Svi polasci

O hotelu

Destinacija: Pigadia, grad Karpatos, KARPATOS, GRČKA
Lokacija: U neposrednoj blizini plaže
Usluga: Noćenje
 

Usluga: Najam

Lokacija: Hotel se nalazi na 50m od gradske peščane plaže (prelazi se ulica), na oko 950m od samog početka grada i na 1.5km od šetališta pored mora sa brojnim tavernama i restoranima. Od aerodroma je udaljen 13km.

Sadržaj: recepcija, sef (uz doplatu), dvorište sa roštiljem koji gosti mogu koristiti.

Studija: kupatilo, fen, klima (uz doplatu), mini kuhinju opremljenu osnovnim posuđem za kratku pripremu laganih obroka uz vremenski minimalno kuvanje, WiFi (besplatno), balkon/terasa

Apartmani: mini kuhinja opremljena osnovnim posuđem za kratku pripremu laganih obroka uz vremenski minimalno kuvanje - odvojena od spavaće sobe, kupatilo, fen, klima (uz doplatu), WiFi (besplatno), balkon/terasa. Sva studija i apartmani imaju pogled na more.

Hoteli:

 

PIGADIA:

Dolphin Hotel Aparts
Sun Beach Kompleks
Panorama Hotel Superior
Seven Stars 3*
Oceanis 3*
Olympic Hotel 2*
Alimounda Mare 5*
Socrates Studios & Apartments 4*

AMOPI:

Sophia Hotel Superior 2*
Votsalaki Beach Hotel 3*
Albatros 3*
 

VAŽNO:

  • Plaćanje svih naših aranžmana vrši se u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije (NBS) na dan uplate.
  • Navedene cene iz tabele uključuju AVIO PREVOZ (Direktan čarter let iz Beograda) + AERODROMSKE TAKSE + TRANSFER + SMEŠTAJ (PAKET ARANŽMAN)
  • ZA NAVEDENI ARANŽMAN NEMA DOPLATE ZA AVIO TAKSE, KAO NI DINARSKOG DELA. 
  • PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! Minimalan rok važenja pasoša za ulazak u zemlje EU iznosi 3 meseca od datuma završetka putovanja.
  • Putnici koji ne poseduju putne isprave Republike Srbije dužni su da se upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.

PRODAJNO MESTO:

  • Novi Sad, Danila Kiša 11, 021 544 444, 064 00 293 70
Plan puta

1. dan / Beograd - Karpatos

Turistički aranžman započinje 2h pre ZVANIČNO OBJAVLJENOG VREMENA poletanja aviona, sastankom kod šaltera na Aerodromu Nikola Tesla i preuzimanjem putne dokumentacije od predstavnika agencije. Putnik pristupa šalteru za predaju prtljaga, šalteru za pasošku kontrolu. Od momenta predaje prtljaga do momenta sletanja, brigu o putniku preuzimaju službe Aerodroma i kabinsko osoblje. Čarter let sa međusletanjem na Santorini. Po sletanju na destinaciju sledi pasoška kontrola, preuzimanje predatog prtljaga i transfer do objekata gde gosti borave po ranije utvrđenom rasporedu. Smeštaj u sobe (sobe su rezervisane od 16h, a može biti i ranije, u slučaju raspoloživosti). Noćenje. Transfer do smeštaja će se obaviti najbliže moguće i može se obaviti autobusom, mini busom, taksijem ili drugim vozilom, kao i kombinacijom više vrsta prevoza, a u zavisnosti od udaljenosti i razuđenosti izabranog smeštaja. Moguće je prevoz prtljaga organizovati drugim vozilom. Raspored soba određuje isključivo recepcija.

2. - 10. dan / Karpatos

Slobodni dani za individulana razgledanja, posete i odmor. Postoji mogućnost organizovanja fakultativnih izleta. Noćenje uz uslugu navedenu u cenovniku.

11. dan / Karpatos - Beograd

Napuštanje soba najkasnije do 9h ( ili ranije u zavisnosti od vremena poletanja aviona ili kasnije u zavisnosti od poslovne politike smeštajnog objekta), slobodno vreme do transfera na aerodrom, čekiranje i pasoška kontrola. Direktan čarter let do Beograda. Dolazak u Beograd.

Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti