Titanic Royal Hotel 5* | Hurgada

1/5
Cena PO OSOBI od:
915€
Avio
ID aranžmana: 207
Ovaj aranžman gleda još 3 osoba.

Upit za putovanje

Ukoliko želite da vas kontaktira turistički agent, kliknite na dugme POŠALJI UPIT.
Ukoliko želite da kupite (rezervišete) aranžman, klilknite na dugme REZERVIŠI ODMAH.

Titanic Royal Hotel 5* | Hurgada

Loakcija:

Ovaj luksuzni hotel „Titanic Royal“ smešten je na idealnoj lokaciji, blizu samog srca Hurgade sa izvanrednim javnim prostorom.

Veliki lobi je najfiniji takve vrste sa panoramskim pogledom kroz 9m visoka staklena vrata pružajući prizor i pristup jedinstvenom nizu doživljaja uz savršenu kombinaciju zabave i kulture.

Od međunarodnog aerodroma udaljen je 10km sa transferom u trajanju od 10 minuta dok je od centra Hurgade udaljen svega 17km.

Plaža:

Titanic Royal poseduje 180m dugu prelepu peščanu plažu, a takođe je okružen i prirodnom plažom od 300m dužine.

Sobe:

Svih 387 soba i apartmana su pažljivo dizajnirane i uređene i većina njih je sa pogledom na Crveno more kako biste uživali u sofisticiranom dizajnu i dozom mirnoće sa obale mora.

Sobe su opremljene besplatnim wifi internetom, mini barom, sefom, kupatilom sa tušem/kadom, fenom za kosu, telefonom, SAT TV, klima uređajem kao i uređajem za pripremanje kafe/čaja.

U ponudi su standardne sobe sa pogledom na bazen, površine su oko 42m2, i u njih se može smestiti 2 odrasle osobe i 2 dece. Sobe poseduju bračni krevet i sofu na razvlačenje, ili pomoćni ležaj u zavisnosti od raspoloživosti.

Hotelski sadržaj:

Hotel sadrži akva park koji se sastoji od 13 vodenih tobogana spuštajući vas u različite predivne bazene ukupne površine od 5200m.

Titanic Royal se može pohvaliti i Welness & SPA centrom sa prostorijama koje su dizajnirane prema najvišim standardima u pogledu komfora i opreme koja odgovara potrebama svakog gosta i koji uključuje 2 parne sobe i 2 saune kao i 3 turska kupatila, VIP đakuzi i salon lepote.

Hotel raspolaže i sa 6 bazena od kojih se 3 zagrevaju u toku zimske sezone. Neizostavni su i različiti restorani (3 A la Carte sa italijanskom, dalekoistočnom i mongolskom kuhinjom) sa velikim izborom svetske kao i lokalne egipatske kuhinje. 6 barova, 24h bar u lobiju i Shisha su takođe na usluzi svim gostima. Za dnevne zabavne aktivnosti kao što su različita takmičenja i igre kako za odrasle tako i za one najmlađe (dečiji klub, mini disko, igralište), živu muziku, različite aktivnosti na plaži zadužen je međunarodni višejezični animacioni tim. U ponudi je takođe i konferencijska sala kao i sala za manje sastanke.

Usluga:

All inclusive – služi se po principu švedskog stola (samoposluženje).

Napomena:

Luksuzan hotel, sa veoma dobrom uslugom, preporuka je za sve tipove gostiju.

HURGADA LETOVANJE 2023 PROGRAM PUTOVANJA:

PROGRAM PUTOVANJA Air Cairo

8 dana/6 noćenja, 11 dana/9 noćenja, 12 dana/10 noćenja, 15 dana/13 noćenja

1. dan

Sastanak putnika na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla” kod šaltera agencije Big Blue u sali za međunarodne odlaske 3 sata pre poletanja aviona. Poletanje aviona za Hurgadu u 06.30 časova (SM 388). O tačnom vremenu poletanja putnici ce biti obavešteni dva dana pred put. Obrok u toku leta. Dolazak u Hurgadu nakon nešto više od tri sata leta. Transfer do izabranog hotela, smeštaj, slobodno vreme, usluga prema programu. Noćenje.

2. dan – 6, 9,10 ili 13. dan

Usluga prema programu. Slobodni dani uz mogućnost organizovanja brojnih fakultativnih izleta.

7,10, 11 ili 14. dan

Napuštanje soba prema hotelskim pravilima(do 12h). Putnici koji imaju povratni let ponedeljkom sobe napuštaju tog dana. Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma u kasnim večernjim satima.

8., 11., 12. ili 15. dan

Poletanje aviona za Beograd u 02.00 časa (SM 387). Obrok u avionu. Dolazak u Beograd posle tri i po sata leta (očekivano vreme sletanja aviona 05.30 ili časova).

KRAJ PROGRAMA.  

PROGRAM PUTOVANJA Air Serbia

6 dana/5 noćenja, 7 dana/6 noćenja i 8 dana/7 noćenja

1. dan

Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera agencije Big Blue dva sata pre leta; Predviđeno poletanje aviona za Hurgadu u 18:00h; Dolazak u Hurgadu u 21:25h; Transfer do hotela; Noćenje.

2. dan – 7., 10. ili 14. dan

Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8., 11., 12 ili 15. dan

Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma; Predviđen polazak aviona za Beograd u 22:25h.

9., 12., 13 ili 16. dan

Dolazak u Beograd u 01:55h.

KRAJ PROGRAMA.

Obuhvata:

 • Povratnu avio kartu na relaciji Beograd – Hurgada – Beograd kompanijom Air Cairo, aerodromske takse u iznosu od 76 evra (taksa aerodroma Nikola Tesla 23.02 evra, aerodroma u Hurgadi 29.6 evra, 0.98 evra CAD taksa, GDS I MF taksa 22.4 evra), YQ taksa (doplata za gorivo).
 • Aerodromske takse i eventualne doplate za gorivo su sastavni deo paket aranžmana, samim tim je i njihova promena dozvoljena do momenta polaska. Deca 0-2 godine nemaju zasebno mesto u avionu i plaćaju aerodromsku taksu u iznosu od 50 evra.
 • Hotelske usluge prema programu, od vremena ulaska u hotelske sobe do vremena njihovog napuštanja a u zavisnosti od hotelskih pravila (u najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00 h, a iste se poslednjeg dana boravka napuštaju najkasnije do 12:00 h ) ili od vremena leta aviona (u slučaju ranih jutarnjih ili kasnih večernjih letova putnici ne mogu tražiti umanjenje cene za eventualni obrok koji ne mogu da iskoriste u hotelu). Ukoliko je aranžmanom predviđen organizovani avio-prevoz, kao prvi i poslednji obrok računaju se oni koji budu posluženi u avionu, i smatra se da ti obroci zamenjuju hotelske obroke uobičajene za to doba dana. Takođe se ne može tražiti umanjenje cene ili refundacija za hotelske usluge koje nisu korišcene zbog fakultativnih izleta.
 • Grupni transfer autobusom od aerodroma u Hurgadi do izabranog hotela, u odlasku i povratku, troškove organizacije i pripreme aranžmana.

Ne obuhvata:

 • Međunarodno zdravstveno osiguranje
 • Fakultativni izleti
 • Lični troškovi
 • Ostale nepomenute usluge
 • Egipatsku vizu (za državljane Srbije se kupuje prilikom ulaska u Egipat (trenutno oko 25 €) ili se može dobiti individualno u ambasadi Egipta u Beogradu.

Svi strani državljani koji koriste usluge naše agencija su u obavezi da se raspitaju o viznom režimu Egipta kao i da u pasošu sa kojim izlaze iz Srbije imaju ulazni pečat na teritoriju Srbije. Putnici koji poseduju putnu ispravu BiH moraju sami vizirati svoj pasoš u ambasadi Egipta u Sarajevu, u protivnom njihovo putovanje neće moći da se realizuje. Nosioci pasoša BiH mogu prilikom ulaska u zemlju dobiti dodatni pečat u svoj pasoš i u toj situaciji su dužni da isto prijave vodiču prilikom info sastanka.

Svi putnici sa pasošem BiH koji dobiju dodatni pečat moraju se javiti kancelariji turističke policije radi procedualne aktivnosti registrovanja boravka u Egiptu. U slučaju da se putnici ne jave kancelariji turističke policije rizikuju plaćanja kazne prilikom izlaska iz zemlje.

Napomene:

 • Na letu prevoznika Air Cairo dozvoljen je jedan prtljag maksimalne težine 23 kg i jedan ručni prtljag maksimalne težine 7 kg.
 • Na letu prevoznika Air Serbia dozvoljen je jedan prtljag maksimalne težine 23 kg i jedan ručni prtljag maksimalne težine 8 kg.

NAČIN PRIJAVLJIVANJA:

 • Popunjavanjem on-line upita na sajtu.
 • Dolaskom u agenciju.
 • Rezervacijom putem telefona ili e-maila.

NAČIN PLAĆANJA:

1. Uplata pre putovanja:
 • Akontacija 30% prilikom sklapanja ugovora (gotovinski u prostorijama agencije, uplatom na račun ili platnom karticom - VISA, DINA, MAESTRO, MASTER)
 • Ostatak je potrebno uplatiti najkasnije do 20 dana pre početka aranžmana (u prostorijama agencije, na tekući račun ili platnom karticom).
2. Uplata na rate – čekovi građana:
 • Akontacija 30% prilikom sklapanja ugovora.
 • Ostatak u jednakim mesečnim ratama putem čekova (do 20.12.2023.).
3. Uplata na rate - administrativana zabrana:
 • Akontacija 30% prilikom sklapanja ugovora.
 • Ostatak u jednakim mesečnim ratama putem administrativne zabrane (do 20.12.2023.).
Napomene u vezi plaćanja:
 • Čekovi ili administrativna zabrana treba da se dostave najkasnije do 20 dana pred put.
 • Ukoliko želite da platite preko račina firme pošaljite nam podatke od iste i izdaćemo vam predračun / fakturu.
 • Plaćanje svih naših aranžmana vrši se u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije (NBS) na dan uplate. Kurs možete proveriti ovde.

OSTALE NAPOMENE:

 • Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično). Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.
 • Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje.
 • Minimalan broj prijavljenih učesnika za aranžmane rađene na bazi čarter letova (100 putnika). Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
 • Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju promena reda letenja od strane avio kompanije. Vreme leta navedeno u detaljima leta je planirano lokalno vreme. O tačnom vremenu leta putnik će biti obavešten po dobijanju informacije od avio prevoznika, a ne ranije od 48 sati u odnosu na vreme poletanja.
 • Od dokumentacije, sa sobom je potrebno poneti pasoš, koji mora biti važeći još 6 meseci po povratku sa putovanja.
 • Za navedeni aranžman Turistička agencija Lider Travel posreduje u prodaji aranžmana.
 • Kategorija hotela je zvanična domicilna kategorija na osnovu ugovora izmedju organizatora putovanja i ino partnera. U slučaju eventualne naknadne promene, organizator ne snosi odgovornost. Vrsta i kvantitet hrane zavisi od kategorije hotela. Raspodelu soba u hotelu vrši isključivo recepcija hotela po dolasku u hotel. Organizator putovanja ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu kreveta. Jedan hotelski dan, kao i rezervisane usluge računaju se od podneva datuma početka putovanja do podneva poslednjeg dana aranžmana, bez obzira kada (u zavisnosti od satnica leta, na koje agencija ne može uticati ) gost uđe u hotel. Molimo putnike da provere validnost putnih isprava. Na put je potrebno poneti pasoš koji važi 6 meseci po povratku sa putovanja. Organizator putovanja ne snosi bilo kakvu odgovornost zbog neispravnog pasoša ili vize, niti je odgovoran ako pogranične ili imigracione vlasti ne odobre ulazak, tranzit ili dalji boravak putnika. Sve posledice gubitka ili krađe pasoša tokom putovanja, kao i troškove izdavanja nove putne isprave, snosi putnik. Refundiranje uplaćenog iznosa za putovanje koje nije realizovano zbog neispravne putne isprave nije moguće.
 • Konačan iznos avionskih taksi podložan je promeni
 • Uz ovaj program putovanja važe opšti uslovi organizatora putovanja Big Blue d.o.o. Licenca OTP 121/2021 od 13.10.2021., Kategorija licence A
 • Organizator ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
 • Na čarter letu prevoznika Air Serbia dozvoljen je jedan prtljag maksimalne težine 23 kg i jedan ručni prtljag maksimalne težine 8 kg. Deca ispod 2 godine nemaju pravo na prtljag.
 • Na čarter letu prevoznika Air Cairo dozvoljen je jedan prtljag maksimalne težine 23 kg i jedan ručni prtljag maksimalne težine 7 kg. Deca ispod 2 godine nemaju pravo na prtljag.

Hurgada letovanje 2023 - Fakultativni Hurgada izleti

Egipatske piramideviz

Jedno od sedam svetskih čuda starog sveta čine piramide u Egiptu. Totalno je nezamislivo da posetite Hurgadu i Egipat, a da ne vidite piramide. Egipatske piramide se smatraju najvećim i najspektakularnijim ostvarenjima Egipatske civilizacije koje su i danas ostale očuvane, a služile su kao večne grobnice egipatkih vladara i velikodostojnika.

Okvirna cena izleta: 70 € Egipatske piramide

Vožnja kvadova kroz pustinju i poseta beduinskom selu

Oprobajte se u adrenalinskoj vožnji kvadovima kroz pustinju. Doživite uzbudljivu vožnju kroz peščane dine do beduinskog sela, gde možete uživati u crnom čaju i jahanju kamila. Program uz večeru ulepšaće vam zanimljivi šou uz egipatske derviše i trbušne plesačice. Za kraj uživajte u pogledu na zvezde u pustinji.

Okvirna cena izleta: 25 € Hurgada Izleti

Ronjenje - celodnevni izlet za početnike

Ovaj celodnevni izlet ronjenja je idealan za sve kojima je ovo prvi put da se upuštaju u ovakvu avantaru. Ronjenje je jedan od najpopularnjih izleta u Hurgadi.

Okvirna cena izleta: 35 € Hurgada letovanje 2022

Hurgada izleti - akvarijum

Otkrijte čari Crvenog mora u Grand Akvarijumu u Hurgadi. Ovo je jedna od najnovijih egipatskih atrakcija za celu porodicu. Preko 100 različitih morskih vrsta i 1200 primeraka u 24 galerije, ostaviće na vas zaista jak utisak, o raskošnom morskom svetu Egipta. Okvirna cena izleta: 20 € Hurgada Izleti

Hurgada letovanje 2023 - Orange bay

Toplo vreme u Hurgadi je savršeno za dan na brodu. Na nestvarnom Orange bay-u ćete se zadržati 2h. Iskoristite ovo vreme za uživanje u prelepoj boji mora i obavezno napravite sjajne fotografije. Uz obilazak Orange bay-a imaćete priliku za snorkeling (dva zaranjanja) od sat vremena u koralnim grebenima, gde ćete se upoznati sa prelepim morskim svetom Crvenog mora. Poslednja stanica izleta je uživanje u vodenim sportovima (vožnja na banani, velikom dušeku ili gliseru). Defintivno je ovo izlet koji vredi da posetite dok ste u Hurgadi.

Okvirna cena izleta: 30 € Orange bay Hurgada

Hurgada letovanje 2023 - Plivanje sa delfinima

Ukoliko ste oduvek imali želju da plivate sa delfinima, možete je ostvarite u Hurgadi. U ovom egipatskom gradu postoji "Kuća delfina" koja se nalazi u delu Makady Bay. Plivanje sa delfinima je zaista neponovljiv doživljaj, jer možete da plivate sa ovim prepametnim životinjama u moru, u njihovom prirodnom okruženju.

Okvirna cena izleta: 35 € Plivanje sa delfinama

Luksor

Otkrijte drevne grobnice i hramove Luksora. Na celodnevnom putovanju u Luksor istražite najvažnije znamenitosti na istočnoj i zapadnoj obali Nila. Obiđite Dolinu Kraljeva, grobnice grobnica čuvenog Tutankamona i Ramzesa II i najveći hram na svetu, legendarni  Karnak. Nezaobilazni lokalitet u Luxoru je i čuveni hram kraljice Hatšepsut  – nezaobilazna atrakcija Luksora. Naravno tu su i Memnonovi kolosi, ogromne statue koje čuvaju ulaz u nekadašnji hram. Definitivno izlet koji ne smete propustiti ukoliko Vas zanima egipatska mitologija i istorija.

Okvirna cena izleta: 55 € Luksor Egipat

Vožnja balonom i obilazak Doline Kraljeva - Luksor

Vožnja balonima sa toplim vazduhom je izuzetno uzbudljivo iskustvo koje vam se pruža u Egiptu. Pejzaž Luksora se čini zaista nestvarnim kada se pogleda sa 2500-3000 metara iznad tla. Vaša tura letenja traje otprilike 45 minuta.

Okvirna cena izleta: 100 € Vožnja balonom Luxor

Sinbadova podmornica

Krenite na ovaj sjajni izlet i upoznajte podvodni svet iz jednog drugog ugla. Ukoliko ne želite da se pokvasite i da uživate u morskom svetu Hurgade, ovo je idealan izlet za Vas.

Okvirna cena izleta: 20 € Hurgada izleti

Parasailing

Parasailing je jedna od aktivnosti koja je ispunjena zabavom i adrenalinom. Verovatno ste uvek gledali kako ljudi lete sa padobranom iznad vas i divili im se. Možda je putovanje u Hurgadu pravo vreme da učestvujete u ovoj uzbudljivoj aktivnosti.

Okvirna cena izleta: 30 € Paraseiling Lokalni partner kao organizator zadržava pravo promene programa i cene izleta. Na izletima je prisutan lokalni vodič. Navedene cene fakultativnih izleta su informativnog karaktera.