Evropski gradovi putovanja

Filteri
Vrsta putovanja
 • 27
 • 2
 • 5
 • 1
 • 48
 • 7
Vrsta prevoza
 • 20
 • 7
Države
 • 3
 • 1
 • 1
 • 1
 • 4
 • 1
 • 6
 • 1
 • 1
 • 1
 • 1
 • 1
 • 2
 • 3
1 - 15 od ukupno 27 rezultata

Naš tim vredno radi da bi pripremio i realizovao putovanja koja prepričavate prijateljima. Evropski gradovi putovanja 2023 su sjajna prilika da po izuzetno povoljnim cenama posetite neke od najlepših metropola. Pogledajte našu ponudu i paket aranžmane već od 49€:

evropski gradovi putovanje 2021

Evropski gradovi putovanja 2023

Kao i svake godine do sada, i ove godine smo za vas spremili najbolje ponude za putovanje u evropske gradove 2023.! Uz odlične ponude aranžmana koji svojim putnicima svake godine pripremi turistička agencija Lider Travel, sledi i nezaboravan provod i uživanje na sjajnim destinacijama.

Na svakoj destinaciji imaćete mogućnost obilaska znamenitosti, a ukoliko Vaša destinacija bude planina, tu je naravno mogućunost skijanja, snowbordinga kao i ostalih zimskih čarolija koje vas očekuju na najlepšim planinama Srbije i regiona.

Jeftina putovanja u evropske gradove 2023.

Evropski gradovi putovanja 2023. koje smo pripremili za vas, podrazumevaju, kao i uvek, sasvim dovoljno vremena za upoznavanje nove destinacije na koju ste se uputili. Naravno ukoliko ste se uputili na neku zimsku destinaciju tu je uživanje u prelepim zimskim čarolijama.

Na samom vrhu stranice možete videti koja putovanja u evropske metropole se nalaze u našoj ponudi. Klikom na ime destinacije možete pogledati informacije, slike kao i cene naših aranžmana. Prema tome izaberite, i rezervišite svoje putovanje!

Za sva dodatna pitanja, informacije i rezervacije slobodno kontaktirajte naš Call centar – Lider Travel Turstička agencija Novi Sad :

064-00-293-70 ili 021-544-444.

Evropski gradovi putovanja 2022

Evropski gradovi putovanja 2023

Istanbul putovanje 2023.

Ukoliko želite da otputujete u neku svetsku metropolu, a da se pritom cenovno osećate kao u Srbiji, onda prava stvar za vas je defintivno putovanje u Istanbul. Grad koji upravo spaja staro i novo, istok i zapad, Aziju i Evropu, islam i hrišćanstvo.

Uz neke od najvažnijih znamenitosti, poput Aja Sofije, Vaseljenske patrijaršije, turskih poslastica, krstarenja Bosforom, i turističku agenciju Lider Travel, putovanje u Istanbul ćete sigurno pamtiti, i dugo prepričavati!

U ponudi imamo 2 aranžmana:

Budimpešta - Evropski gradovi putovanja 2023

Budimpešta putovanje ima ponešto za svakoga. Ovaj grad pruža svojim posetiocima zaista mnogo toga. Od dramatične istorije i raskošne arhitekture, do lekovitih termalnih voda i noćnog života bez premca u istočnoj i centralnoj Evropi. Čar Budimpešte, najbolje oslikavaju njeni mostovi, kojih verovali ili ne ima čak 11!

Budim i Pešta, su dva grada spojena u jedan. Naizgled izgledaju jedinstveni i liči da ih Dunav samo deli, ali kada se bolje pogledaju u mnogome se razlikuju. Ravničarska Pešta i brdoviti Budim, raskošna arhitektura Pešte i srednjovekovne uličice Budima, su nešto što ih razdvaja, a opet spaja u jedan po mnogima najlepši grad sveta.

Ono što se ne može se sa sigurnošću reći da li je Budimpešta lepša danju ili noću ali svakako sa razlogom nosi epitet „Kraljica Dunava".

U ponudi imamo 2 aranžmana:

Beč putovanje 2023

Putovanje u Beč nikada nije sasvim običan doček, budući da ovaj grad može da vam ponudi široku lepezu zanimljivosti i događaja. Kada posetite Beč putovanje se pretvara u obilazak riznice najlepših evropskih znamenitosti, koje na najbolji način predstavljaju tradiciju i kulturu ovog kontinenta.

Kada je u pitanju putovanje u Beč se izdvaja kao ubedljivi favorit među turistima koji uživaju u obilasku evropskih metropola, sa ogromnom kulturnom zaostavštinom.

U ponudi imamo 2 aranžmana:

Sarajevo putovanje 2023

Sarajevo nije lako pretočiti u reči, mnogi se sa time ne slažu te će vam na pomen ovog grada, kao iz topa reći: “Ljudi, hrana i atmosfera”.

Ukoliko se uputite na putovanje u Sarajevo sigurno ćete želeti da posetite i još neka druga zanimljiva mesta u blizini glavnog grada Bosne i Hercegovine. Mi smo za Vas spremili najbolje Sarajevo izlete. U ponudi su posete Mostaru i Blagaju, obilazak vrela Bosne, odlazak na Jahorinu ili večera u nacionalnom restoranu.

U ponudi imamo 2 aranžmana:

Ljubljana putovanje 2023

Putovanje u Ljubljanu - ovaj grad na prvi pogled pomalo podseća na „istočni Salzburg“ s daškom italijanskog stila. Ljubljana nas dvorcem i uskim ulicama podseća na Stari grad u Salzburgu - ali naravno mnogo manje turistički i ne toliko promovisan u svetu.

Putovanje u Ljubljanu se uvek pretvori u sasvim poseban užitak. Oni koji su putovali u slovenačku prestonicu Ljubljanu, sa putovanja se uvek vrate puni najlepših utisaka.

U ponudi imamo 2 aranžmana: Evropski gradovi putovanja 2022

Kapadokija avionom 2023

Ove godine turistička agencija Lider Travel Vas vodi na put u kolevku Hrišćanstva u Kapadokiju.

Dopustite da Vam putovanje u Kapadokiju pokaže zašto ova regija predstavlja jednu od najlepših na svetu. Rezervišite svoje mesto na vreme i doživite magiju Turske u nestvarnoj Kapadokiji.

Mnogima je Kapadokija prva asocijacija na vožnju balonom. Svakom turisti je prva pomisao panoramski pogled na stotine balona sa toplim vazduhom koji se nižu i lete iznad dolina i vulkanskih formacija.

Iako je to samo jedna od mnogih stvari u Kapadokiji, vožnja u balonu je jedna su od najpopularnijih aktivnosti u regionu iz više razloga.

Ankara avionom 2023

Ankara avionom - Ovo je po mnogima srce Turske Republike. Ankara, drugi je po veličini grad Turske nakon Istanbula. Grad leži na granici na istoku između zapada. Evropska i bliskoistočna kultura spojile su i obojile gradsku arhitekturu, hranu, vino, noćni život, modu i umetnost. Bacite sidro u Ankari, kako mu samo ime govori, i pređite granicu između tradicije i modernosti. Poređenje sa Istanbulom je besmisleno - ravno, skromno okruženje jedva da je stvar nacionalne poezije - ali građanski uspeh ovog dinamičnog grada je osiguran zahvaljujući studentskim potezima i spletkama stranih ambasada.

Prag putovanje 2023

Prag putovanje 2023 - Izbor svih generacija koji žele da posete jednu od najlepših evropskih prestonica. Turistička agencija Lider Travel tokom cele godine organizuje nezaboravno putovanje u Prag, koji uz fantastične obilaske i sjajnu atmosferu zaista predstavlja najbolji način da doživite Zlatni Prag.

Osim što je jedan od najpopularnijih gradova u istočnoj Evropi, Prag je glavni grad Republike Češke. Osnovan je na obali reke Vltave na uzvišenju Visehrad, koje se i danas smatra kolevkom Češke države.

Zbog svoje lepote, Prag se poslednjih godina sve češće pominje kao jedna od najromantičnijih destinacija u Evropi. Šetnje ovim gradom, uz obilazak njegovih najlepših zdanja su magične tokom cele godine, jer ovaj grad turistički živi non stop.

U ponudi imamo 2 aranžmana:

Trebinje putovanje 2023

Trebinje putovanje - Posetite ove godine prema mnogima najlepši srpski grad, uz domaćinsku atmosferu i sjajnu mediteransku klimu!

Putovanje u Trebinje uvek podrazumeva prelepe znamenitosti i obilaske, ali pre svega srdačno gostoprimstvo, karakteristično za ove krajeve i prijatne temperature zbog kojih turisti obožavaju da ovaj grad u Republici Srpskoj posete tokom cele godine!

U ponudi imamo 2 aranžmana:

Ohrid putovanje 2023

Ohrid putovanje 2023 – Neverovatan spoj kulture, istorije, šoping, provoda… Poznat je kao biser Makedonije i celog Balkana, grad na samom jugu Severne Makedonije, grad istorije i jedna od kolevki pravoslavne duhovnosti. Ohridsko jezero kao i sam grad proglašeni su 1980. godine za Svetsko kulturno nasledstvo pod zaštitom UNESCO-a.