Prag Nova godina

Filteri
Vrsta putovanja
  • 2
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
Vrsta prevoza
  • 1
Države
  • 1
1 - 1 od ukupno 1 rezultata

Prag Nova Godina 2024

Prag Nova godina je vreme kada se svet okuplja kako bi proslavio novi početak. Ako tražite destinaciju koja kombinuje bogatu istoriju, spektakularnu arhitekturu i čarobni doček Nove godine, Prag je idealno mesto za vas.

Ovaj tekst će vas provesti kroz razloge zašto biste trebali razmotriti Prag kao destinaciju za proslavu Nove godine i šta možete očekivati tokom ovog nezaboravnog putovanja.

Na samom vrhu stranice možete videti koji aranžmani u Pragu se nalaze u našoj ponudi, kao i njihove cene, i rezervisati doček Nove godine u Pragu 2024. za sebe i svoju ekipu!

Kliktanjem na naziv smeštaja možeš pogledati informacije i slike odabranog smeštaja i prema tome izabrati željeno Prag putovanje za sebe, porodicu ili društvo. Takođe, u nastavku možete naći mnoštvo zanimljivih informacija o ovom češkom gradu, a tu je i lista svih potencijalnih izleta.

Prag nova godina

Prag Nova godina 2024 - Grad stotinu kula

Prag, glavni grad Češke, je grad bajki sa stotinama kula, mostova i crkava. Grad se smatra jednim od najlepših u Evropi, a tokom Nove godine svetli i sjaji posebnom magijom.

Karlov Most, izgrađen u 14. veku, predstavlja simbol Praga. Tokom Nove godine, most je posebno impresivan osvetljen i često je mesto na kojem se okupljaju ljudi da proslave ponoć i gledaju vatromet.

Doček Nove godine Prag - Stari grad i vatromet na Vltavi

Staromestski trg (Staroměstské náměstí) je epicentar prazničnih dešavanja. Trg je okružen prelepim starim zgradama, uključujući i čuveni astronomski sat Orloj. Tokom Nove godine, trg je prepun posetilaca, a muzika, hrana i piće stvaraju veselu atmosferu.

Reka Vltava teče kroz Prag i pruža spektakularne poglede. Tokom dočeka Nove godine, reka je često mesto na kojem se organizuje veličanstven vatromet. Brojne krstarenja rekom nude priliku da uživate u ovom prizoru iz prvog reda.

Prag Nova godina

Doček Nove godine u Pragu 2024 - Spektakularna arhitektura i božićne pijace

Praški Hrad je impresivan kompleks dvoraca, crkava i palata. Tokom Nove godine, dvorište Hrada postaje centar zabave sa muzikom, plesom i veseljem. Pogled na Prag sa ovog mesta je nezaboravan.

Prag je poznat po svojim božićnim pijacama. Tokom praznične sezone, trgovi su ukrašeni i nude tradicionalne češke rukotvorine, topli gluhvein (kuvano vino) i ukusne poslastice.

Obavezno iskoristite priliku da probate češke specijalitete tokom vašeg boravka. Tradicionalna jela kao što su trdelnik (slatki kolač), svickova (pečeno meso sa sosom) i knedle su zaista neodoljivi.

Prag je centar bogate kulturne i umetničke scene. Posetite muzeje, koncerte i galerije kako biste uživali u drevnoj i savremenoj češkoj umetnosti.

Prag Nova godina 2024 - Istražite čaroliju dočeka u prelepom gradu

Prag Nova Godina obećava da će vam stvoriti nezaboravne uspomene. Ovaj grad, sa svojom bogatom istorijom i spektakularnom arhitekturom, nudi čarobno okruženje za proslavu Nove godine. Bez obzira da li šetate kamenim ulicama Starog Grada ili ploveći rekom Vltavom, Prag će vas očarati svojom čarolijom.

Rezervišite svoje putovanje u Prag i spremite se da dočekate Novu godinu u jednom od najlepših gradova na svetu.