1/5

O Smeštaju

Titanic Mardan Palace 5* | Antalija

Lokacija Titanic Mardan Palace: 
Udaljen je 15 km od aerodroma u Antaliji i 25 km od centra grada. Zauzima površinu od 180.000 m². Počeo je sa radom 2009. godine. Od 2018. godine je u vlasništvu kompanije Titanic Hotels kada se i dogodila poslednja renovacija.

Plaža: 
Nalazi se na sopstvenoj peščanoj plaži. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni za goste hotela.

Sobe:
Hotel je podeljen u 3 dela (Anatolian deo, Evrposki deo, Dolmabahce deo) i raspolaže sa različitim tipovima luksuzno opremljenih soba. Premium room (max 3 osobe, 42–48 m2), Deluxe room (max 3 osobe, 61 m2) i family room (max 4 osobe, 55–60 m2). Svaka soba ima kupatilo, fen za sušenje kose, individualni klima uređaj, telefon, TV, mini bar (bezalkoholna pića i pivo, besplatno), sef (besplatno), bežični internet (besplatno), telefon, balkon ili terasa.

Hotelski sadržaji:
Pored velikog broja raznovrsnih sadržaja gostima su na raspolaganju i glavni i 8 a la carte restorana (plaćaju se), 22 bara, 17 konferencijskih sala (10-35 mesta), 10 spoljašnjih bazena, 1 unutrašnji bazen, 6 vodenih tobogana, spa centar, besplatan internet, stoni tenis, tursko kupatilo (hamam), sauna, aerobik, pikado, teretanu, mini golf, 3 teniska terena, odbojka na pesku, dečiji klub ( 1-3/8-12), dečiji restoran, dečije igralište. Plača se: usluge pranja, peglanja i hemijskog čišćenja, dadilja, doktor, frizer, masaža, časovi tenisa, bilijar, osvetljenje teniskih terena, iznajmljivanje teniskih reketa i loptica, motorizovani sportovi na vodi.

Način služenja obroka: 
Švedski sto.

Napomena:
Grandiozno zdanje koje odiše luksuzom na svakom koraku. Ovaj raskošni rizort poseduje jedan od najvećih bazena na otvorenom u Evropi i 8 à-la-carte restorana. Objekat Titanic Mardan Palace nudi sopstvenu plažu i luksuzne sobe sa toaletnim priborom marke Hermes.

Antalija 2021 Turska - ovo leto posetite najpoznatije moderno letovalište u Turskoj, koje će sigurno zadovoljiti sve vaše potrebe i želje.

POKLON: Za svaki uplaćen aranžman za ovu destinaciju od nas dobijate gratis 2 noćenja u Lider rafting kampovima (sezona  2021)

PROVERITE VAŽNOST PASOŠA! MINIMALAN ROK VAŽENJA PASOŠA ZA ULAZAK U TURSKU IZNOSI 6 MESECI OD DATUMA ZAVRŠETKA PUTOVANJA. 

PREPORUČUJEMO KUPOVINU OSIGURANJA OD OTKAZA PUTOVANJA.

Svi strani državljani koji koriste usluge naše agencija su u obavezi da se raspitaju o viznom režimu Turske, kao i da u pasošu sa kojim izlaze iz Srbije imaju ulazni pečat na teritoriju republike Srbije.

USLOVI ULASKA U TURSKU:
  • Državljani Srbije mogu da uđu na teritoriju Turske bez obaveze karantina ili testiranja pod uslovom da poseduju potvrdu o vakcinaciji, izdatu od strane nadležnog organa R. Srbije.
  • Lica koja su preležala COVID-19, mogu da uđu u Tursku sa potvrdom o imunitetu izdatom od strane nadležnog organa Srbije.
  • Lica koja nisu preležala COVID-19 (odnosno nemaju potvrdu imunitetu izdatu od strane nadležnog organa Srbije) i nisu vakcinisana - moraju imati PCR test, ne stariji od 72 sata ili negativan rezultat brzog antigenskog testa uređen 48 sati pre ulaska u zemlju.
  • Lica do 18 godina starosti mogu da uđu u Tursku u pratnji odraslog člana porodice koji poseduje potvrdu o vakcinaciji.
  • U roku od 72 sata pre dolaska u Tursku neophodno je elektronski se registrovati putem sledećeg linka: https://register.health.gov.tr/ . Tokom registracije se dodeljuje takozvani HES KOD koji predstavlja elektronski vid praćenja zdravstvenog stanja putnika. Neophodan je za ulazak u sve tržne centre, restorane, državne ustanove i druge objekte. Svi putnici su dužni da pri ulasku u Tursku pokažu isti u štampanoj ili elektronskoj formi.
 

Slični aranžmani za Leto 2021:

Hurgada 2021
Alanja 2021
Belek 2021
Kemer 2021
Side 2021
Bodrum 2021
Kušadasi 2021
Fetije 2021
Marmaris 2021
Dubai 2021
 
Ponudu svih aranžmana za letovanje u Turskoj možete pogledati ovde:
Turska letovanje 2021
Plan puta

1. dan.

Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd - Antalija. Sletanje u Antaliju. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. – 7. 10. 11. 14. dan

Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8. 11. 12. 15. dan

Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Antalija – Beograd. Dolazak u Beograd. KRAJ PROGRAMA.

Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata