Evropski gradovi putovanja

Filteri
Vrsta putovanja
 • 8
 • 80
 • 6
 • 6
 • 26
 • 2
 • 2
Vrsta prevoza
 • 22
 • 4
Države
 • 2
 • 2
 • 2
 • 1
 • 2
 • 1
 • 7
 • 1
 • 2
 • 1
 • 1
 • 1
 • 3
1 - 15 od ukupno 26 rezultata

Naš tim vredno radi da bi pripremio i realizovao putovanja koja prepričavate prijateljima. Evropski gradovi putovanja 2024 su sjajna prilika da po izuzetno povoljnim cenama posetite neke od najlepših metropola. Pogledajte našu ponudu i paket aranžmane već od 59€:

evropski gradovi putovanje 2021

Evropski gradovi putovanja 2024

Kao i svake godine do sada, i ove godine smo za vas spremili najbolje ponude za putovanje u evropske gradove 2024! Uz odlične ponude aranžmana koji svojim putnicima svake godine pripremi turistička agencija Lider Travel, sledi i nezaboravan provod i uživanje na sjajnim destinacijama.

Na svakoj destinaciji imaćete mogućnost obilaska znamenitosti, a ukoliko Vaša destinacija bude planina, tu je naravno mogućunost skijanja, snowbordinga kao i ostalih zimskih čarolija koje vas očekuju na najlepšim planinama Srbije i regiona.

Jeftina putovanja u evropske gradove 2024.

Evropski gradovi putovanja 2024. koje smo pripremili za vas, podrazumevaju, kao i uvek, sasvim dovoljno vremena za upoznavanje nove destinacije na koju ste se uputili. Naravno ukoliko ste se uputili na neku zimsku destinaciju tu je uživanje u prelepim zimskim čarolijama.

Na samom vrhu stranice možete videti koja putovanja u evropske metropole se nalaze u našoj ponudi. Klikom na ime destinacije možete pogledati informacije, slike kao i cene naših aranžmana. Prema tome izaberite, i rezervišite svoje putovanje!

Za sva dodatna pitanja, informacije i rezervacije slobodno kontaktirajte naš Call centar – Lider Travel Turstička agencija Novi Sad :

064-00-293-70 ili 021-544-444.

Evropski gradovi putovanja 2022

Evropski gradovi putovanja 2024

Istanbul putovanje 2024.

Ukoliko želite da otputujete u neku svetsku metropolu, a da se pritom cenovno osećate kao u Srbiji, onda prava stvar za vas je defintivno putovanje u Istanbul. Grad koji upravo spaja staro i novo, istok i zapad, Aziju i Evropu, islam i hrišćanstvo.

Uz neke od najvažnijih znamenitosti, poput Aja Sofije, Vaseljenske patrijaršije, turskih poslastica, krstarenja Bosforom, i turističku agenciju Lider Travel, putovanje u Istanbul ćete sigurno pamtiti, i dugo prepričavati!

U ponudi imamo 2 aranžmana:

Budimpešta - Evropski gradovi putovanja 2024

Budimpešta putovanje ima ponešto za svakoga. Ovaj grad pruža svojim posetiocima zaista mnogo toga. Od dramatične istorije i raskošne arhitekture, do lekovitih termalnih voda i noćnog života bez premca u istočnoj i centralnoj Evropi. Čar Budimpešte, najbolje oslikavaju njeni mostovi, kojih verovali ili ne ima čak 11!

Budim i Pešta, su dva grada spojena u jedan. Naizgled izgledaju jedinstveni i liči da ih Dunav samo deli, ali kada se bolje pogledaju u mnogome se razlikuju. Ravničarska Pešta i brdoviti Budim, raskošna arhitektura Pešte i srednjovekovne uličice Budima, su nešto što ih razdvaja, a opet spaja u jedan po mnogima najlepši grad sveta.

Ono što se ne može se sa sigurnošću reći da li je Budimpešta lepša danju ili noću ali svakako sa razlogom nosi epitet „Kraljica Dunava".

U ponudi imamo 2 aranžmana:

Beč putovanje 2024

Putovanje u Beč nikada nije sasvim običan doček, budući da ovaj grad može da vam ponudi široku lepezu zanimljivosti i događaja. Kada posetite Beč putovanje se pretvara u obilazak riznice najlepših evropskih znamenitosti, koje na najbolji način predstavljaju tradiciju i kulturu ovog kontinenta.

Kada je u pitanju putovanje u Beč se izdvaja kao ubedljivi favorit među turistima koji uživaju u obilasku evropskih metropola, sa ogromnom kulturnom zaostavštinom.

U ponudi imamo 2 aranžmana:

Sarajevo putovanje 2024

Sarajevo nije lako pretočiti u reči, mnogi se sa time ne slažu te će vam na pomen ovog grada, kao iz topa reći: “Ljudi, hrana i atmosfera”.

Ukoliko se uputite na putovanje u Sarajevo sigurno ćete želeti da posetite i još neka druga zanimljiva mesta u blizini glavnog grada Bosne i Hercegovine. Mi smo za Vas spremili najbolje Sarajevo izlete. U ponudi su posete Mostaru i Blagaju, obilazak vrela Bosne, odlazak na Jahorinu ili večera u nacionalnom restoranu.

U ponudi imamo 2 aranžmana:

Ljubljana putovanje 2024

Putovanje u Ljubljanu - ovaj grad na prvi pogled pomalo podseća na „istočni Salzburg“ s daškom italijanskog stila. Ljubljana nas dvorcem i uskim ulicama podseća na Stari grad u Salzburgu - ali naravno mnogo manje turistički i ne toliko promovisan u svetu.

Putovanje u Ljubljanu se uvek pretvori u sasvim poseban užitak. Oni koji su putovali u slovenačku prestonicu Ljubljanu, sa putovanja se uvek vrate puni najlepših utisaka.

U ponudi imamo 2 aranžmana:

Evropski gradovi putovanja 2022

Kapadokija avionom 2024

Ove godine turistička agencija Lider Travel Vas vodi na put u kolevku Hrišćanstva u Kapadokiju.

Dopustite da Vam putovanje u Kapadokiju pokaže zašto ova regija predstavlja jednu od najlepših na svetu. Rezervišite svoje mesto na vreme i doživite magiju Turske u nestvarnoj Kapadokiji.

Mnogima je Kapadokija prva asocijacija na vožnju balonom. Svakom turisti je prva pomisao panoramski pogled na stotine balona sa toplim vazduhom koji se nižu i lete iznad dolina i vulkanskih formacija.

Iako je to samo jedna od mnogih stvari u Kapadokiji, vožnja u balonu je jedna su od najpopularnijih aktivnosti u regionu iz više razloga.

Ankara avionom 2024

Ankara avionom - Ovo je po mnogima srce Turske Republike. Ankara, drugi je po veličini grad Turske nakon Istanbula. Grad leži na granici na istoku između zapada. Evropska i bliskoistočna kultura spojile su i obojile gradsku arhitekturu, hranu, vino, noćni život, modu i umetnost.

Bacite sidro u Ankari, kako mu samo ime govori, i pređite granicu između tradicije i modernosti. Poređenje sa Istanbulom je besmisleno - ravno, skromno okruženje jedva da je stvar nacionalne poezije - ali građanski uspeh ovog dinamičnog grada je osiguran zahvaljujući studentskim potezima i spletkama stranih ambasada.

Prag putovanje 2024

Prag putovanje 2024 - Izbor svih generacija koji žele da posete jednu od najlepših evropskih prestonica. Turistička agencija Lider Travel tokom cele godine organizuje nezaboravno putovanje u Prag, koji uz fantastične obilaske i sjajnu atmosferu zaista predstavlja najbolji način da doživite Zlatni Prag.

Osim što je jedan od najpopularnijih gradova u istočnoj Evropi, Prag je glavni grad Republike Češke. Osnovan je na obali reke Vltave na uzvišenju Visehrad, koje se i danas smatra kolevkom Češke države.

Zbog svoje lepote, Prag se poslednjih godina sve češće pominje kao jedna od najromantičnijih destinacija u Evropi. Šetnje ovim gradom, uz obilazak njegovih najlepših zdanja su magične tokom cele godine, jer ovaj grad turistički živi non stop.

U ponudi imamo 2 aranžmana:

Trebinje putovanje 2024

Trebinje putovanje - Posetite ove godine prema mnogima najlepši srpski grad, uz domaćinsku atmosferu i sjajnu mediteransku klimu!

Putovanje u Trebinje uvek podrazumeva prelepe znamenitosti i obilaske, ali pre svega srdačno gostoprimstvo, karakteristično za ove krajeve i prijatne temperature zbog kojih turisti obožavaju da ovaj grad u Republici Srpskoj posete tokom cele godine!

U ponudi imamo 2 aranžmana:

Ohrid putovanje 2024

Ohrid putovanje 2024 – Neverovatan spoj kulture, istorije, šoping, provoda… Poznat je kao biser Makedonije i celog Balkana, grad na samom jugu Severne Makedonije, grad istorije i jedna od kolevki pravoslavne duhovnosti. Ohridsko jezero kao i sam grad proglašeni su 1980. godine za Svetsko kulturno nasledstvo pod zaštitom UNESCO-a.

Evropski gradovi putovanja 2023

Dvorci Transilvanije 2024

Dvorci Transilvanije 2024 – Transilvanija je oduvek bila interesantna destinacija za putovanje. Planinski deo Rumunije u kojem danas živi oko 5 miliona stanovnika. Značajni gradovi su Brašov, Sibiu i Sigišoara, a postoji i veliki broj sela u okolini. Ova sela su mnogo zanimljiva jer se u njima i dan danas jako drži do tradicije i starih običaja.

Kolmar putovanje 2024

Kolmar putovanje 2024– Postoje mesta u koja se zaljubite na prvi pogled. Kolmar je jedno od njih. Bajka u koju zaronite čim izađete iz autobusa. Ovo mesto će vas očarati raznobojnom arhitekturom starog centra grada. Kolmar je jedno od onih mesta u čijim ulicama želite da se izgubite

Milano - evropski gradovi putovanja 2024

Milano putovanje 2024 –Posetite italijansku prestonicu mode i fudbala! Putovanje u Milano pruža mogućnost upoznavanja svih njegovih znamenitosti, a Lider Travel tim je odgovoran za najbolji organizaciju putovanja koje ćete dugo pamtiti!

Aranžmani za Milano 2 noćenja podrazumevaju obilazak grada koji će vam pružiti uvid u specifične atrakcije jedne od najlepših evropskih destinacija. Naši stručni vodiči vam stoje na raspolaganju tokom putovanja, a detaljno razrađen plan i program putovanja obuhvata i fenomenalne izlete u kojima ćete videti i saznati više o italijanskoj prirodi, kulturi i tradiciji.

Severna Italija Venecija putovanje 2024

Severna Italija Venecija putovanje 2024 – Venecija, gospodarica Jadrana… Čudesni grad na vodi sa preko 400 kanala i gotovo isto toliko mostića, već vekovima predstavlja jedan od najčudnovatijih gradova koje je čovek sazdao… I već vekovima ovaj grad pleni svojom lepotom i posebnošću… Raskošne palate na Kanalu Grande, fantastične crkve (kažu da ih ima preko 100), neverovatni ambijenti… U ovom gradu sve je posebno…

San Marino putovanje 2024

San Marino putovanje 2024 –San Marino je po veličini treća najmanja republika u Evropi, posle Vatikana i Monaka. Smeštena je u istočnom delu Apeninskog poluostrva. Legenda kaže da je San Marino osnovao Sveti Marin sa ostrva Raba.

Zbog progona hrišćana sklonio se na obližnje brdo Monte Titano, gde je izgradio malu kapelu. Ta kapela je činila jezgro budućeg grada – San Marino, glavnog grada istoimene republike koja je osnovana 301. godine i danas broji oko 32000 stanovnika.

Krakov - Evropski gradovi putovanje 2024

Krakov putovanje je poznat kao grad posebne atmosfere i izuzetno toplih i gostoljubivih ljudi, grad za istraživanje, provod i šetnju u prošlost. Isprepletanost prošlosti sa sadašnjicom čini doživljaj Krakova posve jedinstvenim i nikada istim.

Veliki broj mladih na jednom mestu je jedan od osnovnih razloga zbog kojih je putovanje u Krakovu najčešći izbor mnogih turista. Sigurni smo da će vam se uz Lider Travel Krakov i noćni život koji ovaj grad nudi predstaviti na najbolji mogući način!

Biserna jezera Austrije - Evropski gradovi putovanje 2024

Putovanje kroz biserna jezera Austrije pruža nezaboravno iskustvo istraživanja prirodne lepote i bogate kulturne baštine. Ova ruta obuhvata nekoliko čarobnih destinacija, uključujući Salcburg, sveži Golling, Sveti Volfgang, Bad Ischl i Hallstatt, koje će vas očarati svojom raznovrsnošću i šarmom.

Oktoberfest Minhen 2024

Oktoberfest Minhen - najveći festival piva na svetu. Sve pivopije, ali i oni željni dobre zabave sjate se krajem septembra u Minhen, gde se ovaj festival održava od 1810. godine. Svake godine ovaj Oktoberfest poseti preko šest miliona ljudi, koji su smešteni u 14 velikih šatora u kojima se isključivo služe pivo, kobasice i perece.

Temišvar putovanje 2024

Temišvar, poznat kao "Mali Beč", je šarmantni grad smešten u zapadnom delu Rumunije. Sa svojom bogatom istorijom, arhitekturom i multikulturalnim duhom, Temišvar je destinacija koja nudi autentično putovanje kroz različite vekove i kulture.

Temišvar je grad koji je tokom istorije bio dom različitih kultura i naroda, što se jasno vidi kroz arhitekturu, jezik i kuhinju. Imao je značajnu ulogu u istoriji regiona, a danas nosi "ožiljke" austrougarske, turske i nemačke prisutnosti. Ovaj spoj različitosti čini Temišvar posebnim i jedinstvenim mestom za istraživanje.

Rim putovanje 2024

Rim putovanje - Rim je grad koji ne može da se opiše u samo nekoliko reči. Ono što Rim čini jedinstvenim je njegova istorija, kultura, umetnost i arhitektura. Od impresivnog Koloseuma do veličanstvenog Vatikana, Rim je destinacija koju ne smete propustiti.

Na putovanju u Rim, turistička agencija nudi obilazak Padove, Napulja, Kaprija, Vatikana i Tivolija, koji će vam dati priliku da se upoznate sa raznolikim kulturama i lepotama Italije. je grad koji ne može da se opiše u samo nekoliko reči.

Ono što Rim čini jedinstvenim je njegova istorija, kultura, umetnost i arhitektura. Od impresivnog Koloseuma do veličanstvenog Vatikana, Rim je destinacija koju ne smete propustiti. Na putovanju u Rim, turistička agencija nudi obilazak Padove, Napulja, Kaprija, Vatikana i Tivolija, koji će vam dati priliku da se upoznate sa raznolikim kulturama i lepotama Italije.

Toskana putovanje 2024

Toskana putovanje - posetite sa nama jednu od turistički najposećenijih regija u svetu i prelepe gradove Firencu, Pizu, Bolonju.. Putovanje u Toskanu pruža mogućnost upoznavanja svih njenih znamenitosti, a Lider Travel tim je odgovoran za najbolji organizaciju putovanja koje ćete dugo pamtiti!

Aranžmani za Toskanu podrazumevaju obilazak gradova koji će vam pružiti uvid u specifične atrakcije nekih od najlepših evropskih destinacija. Naši stručni vodiči vam stoje na raspolaganju tokom putovanja, a detaljno razrađen plan i program putovanja obuhvata i fenomenalne izlete u kojima ćete videti i saznati više o italijanskoj prirodi, kulturi i tradiciji.

evropski gradovi putovanja (1)

Madrid avionom 2024

Madrid avionom - Madrid se nalazi u srcu Španije na 665 metara nadmorske visine (glavni grad sa najvecom nadmorskom visinom u Evropi). Smešten je na obali male reke Manzanares i pripada istorijskom predelu Kastilje. Svrstava se u mlade evropske metropole s obzirom da je prvo mavarsko utvrdenje na mestu današnje kraljevske palate podignuto u drugoj polovini 9. Veka, pod nazivom Magerit.

Valensija avionom 2024

Putovanje Valensija avionom pruža nezaboravno iskustvo koje spaja bogatu istoriju, šarmantnu kulturu i prelepe plaže Sredozemlja. Ovaj španski dragulj privlači posetioce svojom raznolikošću, umetničkim nasleđem i kulinarskim čarima.

Putovanje Valensija avionom je putovanje u šarmantni svet bogate kulture, istorije i gastronomskih užitaka. Bez obzira na vaše interesovanje, ovaj grad će vas osvojiti svojom raznolikošću i šarmom.

Barselona avionom 2024

Barselona avionom - Uz neke od najpoznatijih svetskih znamenitosti, španske specijalitete, uvek prijatne stanovnike Barse, i turističku agenciju Lider Travel, putovanje u Barselonu ćete sigurno pamtiti, i prepričavati!

Aranžmani za Barselonu avionom za koje smo pripremili za vas podrazumevaju obilaske najatraktivnijih delova ovog grada, odličnu organizaciju i uvek rapoložene vodiče koji su tu da vas upoznaju sa prelepom Barsom.

Lisabon avionom Evropski gradovi putovanja 2024

Putovanje u Lisabon, prestonicu Portugala, pruža jedinstvenu priliku da istražite bogatu istoriju, šarmantne ulice i živahnu kulturu ovog fascinantnog evropskog grada.

Lisabon vas poziva da zakoračite u svet fado muzike, tužnih i iskrenih priča ispevanih uz zvuke gitare. Ovaj grad očarava svojim šarenim kućama i uskim kaldrmama koje vode do prelepog obalnog područja. Posetite čuvene četvrti poput Alfame, čiji uski prolazi otkrivaju autentični šarm Lisabona.

Gruzija avionom Evropski gradovi putovanja 2024

Gruzija avionom - zemlja bogate istorije, spektakularnih planinskih pejzaža i izuzetne kulturne raznolikosti, postaje sve popularnija destinacija među putnicima željnim neobičnih avantura. Avionsko putovanje kroz Gruziju pruža mogućnost otkrivanja različitih regija i mesta bogatih istorijskim i prirodnim blagom. Spremite se na nezaboravno putovanje kroz četiri prelepe regije - Gori, Upliscihe, Mcheti, Kazbegi i Kakheti.

evropski gradovi putovanja (2)