1/5
Još 3 osoba gleda ovo putovanje.
Napomena
Zlatar smeštaj - Ukoliko želite da rezervišete smeštaj na Zlataru na pravom ste mestu.

Cenovnici svih hotela:

Zlatar zimovanje 2022 - cenovnik

 

Zašto sa nama?

 
PREVOZ
Sigurni polasci za Kopaonik, Staru Planinu i Bansko
 
COVID FREE
Sredstva za dezinfekciju se nalaze na većem broju lokacija u hotelskim smeštajima.
Temeljna dezinfekcija svih soba i svih zajedničkih prostorija.
 Sva posteljina i peširi se peru na najvišim temperaturama.
Sav pribor za ručavanje se pere na najvišim temperaturama.
 
SMEŠTAJ
Velika ponuda hotela i apartmana. 
Ponuda smeštaja uz ski stazu.
Ponuda smeštaja sa bazenima i spa centrima.  
Higijena na visokom nivou.
Bespatan Wi-Fi (90% smeštaja)
Obezbeđen parking (90% smeštaja)
✔ Skijašnica (90% smeštaja)
 
PLAĆANJE
Plaćanje na rate bez kamate, do 9 mesečnih rata 
 
Cena obuhvata/ne obuhvata
Način plaćanja i prijave
Plan puta

Zlatar smeštaj

Zlatar smeštaj opis destinacije:

U jugozapadnoj Srbiji, smeštena je jedna od po mnogima najlepših planina naše zemlje – Zlatar. Nalazi se između reka Lima, Uvca, Mileševke i Bistrice i pripada Dinarskim planinama. U blizini Zlatar planine nalazi se i kanjon reke Uvac. Kanjon je poznat po svom neobičnom izgledu, ali i kao dom ugrožene vrste - beloglavog supa.  

Na samom dnu stranice možete videti koji Zlatar smeštaj se nalazi u našoj ponudi, kao i cene naših aranžmana, i rezervisati zimovanje na Zlataru.

Kliktanjem na naziv smeštaja možete pogledati informacije i slike odabranog smeštaja i prema tome izabrati željeno Zlatar putovanje za sebe, dragu osobu, porodicu ili društvo. U nastavku teksta možete naći mnoštvo zanimljivih informacija o ovoj interesantnoj srpskoj planini.

Zlatar planina smeštaj

Zlatar smeštaj - hoteli

Zbog svoje netaknute prirode i mnoštovo četinara, Zlatar godinama posećuje veliki broj turista koji svoj mir i čist vazduh pronalaze upravo na ovoj planini. 

Hotel Zlatarski Zlatnik - nalazi se na najlepšem delu Zlatar planine, u turističkom naselju u neposrednoj blizini grada Nova Varoš. Zlatarski Zlatnik je mesto za odmor i zdravlje, uživanje, sport i rekreaciju, šetnje, inspiraciju, nadahnuće, mesto istinskog kontakta sa netaknutom prirodom.

Zlatar planina i Uvac

Planina Zlatar netaknuta priroda 

Zlatar je uredbom Vlade Republike Srbije proglašen za vazdušnu banju. Najviši vrh Zlatara je Golo brdo sa 1627 metara nadmorske visine. Zlatarsko jezero i Uvac kao ekološko područje zbog svog pejzaža, mogućnosti splavarenja i foto-turizma privlači pažnju velikog broja turista. Na samoj planini nalazi se mnogi kulutrni i istorijski spomenici. Veliki broj crkava i manastira se nalaze u samoj blizini planine Zlatar, a svakako najpoznatiji je manastir Mileševa sa čuvenom freskom Belog anđela.

Put do Zlatara

Zlatar je od Novog Sada udaljen 346 km, a od Beograda 277 km

Izgradnjom novog autoputa "Miloš Veliki" između Beograda i Preljine, do Zlatara se znatno brže i sigurnije stiže. Dobra povezanost sa ostatkom Srbije, Bosnom i Hercegovinom i Crnom Gorom, sve bolja i savremenija saobraćajna mreža i infratruktura, čine ovu planinu sve poželjnijom i za strance.

UDALJENOST:

Novi Sad - Beograd - Preljina - Užice - Nova Varoš - Zlatar - 346 km

Novi Sad - Ruma - Valjevo - Užice - Nova Varoš - Zlatar - 294 km Beograd - Preljina - Užice - Nova Varoš - Zlatar - 277 km Niš - Prokuplje - Novi Pazar  - Sjenica - Zlatar - 298 km