1/5

O Smeštaju

vila ras cenovnik

Vila Ras

Vila Ras smeštena je u samom središtu turističkog centra Kopaonik, u neposrednoj blizini JAT-ovih apartmana sa direktnim prilazom sa glavne saobraćajnice. Vila predstavlja idealan izbor za sve koji dolaze na Kopaonik, zimi na skijanje, leti na odmor i rekreaciju. Ski staza Karaman greben je udaljena oko 80 m, a do hotela Grand ima svega 40 m.

Gostima je na raspolaganju smeštaj u 14 savremeno opremljenih apartmana tipa studio za smeštaj 2-4 osobe. Dodatni sadržaji: kablovska TV, internet, skijašnica. U sklopu vile Ras nalazi se izdvojeni objekat Predškolske ustanove "Veselo detinjstvo - Raška" koji pruža usluge celodnevnog boravka dece i igraonice, kao i podzemna garaža. Gostima Vile RAS na raspolaganju su i 5 podzemnih garažnih mesta.

Opis smeštaja:

Gostima je na raspolaganju smeštaj u 14 savremeno opremljenih apartmana tipa studio za smeštaj 2-4 osobe. Dodatni sadržaji: kablovska TV, internet, skijašnica.

STRUKTURA APARTMANA (Svi apartmani su tipa studio): - Apartman br. A-2 (2 + 1) 2 singl ležaja + trosed - Apartman br. A 3 (2 + 1) 2 singl ležaja + trosed - Apartman br. A-4 (2 + 1) 2 singl ležaja + trosed - Apartman br. A-5 (3 + 0) 2 singl ležaja + fotelja - Apartman br. A-6 (3 + 0) 2 singl ležaja + fotelja - Apartman br. A-7 (2 + 0) 2 singl ležaja - Apartman br. A-8 (2 + 1) 2 singl ležaja + trosed - Apartman br. A-9 (2 + 1) 2 singl ležaja + trosed - Apartman br. A-10 (2 + 0) 2 singl ležaja - Apartman br. A-11 (3 + 0) 2 singl ležaja + fotelja - Apartman br. A-12 (2 + 1) 2 singl ležaja + trosed - Apartman br. A-13 (2 + 0) 2 troseda - Apartman br. A-14 (2 + 0) 2 troseda - Apartman br. A-15 (2 + 1) 2 troseda + fotelja

Tip apartmana: (2+0) 2 singl ležaja

Apartman je organizovan tako da se izdvaja ulazni predprostor sa kupatilom i garderoberom, prostor za obedovanje sa kuhinjom i prostor za spavanje. Prostor za spavanje je opremljen sa dva klasična singl ležaja stan-dardnih dimenzija. Maksimalni kapacitet 2 osobe. Apartman je opremljen: električnim štednjakom, električnom mini pećnicom, električnim bokalom za gre-janje vode, frižiderom, kompletnim posuđem za pripremanje i serviranje hrane i pića za 2 osobe, SAT TV, bežičnom internet konekcijom (Wireless), fenom za sušenje kose. Dozvoljeno pušenje u apartmanu. Boravak kućnih ljubimaca u apartmanu nije dozvoljen.

Tip apartmana: (2 + 0) 2 troseda

Apartman je organizovan tako da se izdvaja ulazni predprostor sa kupatilom i garderoberom, prostor za obedovanje sa kuhinjom i prostor za spavanje. Prostor za spavanje je opremljen sa dva troseda koji se rasklapanjem pretvaraju u veoma udobne ležajeve za smeštaj četiri osobe. Maksimalni kapacitet 4 osobe. Apartman je opremljen: električnim štednjakom, električnim bokalom za grejanje vode, frižiderom, komplet-nim posuđem za pripremanje i serviranje hrane i pića za 4 osobe, SAT TV, bežičnom internet konekcijom (Wireless), fenom za sušenje kose. Dozvoljeno pušenje u apartmanu.Boravak kućnih ljubimaca u apartmanu nije dozvoljen.

Tip apartmana: (3 + 0) 2 singl ležaja + fotelja

Apartman je organizovan tako da se izdvaja ulazni predprostor sa kupa-tilom i garderoberom, prostor za obedovanje sa kuhinjom i prostor za spavanje. Prostor za spavanje je opremljen sa dva singl ležaja standardnih dimenzija i jed-nom foteljom na razvlačenje koja se rasklapanjem pretvara u veoma udoban ležaj za smeštaj jedne osobe. Maksimalni kapacitet 3 osobe. Apartman je opremljen: električnim štednjakom, električnom mini pećnicom, električnim bokalom za grejanje vode, frižiderom, kompletnim po-suđem za pripremanje i serviranje hrane i pića za 3 osobe, SAT TV, bežičnom internet konekcijom (Wireless), fenom za sušenje kose.Dozvoljeno pušenje u apartmanu. Boravak kućnih ljubimaca u apartmanu nije dozvoljen.

Tip apartmana: (2 + 1) 2 singl ležaja + trosed

Apartman je organizovan tako da se izdvaja ulazni predpros-tor sa kupatilom i garderoberom, prostor za obedovanje sa kuhinjom i prostor za spavanje. Prostor za spavanje je oprem-ljen sa dva singl ležaja standardnih dimenzija i jednim trose-dom na razvlačenje koji se rasklapanjem pretvara u veoma udoban ležaj za smeštaj dve osobe. Maksimalni kapacitet 4 osobe. Apartman je opremljen: električnim štednjakom, električnom mini pećnicom, električnim bokalom za grejanje vode, frižiderom, kompletnim posuđem za pripremanje i serviranje hrane i pića za 4 osobe, SAT TV, bežičnom internet konekcijom (Wireless), fenom za sušenje kose. Dozvoljeno pušenje u apartmanu. Boravak kućnih ljubimaca u apartmanu nije dozvoljen

Tip apartmana: (2 + 1) 2 troseda + fotelja

Apartman je organizovan tako da se izdvaja ulazni predprostor sa kupatilom i garderoberom, prostor za obedovanje sa kuhin-jom i prostor za spavanje. Prostor za spavanje je opremljen sa dva troseda i foteljom na razvlačenje koji se rasklapanjem pretvaraju u veoma udobne ležajeve za smeštaj pet osoba. Maksimalni kapacitet 5 osoba. Apartman je opremljen: električnim štednjakom, električnim bokalom za grejanje vode, frižiderom, kompletnim posuđem za pripremanje i serviranje hrane i pića za 5 osobe, SAT TV, bežičnom internet konekcijom (Wireless), fenom za sušenje kose. Dozvoljeno pušenje u apartmanu. Boravak kućnih ljubimaca u apartmanu nije dozvoljen

Opis: Vila Ras -  43.286524, 20.811467

Napomena
Kopaonik smeštaj 2022 - Ukoliko tražite hotel ili apartman na Kopaoniku, na pravom ste mestu. Prevoz organizujemo svake nedelje.

Cenovnici svih hotela:

Kopaonik smeštaj Zima 2021/22 - Cenovnik broj 2
Kopaonik 2022 - cenovnik ski opreme
Kopaonik 2022 - Covid otkazni uslovi
Kopaonik 2022 - cenovnik prevoza
 

Slične ponude:

Jahorina smeštaj
Stara planina smeštaj
Bansko smeštaj
Zlatibor smeštaj
Zimovanje 2022
 

Zašto sa nama?

 
PREVOZ
Sigurni polasci za Kopaonik, Staru Planinu i Bansko
 
COVID FREE
Sredstva za dezinfekciju se nalaze na većem broju lokacija u hotelskim smeštajima.
Temeljna dezinfekcija svih soba i svih zajedničkih prostorija.
 Sva posteljina i peširi se peru na najvišim temperaturama.
Sav pribor za ručavanje se pere na najvišim temperaturama.
 
SMEŠTAJ
Velika ponuda hotela i apartmana. 
Ponuda smeštaja uz ski stazu.
Ponuda smeštaja sa bazenima i spa centrima.  
Higijena na visokom nivou.
Bespatan Wi-Fi (90% smeštaja)
Obezbeđen parking (90% smeštaja)
✔ Skijašnica (90% smeštaja)
 
PLAĆANJE
Plaćanje na rate bez kamate, do 9 mesečnih rata 
 
Cena obuhvata/ne obuhvata
Način plaćanja i prijave
Plan puta
Prema izabranom terminu.