Nova godina 2025 | Doček u evropskim metropolama

Filteri
Vrsta putovanja
  • 80
  • 6
  • 6
  • 42
  • 26
  • 2
  • 2
Vrsta prevoza
Države
1 - 15 od ukupno 0 rezultata

Nova godina 2025

Nova godina 2025 kuca na vratima!! Počela je FIRST MINUTE akcija za DOČEK NOVE GODINE 2025. Paket aranžmani već od od 59€, bez skrivenih troškova i dinarskog dela aranžmana:

Nova godina 2025. sa turističkom agencijom Lider Travel

Kao i svake godine do sada, i ove godine smo za vas spremili najbolje ponude za doček Nove godine 2025! Uz odlične ponude aranžmana i nezaboravan provod koji svojim putnicima svake godine pripremi turistička agencija Lider Travel, takođe organizujemo i sjajne fakultativne izlete. Na svakoj destinaciji sa vama su profesionalni vodiči. Oni će se postarati da Vam pokažu sve lepote i znamenitosti destinacije na koju ste se uputuli kao i da vaše putovanje bude savršeno.

Nova godina 2025. u evropskim gradovima

Nova godina 2025. aranžmani koje smo pripremili za vas, podrazumevaju sasvim dovoljno vremena za upoznavanje nove destinacije na koju ste se uputili, ali naravno i uživanje u neponovljim prazničnim čarolijama.

U ponudi koju smo spremili su najbolje destinacije u Srbiji, Turskoj, Bosni i Hercegovini, Poljskoj, Italji, Austriji, Češkoj, Grčkoj...

Na samom vrhu stranice možete videti koje destinacije se nalaze u našoj ponudi Nova godina putovanja 2025. Klikom na naziv destinacije otvoriće vam se željeno putovanje sa svim informacijama, slikama kao i cenama aranžmana, za svaki hotel pojedinačno.

Najluđa novogodišnja noć sa prijateljima

Kada sat otkuca ponoć 31. decembra, uverićete se zašto smo zaista najbolji u organizaciji novogodišnjih putovanja. Sigurno će Vam doček Nove godine 2025. uz najbliže prijatelje ili voljenu osobu zauvek ostati u pamćenju.

Veoma smo ponosni na to što svake godine ubacujemo neku novu atraktivnu destinaciju i time olakšavamo izbor putnicima koji godinama putuju sa nama. Na Vama je samo da izaberete i rezervišete Vaš doček Nove godine 2025 a mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo. :)

doček nove godine

Poslovnica u Novom Sadu je na raspolaganju za sve dodatne informacije. Call centar Turistička agencija Lider Travel: 064-00-293-70 ili 021-544-444.

Nova godina 2025 aranžmani

Istanbul Nova godina 2025

Prednost ako se odlučite za doček Nove godine u Istanbulu leži u tome što zabava nije rezervisana samo za najluđu noć. Celo putovanje provešćete u upoznavanju druge kulture, i obilasku značajnih građevina kao što su Aja Sofija ili Plava džamija.

Uz odličan povod za novo putovanje, kao što je Nova godina Istanbul predstavlja pravi izbor. Izbora za novogodišnju noć u samom gradu ima mnogo. Ponoć možete dočekati u centru Istanbula zajedno sa još nekoliko hiljada stanovnika i turista, uživati u vatrometu iznad Bosfora, a provod u nekom klubu ili restoranu je uvek opcija.

istanbul nova godina

Beč Nova godina 2025

Putovanje u Beč je uvek odlična ideja. Novogodišnja avantura u ovom gradu je poseban doživljaj koji će vas uvesti u novi januar na najlepši mogući način.

Nova godina u Beču nikada nije sasvim običan doček, budući da ovaj grad može da vam ponudi široku lepezu zanimljivosti i događaja. Kada posetite Beč putovanje se pretvara u obilazak riznice najlepših evropskih znamenitosti, koje na najbolji način predstavljaju tradiciju i kulturu ovog kontinenta.

Kada je u pitanju Nova godina Beč se izdvaja kao ubedljivi favorit među turistima koji uživaju u obilasku evropskih metropola, sa ogromnom kulturnom zaostavštinom.

Beč doček Nove godine

Nova godina 2025 putovanja

Budimpešta Nova godina 2025

Budimpešta Nova godina ima ponešto za svakoga. Ovaj grad pruža svojim posetiocima zaista mnogo toga. Od dramatične istorije i raskošne arhitekture, do lekovitih termalnih voda i noćnog života bez premca u istočnoj i centralnoj Evropi. Čar Budimpešte, najbolje oslikavaju njeni mostovi, kojih verovali ili ne ima čak 11!

Budim i Pešta, su dva grada spojena u jedan. Naizgled izgledaju jedinstveni i liči da ih Dunav samo deli, ali kada se bolje pogledaju u mnogome se razlikuju. Ravničarska Pešta i brdoviti Budim, raskošna arhitektura Pešte i srednjovekovne uličice Budima, su nešto što ih razdvaja, a opet spaja u jedan po mnogima najlepši grad sveta.

Ono što se ne može se sa sigurnošću reći da li je Budimpešta lepša danju ili noću ali svakako sa razlogom nosi epitet „Kraljica Dunava"

Budimpesta nova godina

Sarajevo Nova godina 2025

Grad meraka i sevdaha kao jedan od najboljih izbora za doček!

Sarajevo se prema mišljenju putnika izdvojio kao mesto gde ćete uz prijatne ljude, fenomenalnu hranu i opuštenu atmosferu imati nezaboravan doček Nove godine.

Uz doček u glavnom gradu Bosne i Hercegovine - Sarajevu, Nova godina 2025 će vam započeti uz smeh, zabavu, šetnju Baščaršijom i druženje do jutra. Spremite se za doček Nove godine u Sarajevu koji ćete sigurno prepričavati. Pridružite nam se u novogodišnjoj avanturi i otkrijte čari koje nudi grad sevdaha - Sarajevo.

Sarajevo Nova godina

Trebinje Nova godina 2025

Dočekajte najluđu noć u prema mnogima najlepšem srpskom gradu, uz fenomenalnu prazničnu atmosferu i blagu klimu! Putovanje u Trebinje uvek podrazumeva prelepe znamenitosti i obilaske, ali pre svega srdačno gostoprimstvo, karakteristično za ove krajeve i prijatne temperature. Zbog svega navedenog turisti obožavaju da ovaj grad u Republici Srpskoj posete i zimi!

Doček u gradu kao što je Trebinje Nova godina će vam početi uz šalu, zabavu, toplo vreme, ali i uz jutarnju šetnju sa mirisom mora koji stiže sa Jadrana. Ovo će biti sjajan lek nakon odličnog provoda u nekom od lokalnih klubova i igranje do ranih jutarnjih časova.

Trebinje Nova godina

Krakov doček Nove godine 2025

Urbani i najveći univerziteski centar istočne Evrope - Krakov je postao izuzetno atraktivna destinacija hiljadama mladih. Mladi jedva čekaju da posete ovaj grad studenata i kulture, i upoznaju se sa svim njegovim čarima. Sa najvećim brojem putnika svake godine, Krakov se izdvojio kao omiljeno mesto za ispraćaj stare, i ulazak u Novu godinu.

U ovom prelepom poljskom gradu, zagarantovan vam je najbolji provod svake večeri (a posebno u novogodišnjoj noći), sa još 1000 mladih iz celog regiona.

Pored fenomenalnog provoda, očekuju vas i zanimljivi fakultativni izleti i uvek raspoloženi vodiči koji će vas upoznati sa svim lepotama i znamenitostima ovog grada. Sigurno je da će Vam doček Nove godine u Krakovu biti dugo u pamćenju.

Nova godina Krakov

Prag doček Nove godine 2025

Zlatni Prag je postao izbor velikog broja putnika koji najluđu noć žele da provedu u jednom od najlepših evropskih gradova. Zbog svoje lepote, putovanje u Prag se poslednjih godina sve češće pominje kao jedna od najromantičnijih destinacija u Evropi.

Obilazak najlepših zdanja Praga, su posebno magične tokom zime, kada vlada novogodišnja euforija. Ukoliko je putovanje u Prag za Novu godinu praćeno i snegom, doživljaj će biti još bolji!

Ako do sada niste posetili čuveni Prag, putovanje za Novu godinu 2025 je odličan “izgovor” da to uradite.

Nova godina Prag

Milano doček Nove godine 2025

Nova godina u italijanskoj prestonici mode i fudbala! Putovanje u Milano za Novu godinu pruža mogućnost upoznavanja svih njegovih znamenitosti u prazničnom duhu, a mi ćemo Vam obezbediti najbolji novogodišnji provod koji ćete dugo pamtiti!

Milano je poznat kao moderan, urban i turistički vrlo atraktivan grad, a ono što nudi predstavlja kombinaciju modernog i tradicionalnog italijanskog duha.

Praznici u Milanu imaju veliku draž, jer se praznična eurofija oseti na svakom koraku. Definitivno nećete pogrešiti sa izborom ove destinacije za najluđu novogodišnju noć.

Nova godina Milano

Atina Nova godina 2025

Dočekajte najluđu noć u grčkoj prestonici, uz fenomenalnu prazničnu atmosferu i blagu klimu! Doček Nove godine 2025 u Atinu uvek podrazumeva prelepe znamenitosti i obilaske, ali pre svega uživanje u prijatnoj temperaturi zbog kojih turisti obožavaju da je posete i zimi!

Novogodišnje putovanje u Atinu u organizaciji turističke agencije Lider Travel obećava nezaboravan provod u Atinskim klubovima. Naravno uspomene će biti urezane duboko u vaše sećanje na ovaj sjajni doček Nove godine 2025.

Atina doček Nove godine