1/5

O Smeštaju

Summer Dream Hotel Apartments 3* | Krit letovanje

Summer Dream Hotel Lokacija: Apartmanski hotel Summer Dream smestio se na odličnoj lokaciji nadomak plaže Retimna, a na svega 110 metara udaljenosti. Od centra Retimna je udaljen oko 2km, a od aerodroma u Heraklionu 77 kilometra.

Plaža: Peščana plaža Retimna se nalazi na 110 metara udaljenosti (prelazi se ulica). Suncobrani i ležaljke uz doplatu.

Sadržaj hotela: Od sadržaja ovaj hotelski kompleks nudi: 24h recepciju, spoljašnji bazen sa odeljkom za decu, suncobrane i ležaljke pored bazena (besplatno), restoran u kome se služi doručak, kao i snek bar pored bazena.

Sobe: Gostima su na raspolaganju sobe tipa studiji ili apartmani sa jednom spavaćom sobom, koji mogu biti sa pogledom na bazen ili ulicu. Studiji (oko 35m2) mogu da prime maksimum tri osobe, dok apartmani (oko 45m2) mogu da pruže smeštaj za maksimum četiri osobe. Sve sobe sadrže kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen za kosu, wi-fi internet (uključen u cenu), individualni klima uređaj (uključen u cenu), sef (uključen u cenu), mini kuhinju, frižider, ketler, mašinu za pranje veša, balkon ili terasu. Studiji se sastoje od jedne prostorije sa dva spojena standardna ležaja ili bračnim ležajem i sofom predviđenom za spavanje treće osobe. Apartmani sa jednom spavaćom sobom se sastoje od spavaće sobe sa bračnim ležajem i kuhinjskog dela u kome se nalazi sofa predviđena za spavanje treće i četvrte osobe. Bebi krevetac je na raspolaganju besplatno (obavezna najava prilikom rezervacije).

Usluga: Najam ili noćenje sa doručkom. Bogat doručak se služe po principu švedskog stola-samoposluživanje.

Kontakt:

www.summer.gr

Napomena: izuzetna lokacija i veoma lepa regija oko bazena su glavni aduti ovog apart.hotela.

Napomena
Krit avionom - je defintivno idealan izbor, za one koje žele klasičan odmor na najlepšim plažama Grčke, ali i za one sa avanturističkim duhom  

VAŽNO:

  • PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! Minimalan rok važenja pasoša za ulazak u zemlje EU iznosi 3 meseca od datuma završetka putovanja.
  • Putnici koji ne poseduju putne isprave Republike Srbije dužni su da se upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
Cena obuhvata/ne obuhvata
Način plaćanja i prijave
Plan puta

1. dan / Beograd - Krit (aerodrom Hanja ili Heraklion) 

Turistički aranžman započinje 2h pre ZVANIČNO OBJAVLJENOG VREMENA poletanja aviona, sastankom kod šaltera na Aerodromu Nikola Tesla i preuzimanjem putne dokumentacije od predstavnika agencije. Putnik pristupa šalteru za predaju prtljaga, šalteru za pasošku kontrolu. Od momenta predaje prtljaga do momenta sletanja, brigu o putniku preuzimaju službe Aerodroma i kabinsko osoblje. Čarter let. Po sletanju na destinaciju sledi pasoška kontrola, preuzimanje predatog prtljaga i transfer do objekata gde gosti borave po ranije utvrđenom rasporedu. Smeštaj u sobe (sobe su  rezervisane od 16h, a može biti i ranije, u slučaju raspoloživosti). Noćenje. Transfer do smeštaja će se obaviti najbliže moguće i može se obaviti autobusom, mini busom, taksijem ili drugim vozilom, kao i kombinacijom više vrsta prevoza, a u zavisnosti od udaljenosti i razuđenosti izabranog smeštaja. Moguće je prevoz prtljaga organizovati drugim vozilom. Raspored soba određuje isključivo recepcija.  

2. do 10. dan / Krit

Slobodni dani za individulana razgledanja, posete i odmor. Postoji mogućnost organizovanja fakultativnih izleta. Noćenje uz uslugu navedenu u cenovniku.  

11. dan / Krit (aerodrom Hanja ili Heraklion) - Beograd 

Napuštanje soba najkasnije do 9h (ili ranije u zavisnosti od11. dan Krit (aerodrom Hanja) - Beograd: napuštanje soba najkasnije do 9h (ili ranije u zavisnosti od vremena poletanja aviona), slobodno vreme do transfera na aerodrom, čekiranje i pasoška kontrola. Direktan čarter let do Beograda. Dolazak u Beograd. Završetak usluge. 

Izleti