1/5
Još 2 osoba gleda ovo putovanje.
Napomena

Sunčev Breg 2022 - Bugarska letovanje - krenite sa nama na letovanje i uživajte u peščanim plažma, prelepom moru kao i u bogatom noćnom životu Sunčevog Brega.

 

VAŽNO:

  • PREPORUČUJEMO KUPOVINU PAKETA PUTNOG OSIGURANJA KOJI UKLJUČUJE I OSIGURANJE OD OTKAZA PUTOVANJA. 
  • Putnici koji ne poseduju putne isprave Republike Srbije dužni su da se upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
Cena obuhvata/ne obuhvata
Način plaćanja i prijave
Plan puta

Sunčev Breg 2022

 

CENOVNIK: 

Sunčev breg leto 2022 - cenovnik
 
Ponudu svih aranžmana za letovanje u Bugarskoj možete pogledati ovde:
Bugarska letovanje 2022
 

Opis destinacije:

Sunčev Breg 2022 - Ovo mesto je jedno od najpopularnijih turističkih destinacija u Bugarskoj. Sadrži prostranu peščanu plažu koja se prostire na 2,5 kilometara duž Crnog mora. Sunčev breg je veoma popularan zbog odličnog noćnog života koji se pruža u ovom gradu.

Na samom vrhu stranice možete pogledati cenovnike, dok se na dnu nalazi slike i opisi smeštaja za aranžmane - Bugarska letovanje Sunčev Breg 2022.

Klikom na sliku smeštaja možete pogledati informacije i fotografije odabranog smeštaja, i prema tome izabrati željeno Sunčev breg letovanje za sebe i odabrano društvo.

Ono što je sigurno je to da će vam Sunčev Breg i Bugarska letovanje 2022 godine, uz Lider Travel aranžmane, biti nezaboravno iskustvo!

Sunčev Breg 2022 - najtraženija destinacija u Bugarskoj

Ukoliko dolazite sa porodicom moći ćete da uživate u dugačkoj (2,5 kilometara) peščanoj plaži i kristalnoj čistoj vodi. Duž plaže nalaze se mnogi beach barovi, gde uz nadoknadu možete iznajmiti suncobrane i ležaljke.

Za najmlađe će biti zanimljivo da uživaju u  luna parku ili veoma posećenom i atraktivnom aqua parku u Sunčevom Bregu. 

Provod do ranih jutarnjih sati 

Sunčev Breg je ipak najviše poznat po fenomenalnom noćnom provodu, koji traje do ranih jutarnjih časova. U cvetnoj ulici se nalazi najveći broj kafića, barova i noćnih klubova. Ukoliko želite da okusite odličnu atmosferu, onda je ova ulica definitivno pravo mesto za vas. 

Sunčev Breg - najbolji aranžmani uz Lider Travel

Sunčev Breg je najpopularnije letovalište u Bugarskoj, i definitivno mesto sa koga ćete se vratiti prepuni letnjih uspomena.

Putovanje u Sunčev Breg 2022 koje smo pripremili za vas podrazumeva kombinaciju smeštaja i prevoza. Pogledajte ponudu hotela, rezervišite letovanje u Sunčevom Bregu i pripremite se za nezaboravnu avanturu.