1/5

O Smeštaju

THB El Cid

Lokacija: Hotel El Cid je hotel koji pleni svojom idealnom lokacijom. Udaljen je 1km od akvarijuma, jednog od najposećenijih mesta na Palmi. Laganom šetnjom niz promenadu se mogu obići sva turistička dešavanja Kan Pastilje, a do grada Palme se može doći gradskim prevozom. Ispred hotela je glavno šetalište Kan Pastilje, pa je zabava lako dostupna u svakom momentu. Hotel je lepo uređen i većim delom je orijentisan prema moru. Od aerodroma je na samo 5 km udaljenosti. Hotel dozvoljava boravak licima starijim od 18 godina.

Plaža: Hotel je udaljen 10m od plaže. Plaža je gradska peščana i moguće je iznajmiti ležaljke i suncobrane.

Hotelski sadržaji: Hotel se može pohvaliti izuzetno kvalitetnom i raznovrsnom kuhinjom. Hotel ima: recepciju, glavni restoran, bar, bar na bazenu, baštu, terasu, lift, sef, ostavu za prtljag, 2 spoljašnja bazena sa odvojenim delom za decu, ležaljke i suncobrane, saunu , masaže, teretanu, solarijum, tursko kupatilo, unutrašnji bazen, rent a bike, teniski teren, odbojku, stoni tenis, bilijar, animacioni programi, internet kutak i konferencijsku salu.

Sobe: Hotelske sobe imaju terase sa garniturama za sedenje sa kojih se pruža pogled na more i besprekorno uređene plaže. Sobe ima delimičan ili direktan pogled na more. Svaka soba ima: klima uređaj, kupatilo, kozmetički set u kupatilu, fen, balkon ili terasa, sef, telefon, SAT TV, WIFI, mali frižider.

Usluga: Polupansion (doručak i večera) koji se služi na bazi švedskog stola-samoposluživanje.

Kontakt: www.thbhotels.com
Napomena

Majorka 2022 - krenite sa nama ovo leto i posetite po mnogima najlepše špansko letovalište.

POKLON: Za svaki uplaćen aranžman za Majorku od nas dobijate gratis 2 noćenja u Lider rafting kampovima (sezona  2022)

PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! MINIMALAN ROK VAŽENJA PASOŠA ZA ULAZAK U ŠPANIJU IZNOSI 6 MESECI OD DATUMA ZAVRŠETKA PUTOVANJA. 

PREPORUČUJEMO KUPOVINU PAKETA PUTNOG OSIGURANJA KOJI UKLJUČUJE I OSIGURANJE OD OTKAZA PUTOVANJA. 

Svi strani državljani koji koriste usluge naše agencija su u obavezi da se raspitaju o viznom režimu Španije, kao i da u pasošu sa kojim izlaze iz Srbije imaju ulazni pečat na teritoriju republike Srbije.

Cena obuhvata/ne obuhvata
Način plaćanja i prijave
Plan puta

1. dan BEOGRAD - MAJORKA

Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera agencije BIG BLUE dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan let redovnom linijom kompanije Air Serbia za Majorku (oko 2 sata i 50 minuta). Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u izabranom hotelu. Noćenje.

2. do 7/10. dan MAJORKA

Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

8/11. dan MAJORKA - BEOGRAD

Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan let redovnom linijom kompaje Air Serbia za Beograd. Sletanje u Beograd. Kraj programa.

Organizator putovanja je dužan da obavesti putnike o tačnom vremenu leta, po dobijanju informacija od avio prevoznika, a ne ranije od 48 sati u odnosu na vreme poletanja. Obaveza je putnika je da dostavi tačan broj mobilnog telefona, kako bismo bili u mogućnosti da ga obavestimo pozivom ili putem SMS poruke o tačnom vremenu leta, odnosno sastanku putnika. Ukoliko iz bilo kog razloga niste dobili informaciju o tačnom vremenu, 24 sata pre poletanja aviona iz Beograda, obavezno kontaktirati Organizatora putovanja. O satnici povratnog transfera putnike obaveštava predstavnik Organizatora putovanja.