1/5
Svi polasci
Decembar
Smeštaj Tip smeštaja30.12. - 03.01
TREBINJE: HOTEL VIV 3* 1/3 sa doručkom
1/2 sa doručkom
Smeštaj Tip smeštaja30.12. - 03.01
TREBINJE: HOTEL VIV 3* 1/3 sa doručkom
1/2 sa doručkom
Još 3 osoba gleda ovo putovanje.
Napomena

Trebinje Nova godina 2023 - Dočekajte najluđu noć u prema mnogima najlepšem srpskom gradu, uz fenomenalnu prazničnu atmosferu i blagu klimu!

Sve naše novogodišnje aranžmane možete pogledati na sledećem linku: NOVA GODINA 2023
 
VAŽNO:
  • Plaćanje svih naših aranžmana vrši se u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije (NBS) na dan uplate.
  • Cene iz tabele važe do subote ili do popunjavanja slobodnih mesta.
  • Navedene cene iz tabele se odnose na PAKET ARANŽMAN (100% hotelski smeštaj sa doručkom i prevozom) za polazak iz Beograda.
  • Za polazak iz Novog Sada cena se uvećava 10€ (minimum 4 putnika).
  • Putnici koji ne poseduju putne isprave Republike Srbije dužni su da se upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
PRODAJNA MESTA:
  • Novi Sad, Danila Kiša 11, 021 544 444, 064 00 293 70
Cena obuhvata/ne obuhvata
Način plaćanja i prijave
Plan puta
Izleti

Trebinje Nova godina

Opis destinacije:

Trebinje Nova godina 2023 - Dočekajte najluđu noć u prema mnogima najlepšem srpskom gradu, uz fenomenalnu prazničnu atmosferu i blagu klimu! Putovanje u Trebinje uvek podrazumeva prelepe znamenitosti i obilaske, ali pre svega srdačno gostoprimstvo, karakteristično za ove krajeve i prijatne temperature zbog kojih turisti obožavaju da ovaj grad u Republici Srpskoj posete i zimi!

Aranžmani za Trebinje Nova godina u organizaciji Lider travel-a uključuju obilazak najvećih atrakcija grada, zanimljive izlete i jedinstven provod po kome se naša putovanja pamte. Odlična organizacija, stručni vodiči i detaljno razrađen plan i program putovanja, pružiće vam mogućnost da upoznate Trebinje i njegovu okolinu na najlepši način, u njegovom prazničnom izdanju. 

Na samom vrhu stranice možete videti koji hoteli u Trebinju se nalaze u našoj ponudi, kao i cene naših aranžmana, i rezervisati novogodišnje putovanje u Trebinje za sebe i svoju ekipu! 

Kliktanjem na naziv smeštaja možete pogledati informacije i slike odabranog smeštaja i prema tome izabrati željeno Trebinje Nova godina putovanje za sebe, porodicu ili društvo.

Takođe, u nastavku možete naći mnoštvo zanimljivih informacija o ovom gradu podno Leotara, a tu je i lista svih potencijalnih izleta. Naravno mi smo za Vas pripremili i sjajan blog o tome šta videti u Trebinju, kako bismo Vam olakšali boravak u ovom prelepom gradu. 

trebinje nova godina

Trebinje Nova godina - uživajte pored Trebišnjice

Voda je jedan od najbitnijih prirodnih resursa ovog dela Hercegovine. Trebišnjica kao reka ima ogroman neiskorišćeni potencijal, a nekada je bila najduža reka koja tone u Evropi (98 km). Upravo u Trebinju njena lepota poprima pun oblik.

Trebišnjica je zbog svog mirnog toka više nego pogodna za sportske aktivnosti. Reka je veoma čista, a ima obilje ribe, pa je vrlo pogodna za ronjenje i ribolov. Takođe postoje mnoga popularna izletišta uz obale Trebišnjice, a najpoznatija su Studenac i Lastva.

Obale Trebišnjice isprepletene su mnogim mostovima, a oni koji se ističu izuzetnom lepotom su most Perović (Arslanagić), most Ivo Andrić i kameni most, na kojima možete da napravite prelepe fotografije.

Trebinje nova godina

Zašto je Trebinje Nova godina pravi izbor za vas?

Mediteranska (polukontinentalna) klima sa 260 sunčanih dana godišnje razlog je toplog i prijatnog izgleda ovog područja i ljudi koji u njemu žive. Povoljna klima omogućava dobre uslove pogotovo u vreme novogodišnjih praznika, što ovaj grad stavlja na vrh liste za sve one koji bi da Novu godinu dočekaju u toplijim krajevima. 

Zajedno sa velikim brojem sunčanih dana, klima u Trebinju ima blagu vlažnost i oblačnost, kiše tokom zime i topla leta. Prosečna godišnja temperatura je oko 15,5 ° C. Topla klima pogoduje za poljoprivredu, posebno za vino, rano sezonsko voće i povrće, koje obogaćuju hercegovačku gastronomsku ponudu za turiste.

Trebinje Nova godina aranžmani - Izaberi i rezerviši!

Uz turističku agenciju Lider Travel Trebinje aranžmani za novogodišnje putovanje nude sve što vam je potrebno. Na vama je samo da okupite ekipu za put, pogledajte koji hoteli u Trebinju se nalaze u našoj ponudi, i odaberete onaj po svojoj meri!

Uz doček u gradu kao što je Trebinje Nova godina će vam početi uz smeh, zabavu, jutarnju šetnju sa mirisom mora koji stiže sa Jadrana i đuskanje do ranih jutarnjih časova. Rezervišite svoje putovanje i spremite se za doček Nove godine u Trebinju koji ćete sigurno prepričavati. Pridružite nam se u novogodišnjoj avanturi i otkrijte čari koje nudi najlepši srpski grad - Trebinje.