1/5
Svi polasci
Septembar
Oktobar
Novembar
Decembar
Smeštaj Tip smeštaja17.09. - 20.09
TREBINJE: HOTEL 3* 1/3 sa doručkom
1/2 sa doručkom
Smeštaj Tip smeštaja17.09. - 20.09
TREBINJE: HOTEL LEOTAR 4* 1/3 sa doručkom49€
1/2 sa doručkom49€
Smeštaj Tip smeštaja08.10. - 11.1029.10. - 01.11
TREBINJE: HOTEL 3* 1/3 sa doručkom49€49€
1/2 sa doručkom49€49€
Smeštaj Tip smeštaja08.10. - 11.1029.10. - 01.11
TREBINJE: HOTEL LEOTAR 4* 1/3 sa doručkom
1/2 sa doručkom
Smeštaj Tip smeštajaDan primirja
12.11. - 15.11
TREBINJE: HOTEL 3* 1/3 sa doručkom49€
1/2 sa doručkom49€
Smeštaj Tip smeštajaDan primirja
12.11. - 15.11
TREBINJE: HOTEL LEOTAR 4* 1/3 sa doručkom
1/2 sa doručkom
Smeštaj Tip smeštaja10.12. - 13.12
TREBINJE: HOTEL 3* 1/3 sa doručkom49€
1/2 sa doručkom49€
Smeštaj Tip smeštaja10.12. - 13.12
TREBINJE: HOTEL LEOTAR 4* 1/3 sa doručkom
1/2 sa doručkom
Još 4 osoba gleda ovo putovanje.
Trebinje vikend tura - Posetite sa nama najlepši srpski grad, uz domaćinsku atmosferu i sjajnu mediteransku klimu!
Za putovanje u BiH, kao i za povratak u Srbiju NIJE POTREBAN PCR test.
 

VAŽNO:

  • Plaćanje svih naših aranžmana vrši se u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije (NBS) na dan uplate.
  • Navedene cene iz tabele se odnose na PAKET ARANŽMAN (100% hotelski smeštaj sa doručkom i prevozom) za polazak iz  Beograda.
  • DOPLATA ZA TRANSFER IZ NOVOG SADA – 2000 rsd (minimum 4 putnika)
  • Online rezervacije i prijave su besplatne.
  • Putnici koji ne poseduju putne isprave Republike Srbije dužni su da se upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
 

Trebinje vikend tura

Opis destinacije:

Trebinje vikend tura - Posetite ove godine prema mnogima najlepši srpski grad, uz domaćinsku atmosferu i sjajnu mediteransku klimu! Putovanje u Trebinje uvek podrazumeva prelepe znamenitosti i obilaske, ali pre svega srdačno gostoprimstvo, karakteristično za ove krajeve i prijatne temperature zbog kojih turisti obožavaju da ovaj grad u Republici Srpskoj posete tokom cele godine!

Aranžmani za Trebinje u organizaciji Lider travel-a uključuju obilazak najvećih atrakcija grada, zanimljive izlete i jedinstven provod po kome se naša putovanja pamte. Odlična organizacija, stručni vodiči i detaljno razrađen plan i program putovanja, pružiće vam mogućnost da vam putovanje u Trebinje ostane u dugom pamćenju, ali i da upoznate sam grad i njegovu okolinu na najlepši način.

Na samom vrhu stranice možete videti koji hoteli u Trebinju se nalaze u našoj ponudi, kao i cene naših aranžmana, i rezervisati Trebinje vikend turu za sebe i svoju ekipu! 

Kliktanjem na naziv smeštaja možete pogledati informacije i slike odabranog smeštaja i prema tome izabrati željeno putovanje u Trebinje za sebe, porodicu ili društvo. Takođe, u nastavku možete naći mnoštvo zanimljivih informacija o ovom prelepom hercegovačkom gradu podno Leotara, a tu je i lista svih potencijalnih izleta.

Trebinje vikend tura  

Trebinje vikend tura - uživajte pored Trebišnjice

Voda i reke su jedan od najbitnijih prirodnih resursa ovog dela Hercegovine. Trebišnjica kao reka ima ogroman neiskorišćeni potencijal, a nekada je bila najduža reka koja tone u Evropi (98 km). Upravo u Trebinju njena lepota poprima pun oblik.

Trebišnjica je zbog svog mirnog toka više nego pogodna za sportske aktivnosti. Reka je veoma čista, a ima obilje ribe, pa je vrlo pogodna za ronjenje i ribolov. Takođe postoje mnoga popularna izletišta uz obale Trebišnjice, a najpoznatija su Studenac i Lastva.

Obale Trebišnjice isprepletene su mnogim mostovima, a oni koji se ističu izuzetnom lepotom su most Perović (Arslanagić), most Ivo Andrić i kameni most, na kojima možete da napravite prelepe fotografije.

Trebinje vikend tura - Trebinje je mediteran

Naš veliki književnik Momo Kapor je govorio: "Trebinje nije ni selo ni metropola. Ono je metafora, san! Ono je jedna svetla tačka u životu Hercegovaca, ono je mesto koje sanjaju da će se u njemu nastaniti onda kada budu ostarili. Trebinje je mediteran. Jer, dok u njemu sedite i gledate vrhove čempresa, osećate da je more iza brda. Tamo se živi kao na moru..."  Nalazi se na samom jugu Republike Srpske, smešten podno planine Leotar, na samo 40 minuta udaljen je od Dubrovnika, i zaista možete da osetite miris medeterana dok ste u gradu.

Trebinje vikend tura

Zašto je Trebinje vikend tura pravi izbor za vas?

Mediteranska (polukontinentalna) klima sa 260 sunčanih dana godišnje razlog je toplog i prijatnog izgleda ovog područja i ljudi koji u njemu žive. Povoljna klima omogućava dobre vremenske uslove tokom cele godine, što ovaj grad stavlja na vrh liste za sve one koji bi da svoje slobodno vreme provedu u toplijim krajevima. 

Zajedno sa velikim brojem sunčanih dana, klima u Trebinju ima blagu vlažnost i oblačnost, kiše tokom zime i topla leta. Prosečna godišnja temperatura je oko 15,5 ° C. Topla klima pogoduje za poljoprivredu, posebno za vino, rano sezonsko voće i povrće, koje obogaćuju hercegovačku gastronomsku ponudu za turiste.

Trebinje vikend tura - Izaberi i rezerviši!

Uz turističku agenciju Lider Travel putovanje u Trebinje nudi sve što vam je potrebno. Na vama je samo da okupite ekipu za put, pogledajte koji hoteli u Trebinju se nalaze u našoj ponudi, i odaberete onaj po svojoj meri!

Putovanje u gradu kao što je Trebinje  će vam proteći uz uživanje, zabavu, jutarnju šetnju sa mirisom mora koji stiže sa Jadrana i đuskanje do ranih jutarnjih časova. Rezervišite svoje putovanje i spremite se za sjajnu avanturu u Trebinju koji ćete sigurno prepričavati. Pridružite nam se na ovom putovanju i otkrijte čari koje nudi najlepši srpski grad - Trebinje.

Plan puta

Trebinje vikend tura - program putovanja:

1. DAN / NOVI SAD - BEOGRAD

Polazak iz Beograda oko 23:30h sa glavne autobuske stanice BAS, centar Beograda, ulaz iz Karađorđeve ulice preko puta hotela Mr. President (tačno vreme biće poznato najkasnije dan pred putovanje – organizator šalje obaveštenje svim putnicima sa svim detaljima polaska, ukoliko ne dobijete obaveštenje dan pred putovanje, najkasnije do 14h, obavezno kontaktirajte agenciju). Vožnja kroz Srbiju, pored Čačka i Užica sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.

2. DAN / TREBINJE - TVRDOŠ I HERCEGOVAČKA GRAČANICA (fakultativno)

Nastavak putovanja za Trebinje, pored Foče i Gacka. Po dolasku u Trebinje, u prepodnevnim časovima, upoznavanje sa gradom uz laganu šetnju. Pored reke Trebišnjice, jedne od najvećih ponornica u Evropi, dolazimo u muzej Hercegovine čiji simbol predstavlja “Etno kuća” sa svojim sadržajima i arheološkom postavkom. Laganom šetnjom prolazimo kroz uske ulice starog grada gde ćemo posetiti Sat kulu, gradske zidine sa trgovima. Prolazimo kroz gradska vrata (tunel) koja povezuju Stari grad sa ostalim delom grada. Dolazimo na “Trg Pesnika” gde se možemo fotografisati sa drvećem starim preko 115 godina tj. platanima, koji predstavljaju simbol grada i osvežiti se na jednoj od kamenih fontana. Na trgu smo u prilici videti poklone pesnika Jovana Dučića svom gradu (Jelena Anžujska, Njegoševa bista, lavovi na ulazu u park). Smeštaj u hotel oko 15h. Mogućnost fakultativnog izleta do manastira Tvrdoš i Hercegovačke Gračanice. Slobodno vreme. Noćenje.

3. DAN / TREBINJE – MOSTAR (fakultativno) – TREBINJE

Doručak. Odjava iz hotela i pakovanje stvari do 9h. Slobodno vreme ili fakultativni polazak grupe prema Mostaru. Nakon dolaska u Mostar posetićemo građevine koje datiraju iz turskog doba: Stari most, kula Kalebija, Kula Herceguša, Sahat Kula, Kriva ćuprija – jedan od najstarijih očuvanih spomenika iz osmanlijskog perioda, podignut polovinom XVI veku i po predanjima Stari most je sagrađen upravo po uzoru na ovaj mali most. Kujundžiluk – stara mostarska čaršija nalazi se na levoj strani reke Neretve sa svojim radionicama i suvenirnicama. Slobodno vreme. Povratak u Trebinje. Polazak u večernjim časovima za Beograd. Putovanje kroz Bosnu i Srbiju sa usputnim zadržavanjima radi odmora.

4. DAN / BEOGRAD

Dolazak u Beograd na mesto polaska u ranim jutarnjim časovima – zavisno od uslova na putu i zadržavanja na graničnim prelazima. Kraj programa.

Način plaćanja i prijave
Cena obuhvata/ne obuhvata
Izleti