1/5
Još 5 osoba gleda ovo putovanje.
Napomena

Valona 2022  -  lepo, elegantno i veoma popularno letovalište u Albaniji, je jedna od najvažnijih tačaka za albanski turizam koja nudi i „more i sunce“.

CENOVNICI: 

Valona leto 2022 - cenovnik
 
Ponudu svih aranžmana za letovanje u Albaniji možete pogledati ovde:
Albanija letovanje 2022
 

VAŽNO:

  • Cene iz tabele su izražene po osobi i uključuju SMEŠTAJ NA BAZI 7 NOĆENJA sa izabranom uslugom.
  • Cenovnik organizovanog prevoza možete pogledati na sledećem linku - autobuski prevoz (prevoz nije moguće uplatiti bez rezervacije smeštaja)
  • Online rezervacije i prijave su besplatne.
  • PREPORUČUJEMO KUPOVINU PAKETA PUTNOG OSIGURANJA KOJI UKLJUČUJE I OSIGURANJE OD OTKAZA PUTOVANJA. 
PRODAJNO MESTO:
  • Novi Sad, Danila Kiša 11, 021 544 444, 064 00 293 70
Cena obuhvata/ne obuhvata
Način plaćanja i prijave
Plan puta

Valona 2022. 

Opis destinacije:

Valona 2022 - je veoma lepo, elegantno i popularno letovalište u Albaniji.

Na samom vrhu stranice možete pogledati cenovnike, dok se na dnu nalazi slike i opisi smeštaja za aranžmane - letovanje Valona 2022. 

Klikom na sliku smeštaja možeš pogledati informacije i fotografije odabranog smeštaja, i prema tome izabrati željeno Valona letovanje za sebe i odabrano društvo.

Ono što je sigurno je to da će vam Valona i Albanija letovanje 2022 godine, uz Lider Travel aranžmane, biti nezaboravno iskustvo!

Valona 2021

Valona 2022 - mesto gde se spajaju Jadran i Jonsko more

Valona ili Vlora na albanskom je druga najveća luka u zemlji i jedna od najvažnijih tačaka za albanski turizam koja nudi i „more i sunce“. Ovaj grad koja je bivša albanka prestonica, nalazi se na mestu gde se spajaju Jonsko i Jadransko more

Treći grad po veličini u zemlji, privlačna je destinacija za sve one koji žele da uživaju u odmoru, ali i da šopinguju i degustiraju hranu sa obrisima italijanske kuhinje. Ovaj veliki grad, bogat radnjama, tržnim centrima i raznim prodavnicama, ima i luku i veliko i dugo šetalište pokraj mora.

Plaža i hoteli u Valoni 

Plaža u Valoni je veoma duga i zaista lepa i uređena. Pesak je sitan na plaži, a sam ulazak u more je postepen.

Postoji nekoliko plaža u Valoni. Gradska plaža se nalazi u blizini centra kao i plaža u Draču, ali postoji i mnogo manjih plaža u okolini samog mesta koji su definitivno naša preporuka. 

Hoteli u našoj ponudi mahom su van samog centra Valone, ali su u neposrednoj blizini plaže za kupanje ili na samoj plaži. Hoteli su kategorije 3*, 4* i 5*. Usluga u hotelima je na bazi noćenja sa doručkom, polupansiona ili pansiona.

Lokalni predstavnik naše agencije je našim putnicima na raspolaganju tokom njihovog boravka. U ponudi su i različite ekskurzije koje će vam omogućiti da još bolje upoznate i još više zavolite Albaniju.

Valona 2021

Valona 2022 - najbolji aranžmani uz Lider Travel

Valona je treći grad po veličini u Albaniji i mesto koje je odlična kombinacija odmora i šopinga. 

Putovanje u Albaniju i Valonu 2022 koje smo pripremili za vas podrazumeva kombinaciju smeštaja i prevoza. Pogledajte ponudu hotela, rezervišite letovanje u Valoni i pripremite se za nezaboravnu avanturu.

>