Trebinje

Filteri
Vrsta putovanja
  • 78
  • 6
  • 8
  • 53
  • 37
  • 2
  • 2
Vrsta prevoza
  • 2
Države
  • 2
1 - 2 od ukupno 2 rezultata

Trebinje putovanje

Opis destinacije:

Trebinje putovanje - Posetite ove godine prema mnogima najlepši srpski grad, uz domaćinsku atmosferu i sjajnu mediteransku klimu! Putovanje u Trebinje uvek podrazumeva prelepe znamenitosti i obilaske, ali pre svega srdačno gostoprimstvo, karakteristično za ove krajeve i prijatne temperature zbog kojih turisti obožavaju da ovaj grad u Republici Srpskoj posete tokom cele godine!

Aranžmani za Trebinje u organizaciji Lider travel-a uključuju obilazak najvećih atrakcija grada, zanimljive izlete i jedinstven provod po kome se naša putovanja pamte. Odlična organizacija, stručni vodiči i detaljno razrađen plan i program putovanja, pružiće vam mogućnost Trebinje putovanje ostane u dugom pamćenju, ali i da upoznate sam grad i njegovu okolinu na najlepši način.

Na samom vrhu stranice možete videti koji hoteli u Trebinju se nalaze u našoj ponudi, kao i cene naših aranžmana, i rezervisati  Trebinje putovanje za sebe i svoju ekipu!

Kliktanjem na naziv smeštaja možete pogledati informacije i slike odabranog smeštaja i prema tome izabrati željeno Trebinje putovanje za sebe, porodicu ili društvo.

Takođe, u nastavku možete naći mnoštvo zanimljivih informacija o ovom prelepom hercegovačkom gradu podno Leotara, a tu je i lista svih potencijalnih izleta. Naravno mi smo za Vas pripremili i sjajan blog o tome šta videti u Trebinju, kako bismo Vam olakšali boravak u ovom prelepom gradu.

Trebinje putovanje - uživajte pored Trebišnjice

Voda i reke su jedan od najbitnijih prirodnih resursa ovog dela Hercegovine. Trebišnjica kao reka ima ogroman neiskorišćeni potencijal, a nekada je bila najduža reka koja tone u Evropi (98 km). Upravo u Trebinju njena lepota poprima pun oblik.

Trebišnjica je zbog svog mirnog toka više nego pogodna za sportske aktivnosti. Reka je veoma čista, a ima obilje ribe, pa je vrlo pogodna za ronjenje i ribolov. Takođe postoje mnoga popularna izletišta uz obale Trebišnjice, a najpoznatija su Studenac i Lastva.

Obale Trebišnjice isprepletene su mnogim mostovima, a oni koji se ističu izuzetnom lepotom su most Perović (Arslanagić), most Ivo Andrić i kameni most, na kojima možete da napravite prelepe fotografije.

Trebinje putovanje - Trebinje je mediteran

Naš veliki književnik Momo Kapor je govorio: "Trebinje nije ni selo ni metropola. Ono je metafora, san! Ono je jedna svetla tačka u životu Hercegovaca, ono je mesto koje sanjaju da će se u njemu nastaniti onda kada budu ostarili. Trebinje je mediteran. Jer, dok u njemu sedite i gledate vrhove čempresa, osećate da je more iza brda. Tamo se živi kao na moru..."  Nalazi se na samom jugu Republike Srpske, smešten podno planine Leotar, na samo 40 minuta udaljen je od Dubrovnika, i zaista možete da osetite miris medeterana dok ste u gradu.

Trebinje-putovanje

Zašto je putovanje u Trebinje pravi izbor za vas?

Mediteranska (polukontinentalna) klima sa 260 sunčanih dana godišnje razlog je toplog i prijatnog izgleda ovog područja i ljudi koji u njemu žive. Povoljna klima omogućava dobre vremenske uslove tokom cele godine, što ovaj grad stavlja na vrh liste za sve one koji bi da svoje slobodno vreme provedu u toplijim krajevima.

Zajedno sa velikim brojem sunčanih dana, klima u Trebinju ima blagu vlažnost i oblačnost, kiše tokom zime i topla leta. Prosečna godišnja temperatura je oko 15,5 ° C. Topla klima pogoduje za poljoprivredu, posebno za vino, rano sezonsko voće i povrće, koje obogaćuju hercegovačku gastronomsku ponudu za turiste.

Trebinje aranžmani - Izaberi i rezerviši!

Uz turističku agenciju Lider Travel Trebinje putovanje nudi sve što vam je potrebno. Na vama je samo da okupite ekipu za put, pogledajte koji hoteli u Trebinju se nalaze u našoj ponudi, i odaberete onaj po svojoj meri!

Putovanje u gradu kao što je Trebinje  će vam proteći uz uživanje, zabavu, jutarnju šetnju sa mirisom mora koji stiže sa Jadrana i đuskanje do ranih jutarnjih časova. Rezervišite svoje putovanje i spremite se za sjajnu avanturu u Trebinju koji ćete sigurno prepričavati. Pridružite nam se na ovom putovanju i otkrijte čari koje nudi najlepši srpski grad - Trebinje.