1/5
Svi polasci
Decembar
Smeštaj Tip smeštaja30.12. - 03.01
TREBINJE: VILA MARIJA 4* 1/3 sa doručkom
1/2 sa doručkom
Smeštaj Tip smeštaja30.12. - 03.01
TREBINJE: HOTEL AĆIMOVIĆ 3* 1/3 sa doručkom
1/2 sa doručkom
Smeštaj Tip smeštaja30.12. - 03.01
TREBINJE: VILA MARIJA 4* 1/3 sa doručkom
1/2 sa doručkom
Smeštaj Tip smeštaja30.12. - 03.01
TREBINJE: HOTEL AĆIMOVIĆ 3* 1/3 sa doručkom
1/2 sa doručkom
Još 5 osoba gleda ovo putovanje.

Trebinje Nova godina 2022 - Dočekajte najluđu noć u prema mnogima najlepšem srpskom gradu, uz fenomenalnu prazničnu atmosferu i blagu klimu!

VAŽNO:

  • Plaćanje svih naših aranžmana vrši se u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije (NBS) na dan uplate.
  • Cene iz tabele važe do subote ili do popunjavanja slobodnih mesta.
  • Navedene cene iz tabele se odnose na PAKET ARANŽMAN (100% hotelski smeštaj sa doručkom i prevozom) za polazak iz Beograda.
  • Za polazak iz Novog Sada cena se uvećava 2000 dinara (minimum 4 putnika).
  • Putnici koji ne poseduju putne isprave Republike Srbije dužni su da se upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.

PRODAJNA MESTA:

  • Novi Sad, Danila Kiša 11, 021 544 444, 064 00 293 70

Trebinje Nova godina

Opis destinacije:

Trebinje Nova godina 2022 - Dočekajte najluđu noć u prema mnogima najlepšem srpskom gradu, uz fenomenalnu prazničnu atmosferu i blagu klimu! Putovanje u Trebinje uvek podrazumeva prelepe znamenitosti i obilaske, ali pre svega srdačno gostoprimstvo, karakteristično za ove krajeve i prijatne temperature zbog kojih turisti obožavaju da ovaj grad u Republici Srpskoj posete i zimi!

Aranžmani za Trebinje Nova godina u organizaciji Lider travel-a uključuju obilazak najvećih atrakcija grada, zanimljive izlete i jedinstven provod po kome se naša putovanja pamte. Odlična organizacija, stručni vodiči i detaljno razrađen plan i program putovanja, pružiće vam mogućnost da upoznate Trebinje i njegovu okolinu na najlepši način, u njegovom prazničnom izdanju. 

Na samom vrhu stranice možete videti koji hoteli u Trebinju se nalaze u našoj ponudi, kao i cene naših aranžmana, i rezervisati novogodišnje putovanje u Trebinje za sebe i svoju ekipu! 

Kliktanjem na naziv smeštaja možete pogledati informacije i slike odabranog smeštaja i prema tome izabrati željeno Trebinje Nova godina putovanje za sebe, porodicu ili društvo. Takođe, u nastavku možete naći mnoštvo zanimljivih informacija o ovom gradu podno Leotara, a tu je i lista svih potencijalnih izleta.

trebinje nova godina

Trebinje Nova godina - uživajte pored Trebišnjice

Voda je jedan od najbitnijih prirodnih resursa ovog dela Hercegovine. Trebišnjica kao reka ima ogroman neiskorišćeni potencijal, a nekada je bila najduža reka koja tone u Evropi (98 km). Upravo u Trebinju njena lepota poprima pun oblik.

Trebišnjica je zbog svog mirnog toka više nego pogodna za sportske aktivnosti. Reka je veoma čista, a ima obilje ribe, pa je vrlo pogodna za ronjenje i ribolov. Takođe postoje mnoga popularna izletišta uz obale Trebišnjice, a najpoznatija su Studenac i Lastva.

Obale Trebišnjice isprepletene su mnogim mostovima, a oni koji se ističu izuzetnom lepotom su most Perović (Arslanagić), most Ivo Andrić i kameni most, na kojima možete da napravite prelepe fotografije.

Trebinje nova godina

Zašto je Trebinje Nova godina pravi izbor za vas?

Mediteranska (polukontinentalna) klima sa 260 sunčanih dana godišnje razlog je toplog i prijatnog izgleda ovog područja i ljudi koji u njemu žive. Povoljna klima omogućava dobre uslove pogotovo u vreme novogodišnjih praznika, što ovaj grad stavlja na vrh liste za sve one koji bi da Novu godinu dočekaju u toplijim krajevima. 

Zajedno sa velikim brojem sunčanih dana, klima u Trebinju ima blagu vlažnost i oblačnost, kiše tokom zime i topla leta. Prosečna godišnja temperatura je oko 15,5 ° C. Topla klima pogoduje za poljoprivredu, posebno za vino, rano sezonsko voće i povrće, koje obogaćuju hercegovačku gastronomsku ponudu za turiste.

Trebinje Nova godina aranžmani - Izaberi i rezerviši!

Uz turističku agenciju Lider Travel Trebinje aranžmani za novogodišnje putovanje nude sve što vam je potrebno. Na vama je samo da okupite ekipu za put, pogledajte koji hoteli u Trebinju se nalaze u našoj ponudi, i odaberete onaj po svojoj meri!

Uz doček u gradu kao što je Trebinje Nova godina će vam početi uz smeh, zabavu, jutarnju šetnju sa mirisom mora koji stiže sa Jadrana i đuskanje do ranih jutarnjih časova. Rezervišite svoje putovanje i spremite se za doček Nove godine u Trebinju koji ćete sigurno prepričavati. Pridružite nam se u novogodišnjoj avanturi i otkrijte čari koje nudi najlepši srpski grad - Trebinje.

Plan puta

PROGRAM PUTOVANJA

1. DAN / NOVI SAD - BEOGRAD

Polazak iz Beograda oko 23:30h sa glavne autobuske stanice BAS, centar Beograda, ulaz iz Karađorđeve ulice preko puta hotela Mr. President (tačno vreme biće poznato najkasnije dan pred putovanje - organizator šalje obaveštenje svim putnicima sa svim detaljima polaska, ukoliko ne dobijete obaveštenje dan pred putovanje, najkasnije do 14h, obavezno kontaktirajte agenciju). Vožnja kroz Srbiju, pored Čačka i Užica sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.

2. DAN / TREBINJE - TVRDOŠ I HERCEGOVAČKA GRAČANICA (fakultativno)

Nastavak putovanja za Trebinje, pored Foče i Gacka. Po dolasku u Trebinje, u prepodnevnim časovima, upoznavanje sa gradom uz laganu šetnju. Pored reke Trebišnjice, jedne od najvećih ponornica u Evropi, dolazimo u muzej Hercegovine čiji simbol predstavlja “Etno kuća” sa svojim sadržajima i arheološkom postavkom. Laganom šetnjom prolazimo kroz uske ulice starog grada gde ćemo posetiti Sat kulu, gradske zidine sa trgovima. Prolazimo kroz gradska vrata (tunel) koja povezuju Stari grad sa ostalim delom grada. Dolazimo na “Trg Pesnika” gde se možemo fotografisati sa drvećem starim preko 115 godina tj. platanima, koji predstavljaju simbol grada i osvežiti se na jednoj od kamenih fontana. Na trgu smo u prilici videti poklone pesnika Jovana Dučića svom gradu (Jelena Anžujska, Njegoševa bista, lavovi na ulazu u park). Smeštaj u hotel oko 15h. Mogućnost fakultativnog izleta do manastira Tvrdoš i Hercegovačke Gračanice. Slobodno vreme i priprema za novogodišnju noć. SREĆNA NOVA GODINA!!!. Noćenje. * naknadno će biti objavljeni predlozi za doček Nove godine

3. DAN TREBINJE – MOSTAR (fakultativno)

Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni izlet do Mostara. Uputićemo se zapadnim delom Hercegovine preko Popovog polja (rodno mesto Svetog Vasilija Ostroškog), Ljubinja i Stoca gde dolazimo u Mostar. Posetićemo građevine koje datiraju iz turskog doba: Stari most, kula Kalebija, Kula Herceguša, Sahat Kula, Kriva ćuprija – jedan od najstarijih očuvanih spomenika iz osmanlijskog perioda, podignut polovinom XVI veku i po predanjima Stari most je sagrađen upravo po uzoru na ovaj mali most. Kujundžiluk – stara mostarska čaršija nalazi se na levoj strani reke Neretve sa svojim radionicama i suvenirnicama. Slobodno vreme. Povratak u Trebinje. Noćenje.

4. DAN/  TREBINJE

Doručak. Odjava iz hotela i pakovanje stvari do 9h. Slobodno vreme. Ukoliko se stabilizuje situacija sa virusom COVID-19 i ako se bez smetnje može ući u Hrvatsku, postoji mogućnost organizovanja fakultativnog izleta za Dubrovnik. Dolazak u Dubrovnik i slobodno vreme za individualne obilaske – Stradun, gradski trg Pojana Luža, Orlandov stub, luka, palata Sponza, crkva Svetog Vlaha, zvonik, Onofrijeva česma, kule Revelin i Mulo… Mogućnost fakultativne vožnje brodom u trajanju od 45 minuta. Povratak u Trebinje. Polazak u večernjim časovima za Beograd. Putovanje kroz Bosnu i Srbiju sa usputnim zadržavanjima radi odmora.

5. DAN/ BEOGRAD - NOVI SAD

Dolazak u Beograd na mesto polaska u ranim jutarnjim časovima – zavisno od uslova na putu i zadržavanja na graničnim prelazima. Kraj programa.

Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti