 minuta). Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u izabranom hotelu. Noćenje.

2. do 7/10. dan MAJORKA

Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

8/11. dan MAJORKA - BEOGRAD

Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan let redovnom linijom kompaje Air Serbia za Beograd. Sletanje u Beograd. Kraj programa.

Organizator putovanja je dužan da obavesti putnike o tačnom vremenu leta, po dobijanju informacija od avio prevoznika, a ne ranije od 48 sati u odnosu na vreme poletanja. Obaveza je putnika je da dostavi tačan broj mobilnog telefona, kako bismo bili u mogućnosti da ga obavestimo pozivom ili putem SMS poruke o tačnom vremenu leta, odnosno sastanku putnika. Ukoliko iz bilo kog razloga niste dobili informaciju o tačnom vremenu, 24 sata pre poletanja aviona iz Beograda, obavezno kontaktirati Organizatora putovanja. O satnici povratnog transfera putnike obaveštava predstavnik Organizatora putovanja.