Još 3 osoba gleda ovo putovanje.

VAŽNO:

  • Cena aranžmana bez avio karte se može dobiti na upit.
  • Ukoliko sami kupujete avio kartu neophodno je obavestiti agenciju o detaljima kako bi organizovala transfer do smeštaja.
  • Moguće je doplatiti da putujete avionom na relaciji Bangkok-Phuket. 
  • Ukoliko vam je potrebna asistencija oko prtljaga pri promeni gradova, molimo vas da nam to napomenete kako bismo vas blagovremeno informisali o mogućnosti pruzanja takve usluge.
Plan puta

1. dan / BEOGRAD – BANGKOK:

Sastanak grupe na aerodromu Nikola Tesla 3h pre poletanja aviona. Sledi popodnevni let do konekcionog grada (Doha, Dubai, Moskva, Istanbul), a zatim noćni let do Bangkoka.

2. dan / BANGKOK:

Dolazak u Bangkok u prepodnevnim satima. Transfer do hotela u okolini Khao San Road-a. Raspoređivanje po sobama. U dogovoreno vreme sledi kraće upoznavanje sa okolinom, a nakon toga slobodno vreme. Dobrodošli u zemlju osmeha, kraljevinu Tajland, poznatu po tajlandskom boksu, prelepim plažama, budističkim hramovima, masažama i nacionalnom jelu Pad Thai koje možete probati kako kod uličnih prodavaca koji jelo pripremaju na pokretnoj tezgi, tako i u nekom od mnogobrojnih odličnih restorana. Toplo preporučujemo da isprobate Thai Traditional Massage (tradicionalna tajlandska masaza) i Foot Massage (masaža stopala). Bilo koja od ove dve mada još i bolje ako kombinujete obe masaže. Svakako će vam pomoći da se lakše priviknete na vremensku razliku i vlažnu klimu, kao i da odmorite od celonoćnog putovanja. Noćenje u Bangkoku.

3. dan / BANGKOK:

Slobodno vreme, ili šetnja sa vođom puta i razgledanje glavnih znamenitosti Bangkoka kao što su Zlatna palata, zatim hramovi Wat Pho, Wat Arun i Wat Saket. Ukoliko nakon razgledanja imate još energije preporučujemo obilazak muzej – kuće Džima Tompsona, ili  odlazak u neki od tržnih centara koje nudi ovaj grad. 

*Moguće je organizovati obilazak ovih znamenitosti i sa stručnim lokalnim vodičem. Obratite se našem vođi puta kako bi zainteresovanima dao detaljne informacije.

Bangkok obiluje atraktivnostima i noćnim životom. Posetite Sirocco bar na krovu hotela Lebua gde je snimana scena za film Mamurluk u Vegasu II. Osim ovog bara, preporučujemo upoznavanje sa svakodnevnim noćnim životom u ulicama Soy Cowboy, Patpong, Nana Plaza ili možda veče uz tajlandski boks. Za ljubitelje salse, jazz muzike ili slično tome obratite se našem vođi puta kako bi vas uputio kako da posetite takva mesta. Noćenje u Bangkoku.

4. dan BANGKOK:

Slobodno vreme ili poludnevni izlet na Damnoen Saduak, čuvenu plutajuću pijacu. Po povratku u hotel slobodno vreme.  Noćenje u Bangkoku

5. dan BANGKOK:

Slobodno vreme, ili celodnevni izlet do Ayutthaya grada. Po povratku u hotel slobodno vreme.  Noćenje u Bangkoku.

6. dan / BANGKOK – PHUKET:

Odjavljivanje iz soba u prepodnevnim časovima i slobodno vreme do polaska na autobusku stanicu, ili vam predlažemo poludnevni izlet do čuvene plutajuće pijace Damnoen Saduak.  Polazak na autobusku stanicu u večernjim časovima. Noćna vožnja do Phuketa.

7.dan /PHUKET – KOH PHI PHI DON:

Dolazak na Phuket u ranim jutarnjim časovima, a zatim transfer do trajekta. Trajekt do Koh Phi Phi ostrva putuje 2 sata. Iskrcavanje i odlazak do hotela. Smeštanje u sobe. Sledi kratko upoznavanje sa okolinom, a zatim slobodno vreme.  Noćenje na Phi Phi Don-u.

8.- 9.dan/ KOH PHI PHI DON:

Tokom boravka na ovom ostrvu, možete iznajmiti kanue i odveslati do plaže sa majmunima (Monkey beach), uživati na glavnoj plaži ovog ostrva, ili se priključiti nekom od ponuđenih izleta/atrakcija koje ovo ostrvo nudi. Organizovaćemo fakultativni izlet tradicionalnim drvenim tajlandskim čamcem do Ma Ya Bay, koji se nalazi na ostrvu Koh Phi Phi Leh odnosno, posetićemo plažu i lagunu gde je sniman film The Beach (Plaža) sa Leonardom di Kapriom, a pored toga posetićemo još nekoliko ostrva i skrivenih mesta koje se nalaze u okolini i od kojih dah zastaje. Za ljubitelje posmatranja zalaska sunca tu je vidikovac sa kog se vide obe obale, tj. glavna plaža i luka Koh Phi Phi Don. Dva noćenja na Koh Phi Phi Don-u.

10. dan / KOH PHI PHI DON– PHUKET:

Odjavljivanje iz soba u jutarnjim časovima i slobodno vreme do polaska na trajekt. Trajekt putuje 2 sata. Po dolasku na Phuket, transfer do hotela, ulazak u sobe i slobodno vreme.  Noćenje na Phuketu.

11.- 14. dan PHUKET:

Slobodno vreme, ili odlazak na neki od ponuđenih izleta. Četiri noćenje na Phuketu.

15. dan PHUKET – BEOGRAD:

Odjavljivanje iz soba u jutarnjim časovima, a zatim slobodno vreme do polaska na aerodrom koji je zakazan za 4h pre poletanja aviona.  Sledi let do konekcionog grada.

16. dan BEOGRAD:

Nakon pauze u konekcionom gradu sledi let za Beograd. Dolazak u Beograd u poslepodnevnim časovima. KRAJ PROGRAMA.

Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti