1/5
Još 4 osoba gleda ovo putovanje.

Sunčev Breg 2021 - Bugarska letovanje - krenite sa nama na letovanje i uživajte u peščanim plažma, prelepom moru kao i u bogatom noćnom životu Sunčevog Brega.

 

CENOVNIK: 

Sunčev breg leto 2021 - cenovnik
 
Ponudu svih aranžmana za letovanje u Bugarskoj možete pogledati ovde:
Bugarska letovanje 2021
 

VAŽNO:

  • Cene iz tabele su izražene po osobi i uključuju SMEŠTAJ NA BAZI 10 NOĆENJA sa izabranom uslugom.
  • Cenovnik organizovanog prevoza možete pogledati na sledećem linku - autobuski prevoz
  • ZA NAVEDENI ARANŽMAN NEMA DINARSKOG DELA. 
  • Online rezervacije i prijave su besplatne.
PRODAJNO MESTO:
  • Novi Sad, Danila Kiša 11, 021 544 444, 064 00 293 70
Opis destinacije

Sunčev Breg 2021

Opis destinacije:

Sunčev Breg 2021 - Ovo mesto je jedno od najpopularnijih turističkih destinacija u Bugarskoj. Sadrži prostranu peščanu plažu koja se prostire na 2,5 kilometara duž Crnog mora. Sunčev breg je veoma popularan zbog odličnog noćnog života koji se pruža u ovom gradu.

Na samom vrhu stranice možete pogledati cenovnike, dok se na dnu nalazi slike i opisi smeštaja za aranžmane - Bugarska letovanje Sunčev Breg 2021.

Klikom na sliku smeštaja možete pogledati informacije i fotografije odabranog smeštaja, i prema tome izabrati željeno Sunčev breg letovanje za sebe i odabrano društvo.

Ono što je sigurno je to da će vam Sunčev Breg i Bugarska letovanje 2021 godine, uz Lider Travel aranžmane, biti nezaboravno iskustvo!

Sunčev Breg 2021 - najtraženija destinacija u Bugarskoj

Ukoliko dolazite sa porodicom moći ćete da uživate u dugačkoj (2,5 kilometara) peščanoj plaži i kristalnoj čistoj vodi. Duž plaže nalaze se mnogi beach barovi, gde uz nadoknadu možete iznajmiti suncobrane i ležaljke.

Za najmlađe će biti zanimljivo da uživaju u  luna parku ili veoma posećenom i atraktivnom aqua parku u Sunčevom Bregu. 

Provod do ranih jutarnjih sati 

Sunčev Breg je ipak najviše poznat po fenomenalnom noćnom provodu, koji traje do ranih jutarnjih časova. U cvetnoj ulici se nalazi najveći broj kafića, barova i noćnih klubova. Ukoliko želite da okusite odličnu atmosferu, onda je ova ulica definitivno pravo mesto za vas. 

Sunčev Breg - najbolji aranžmani uz Lider Travel

Sunčev Breg je najpopularnije letovalište u Bugarskoj, i definitivno mesto sa koga ćete se vratiti prepuni letnjih uspomena.

Putovanje u Sunčev Breg 2021 koje smo pripremili za vas podrazumeva kombinaciju smeštaja i prevoza. Pogledajte ponudu hotela, rezervišite letovanje u Sunčevom Bregu i pripremite se za nezaboravnu avanturu.

Plan puta
Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata