Još 3 osoba gleda ovo putovanje.

NAPOMENE:

  • Cena aranžmana bez avio karte se može dobiti na upit.
  • Ukoliko sami kupujete avio kartu neophodno je obavestiti agenciju o detaljima kako bi organizovala transfer do smeštaja.
  • Ukoliko ne želite da provedete dve noći u vožnji autobusom, moguće je uz doplatu putovati  avionom do i  od Surat Thani-a ili Koh Samui ostrva.
  • Ukoliko vam je potrebna asistencija oko prtljaga pri promeni gradova, molimo vas da nam to napomenete kako bismo vam blagovremeno dali informaciju o mogućnosti pružanja te usluge.
Plan puta

1. dan / BEOGRAD – BANGKOK:

Sastanak grupe na aerodromu Nikola Tesla 3h pre poletanja aviona. Sledi popodnevni let do konekcionog grada (Doha, Dubai, Moskva, Istanbul), a zatim  noćni let do Bangkoka.

2. dan / BANGKOK:

Dolazak u Bangkok u prepodnevnim satima. Transfer do hotela u okolini Khao San Road-a. Raspoređivanje po sobama. U dogovoreno vreme sledi kraće upoznavanje sa okolinom, a nakon toga slobodno vreme. Dobrodošli u zemlju osmeha, kraljevinu Tajland, poznatu po tajlandskom boksu, prelepim plažama, budističkim hramovima, masažama i nacionalnom jelu Pad Thai koje možete probati kako kod uličnih prodavaca koji jelo pripremaju na pokretnoj tezgi, tako i u nekim od mnogobrojnih lokalnih restorana. Toplo preporučujemo da isprobate Thai Traditional Massage (tradicionalna tajlandska masaza) i Foot Massage (masaža stopala). Bilo koja od ove dve, a naravno još i bolje ako kombinujete obe masaže. Svakako će vam pomoći da se lakše priviknete na vremensku razliku i vlažnu klimu, kao i da odmorite od celonoćnog putovanja. Noćenje u Bangkoku.

3. dan / BANGKOK:

Slobodno vreme, ili šetnja sa vođom puta i razgledanje glavnih znamenitosti Bangkoka kao što su Zlatna palata, zatim hramovi Wat Pho, Wat Arun i Wat Saket. Ukoliko nakon razgledanja imate još energije preporučujemo obilazak muzej – kuće Džima Tompsona, ili  odlazak u neki od tržnih centara koje nudi ovaj grad. 

*Moguće je organizovati obilazak ovih znamenitosti i sa stručnim lokalnim vodičem. Obratite se našem vođi puta kako bi zainteresovanima dao detaljne informacije.

Bangkok obiluje atraktivnostima i noćnim životom. Posetite Sirocco bar na krovu hotela Lebua gde je snimana scena za film Mamurluk u Vegasu II. Osim ovog bara, preporučujemo upoznavanje sa svakodnevnim noćnim životom u ulicama Soy Cowboy, Patpong, Nana Plaza ili možda veče uz tajlandski boks. Za ljubitelje salse, jazz muzike ili slično tome obratite se našem vođi puta kako bi vas uputio kako da posetite takva mesta. Noćenje u Bangkoku.

4. dan BANGKOK:

Slobodno vreme ili poludnevni izlet na Damnoen Saduak, čuvenu plutajuću pijacu. Po povratku u hotel slobodno vreme.  Noćenje u Bangkoku.

5. dan / BANGKOK – KOH PHANGAN: 

Odjavljivanje iz soba i ostavljanje prtljaga na recepciji. Slobodno vreme do večernjih časova kada je predviđen polazak na autobusku stanicu. Noćna vožnja do Surat thani-a

6. dan / KOH PHANGAN:

Dolazak u Surat Thani u jutarnjim časovima, a zatim trajekt do Thong Sala mesta na ostrvu Koh Phangan. Po dolasku na ostrvo, transfer do hotela i smeštanje u sobe. Slobodno vreme. Noćenje na Koh Phanganu.

7.-12. dan / KOH PHANGAN: Slobodni dani. 

Ostrvo koh Phangan je poznato po žurkama punog meseca (Full Moon Party) koje se održavaju 13 puta u jednoj godini (u decembru se Full Moon zurka organizuje tokom punog meseca a i 31. decembra). Pored ovih, na ostrvu se održavaju i razne druge žurke  kao što su Half moon, Black moon, Jungle party, Waterfall party,… Osim noćnog provoda, ostrvo je posećeno od strane ljubitelja tajlandskog boksa  koji dolaze kako na Phangan tako i na Samui da bi trenirali ovaj sport. Sve je više i ljubitelja meditacija i masaža koji dolaze na odmor od svakodnevnog stresnog života. Više od pola ostrva je nacionalni park. Središnji deo je planinski i dosta nepristupačan. Tokom boravka na ostrvu možete unajmiti skuter ukoliko vam nije problem da vozite levom stranom, ili se grupa ljudi može dogovoriti sa taksistom da vas više dana vozi do prelepih plaža kao što su Haad Rin, Haad Yuan, Haad Than Sadet, Thong Nai Pan Yai, Thong Nai Pan, Bottle, Chaloklum, Malibu Beach, Salad, Haad Son. U gradu Thong Sala možete posetiti uličnu pijacu hrane. Ostrvo obiluje odličnom ponudom hrane, raznovrsnim voćem, dok kokosovu vodu preporučujemo svima, naročito  kada su velike vrućine. Šest noćenja na Koh Phanganu.

13. dan / KOH PHANGAN – BANGKOK:

Slobodno vreme do polaska za Thong Sala, mesto odakle kreće trajekt do Surat Thani, a odakle kreće i autobús za Bangkok. Noćna vožnja do Bangkoka.

14. dan / BANGKOK:

Dolazak u Bangkok u jutarnjim časovima. Transfer do hotela. Slobodno vreme. Noćenje u Bangkoku.

15. dan / BANGKOK – BEOGRAD:

U sobama ostajemo do polaska na aerodrom u kasnim večernjim časovima. Polazak na aerodrom je 4h pre poletanja aviona.  Zatim sledi let do konekcionog grada.

16. dan BEOGRAD:

Nakon kraće pauze u konekcionom gradu sledi let za Beograd. Dolazak u Beograd u poslepodnevnim časovima. KRAJ PROGRAMA.

Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti