Opis i realizacija izleta odnose se na programe putovanja za RAFTING TAROM.

Ukoliko ste adrenalinski zavisnik, za Vas imamo pravu stvar – Zip Line. Ako ste ikada sanjali let kroz prekrasnu prirodu, dok se ispod vas nalaz ismaragdno-zelena voda Pivskog jezera, najvećeg rezervoara pitke vode na Balkanu, onda je Zip Line jedinstvena prilika za vas.
Zip line predstavlja prelazak s jedne strane brda na drugi uz pomoć specijalno montirane sajle. Nastao je iz potrebe da se premoste klisure i duboke reke u nepristupčnim oblastima, onde gde nije bilo moguće izgraditi most ili drugi prilaz. Danas se zip line najviše koristi u turističko-zabavne svrhe. ZIP LINE  se nalazi na pola sata vožnje od našeg rafting centra. Adrenalinski doživljaj zip-lajna u Plužinama kreće od Gostionice “Eko-Piva”, ide preko nadaleko poznatog Pivskog jezera, gde pravite kratku pauzu za fotografisanje, a zatim povratnom sajlom stižete ispred mosta na Pivskom jezeru.

Dužina Zip Line-a je 1400 metara što predstavlja najduži  zip line u jugoistočnoj Evropi. Sloboda, osećaj kontrole, samopouzdanja je ono što vas može preplaviti kada telom parate vazduh, a ispod vas gledate prirodne lepote jezera i idete u susret poznatom mostu na Pivskom jezeru. Ova adrenalinska atrakcija je pre svega potpuno bezbedna, a pri tom i veoma popularna u svetu i privlači veliki broj turista i avanturista.
To je osećaj koji se ne može opisati, a mora se doživeti.

Cena izleta: 20€
Cena izleta obuhvata:
  • 1 spust – zip line
Cena izleta ne obuhvata:
  • Prevoz
Opšte napomene:
  • Okvirno trajanje izleta 1h
  • Prethodno iskustvo nije potrebno
  • Minimalan broj učesnika za realizaciju izleta je 4 osobe
  • Satnice u opisu aranžmana nisu fiksne i mogu se menjati zavisno od želje i potreba gostiju

Ovaj izlet se po dogovoru može kombinovati ili produžiti sa drugim aranžmanima i izletima iz naše ponude za RAFTING TAROM.