Bez korona testa uz najpovoljnije aranžmane – leto koje ste čekali i koje zaslužujete je konačno pred vama!

Lider Travel zna koliko su vam falila putovanja i zbog toga je pripremio neviđeno povoljne ponude za letovanje u Grčkoj

Vodimo vas na najlepše destinacije, za koje vam ne treba ni korona test! 

Kako pišu B92 i Blic, a mi prenosimo, ovog leta će biti moguće putovanje u Grčku na more, bez korona testa i izolacije. Na sastanku lidera zemalja Rumunije, Bugarske, Grčke i Srbije potvrđeno je otvaranje granica za turistička putovanja od 15. juna 2020. godine. Sve što treba da uradite jeste da popunite bilateralnu deklaraciju u kojoj ističete da nemate simptome virusa Kovid-19, da niste bili u karantinu u svojoj zemlji, kao i da se složite sa time da putujete na sopstvenu odgovornost, uz priložen kontakt telefon.

Nadoknadite sve propuštene avanture uz Lider Travel BUS aranžmane za Grčku

Početak 2020. godine nije bio po ukusu ljubitelja putovanja i avanture, koji su tokom dana provedenih u izolaciji maštali o obilascima i ispijanju koktela na plaži. Sada je vreme da se nadoknade sve propuštene avanture i da se maksimalno uživa u čarima leta.

Lider Travel vam je obezbedio ponude za bezbrižno letovanje na najlepšim Grčkim destinacijama koje ćete moći da posetite bez korona testa. Na vama je samo da okupite ekipu, izaberete željenu destinaciju i ugrabite najpovoljnije ponude za leto u Grčkoj 2020!

#1 Leto za mlade od 120 evra! (POGLEDAJ PONUDU)

Oni kojima je u izolaciji najviše nedostajao provod, sigurno već znaju svoj izbor letnje destinacije. 

Ovog leta naše aranžmane za letovanje za mlade krase i neverovatno niske cene. Leto na najlepšim plažama Grčke možete rezervisati već po ceni od 120 evra. Uz naše povoljne aranžmane koji uključuju prevoz i smeštaj na najpopularnijim mestima u Grčkoj, vaše dugo očekivano letovanje biće najbolje do sada. 

Ima li boljeg mesta za odmor i potpunu relaksaciju nakon stresnog perioda koji je iza nas?

#2 Leto 2020 – bus aranžmani – od 130 evra! (POGLEDAJ PONUDU)

Po ceni, već od 130 evra možete ugrabiti svoj aranžman za Leto 2020 na kojoj vas čeka odmor na najlepšim plažama, prelepom moru kao i u obilasku najlepših znamenitosti i atrakcija Grčke. Ponuda podrazumeva prevoz i smeštaj na omiljenoj letnjoj destinaciji!

Potrudili smo se da vam maksimalno izađemo u susret, ali ono što ne možemo olakšati jeste odabir aranžmana

Odluka će biti teška, ali slatka! Garantujemo da nećete pogrešiti koji god aranžman da izaberete!

Čekamo vas u Lider Travel poslovnicama, gde svoje letovanje možete rezervisati uz prijavu od samo 3000 dinara, dok se ostatak novca isplaćuje do termina putovanja. 

Ugrabite priliku za leto i odmor kakav ste zaslužili!