Leto za mlade 2024

Filteri
Vrsta putovanja
 • 8
 • 80
 • 6
 • 6
 • 26
 • 2
 • 2
Vrsta prevoza
 • 6
 • 6
Države
 • 1
 • 4
 • 1
1 - 6 od ukupno 6 rezultata

LETO ZA MLADE

Lider Travel Vam kao i svakog leta, nudi priliku da posetite sjajne destinacije koje smo izabrali samo za Vas i iskusite LETO ZA MLADE u pravom smislu te reči.

Verujemo da će vam uz našu ponudu, leto 2024 ostati posebno u pamćenju kao najbolje do sada. Aranžmani Letovanje za mlade 2024. - podrazumevaju i fakultativne izlete na kojima ćete moći da upoznate sve čari ovih destinacija i da doživite iskustvo aktivnog letovanja.

Leto za mlade

Za Vas smo pripremili veoma kvalitetan sadrzaj koji podrazumeva posetu najlepšim plažama, najpopularnijim klubovima, prirodnim atrakcijama, kao i posetu kulturnih i istorijskih znamenitosti.

Ako od letovanja želite nešto više, ako kupanje i ležanje na plaži nisu jedini motiv zbog kojeg idete na more, ako volite dobar provod, žurke u klubovima, žurke na otvorenom, žurke na brodu, posete prelepim plažama, krstarenja, stotine mladih i nasmejanih ljudi oko Vas, onda ste na pravom mestu. 

Leto za mlade

Naša ponuda LETO ZA MLADE traje do popunjavanja slobodnih mesta. Prijavite se i rezervišite svoje mesto na vreme.

Poslovnice u Novom Sadu, Beogradu, Nišu i Kragujevcu su na raspolaganju za sve dodatne informacije.

Call centar: 064-00-293-70 ili 021-544-444.

Kefalonija leto za mlade

Leto za mlade 2024

Kefalonija leto za mlade 2024

Kefalonija je atraktivno Jonsko ostrvo koje mami pažnju turista i predstavlja odičan izbor za letovanje u Grčkoj. Mix neverovatne prirode i pregršt sadržaja za mlade, društvo i parove čine ovu destinaciju pravim biserom Jonskog mora.

Ukoliko je vaš izbor za sledeće letovanje baš ostrvo Kefalonija, nećete pogrešiti. Čak i putnici koji nisu ljubitelji fotografisanja neće izdržati da ne uslikaju neke od najlepših plaža Kefalonije i autentične kutke ovog ostrva.

Aranžmani Kefalonija leto za mlade 2024. - pored povoljne kombinacije smeštaja i prevoza pružaju i mogućnost da putem fakultativnih izleta istražite najveće ostrvo Jonskog mora, krstarite do Zakintosa, ali i da se provedete na ludim žurkama u našoj organizaciji.

 

Zakintos leto za mlade 2024

Izbor mladih koji planiraju letovanje u Grčkoj godinama je čuveni Zakintos. More i plaže kao sa razglednica mame sve generacije, ali za one koji očekuju nezaboravno letovanje Zakintos je posebno dobar izbor, zahvaljujući burnom noćnom životu po kome je ovo ostrvo poznato.

Zaštitini znak Zakintosa je Laganas i celodnevna žurka, provod i noćni život u ovom mestu. Čuveni Bar street u Laganasu uveče postaje stecište hiljade mladih, koji se do ranih jutarnjih časova provode u najboljim klubovima i barovima ostrva.

Lider Travel vam kao i svakog leta nudi priliku da posetite ovu destinaciju, i verujemo da će vam uz Zakintos 2024. godina ostati u pamćenju kao najbolja do sada. Imaćete priliku da se odmorite na najlepšim plažama, što je odlična priprema za noći koje na ovom ostrvu traju do jutra.

 

Kavos leto za mlade 2024

Kada je u pitanju Kavos leto 2024. je savršeno vreme da ga posetite! Ostrvo Krf je ostrvo koje je drugo po veličini od sedam većih jonskih ostrva, a ujedno predstavlja i jedno od najlepših ostrva u Grčkoj. Ostrvo Krf leži u tirkiznom Jonskom moru, koje je deo Sredozemnog, a severno se spaja sa Jadranskim morem.

Sudeći po dosadašnjim iskustvima naših putnika, možemo reći da Kavos letovanje zaista pretvara u sasvim poseban doživaljaj.

Letovalište Kavos, Krf čini ostrvom bogatijim za još jedno sjajno i potpuno turistički razvijeno turističko mesto, koje u svojoj ponudi ima sve šta vam je potrebno za party letovanje.

Letovanje na Krfu mladima je posebno interesantno zbog mnogobrojnih opcija za buran i nezaboravan provod, kojih Krf ima na pretek. Kada je u pitanju Kavos leto 2024. godine sigurno je da će biti upamćeno po dobrom provodu!

 

Kušadasi leto za mlade 2024

Kada se govori o letovalištima koje nudi Turska Kušadasi je destinacija koju preporučuje najviše turista. Egejska obala, veliki izbor klubova i specijaliteta turske kuhinje dovoljan su razlog da se odlučite za letovanje u Kušadasiju.

Aranžmani Kušadasi leto za mlade 2024. - podrazumevaju  sjajan provod, a deo ponude Lider Travel-a su svakako i fantastični izleti kao što je obilazak Pamukkala, drevnog grada Efesa i Artemidin hramAqua parka i zanimljivih Kušadasi plaža.

Ukoliko otputujete u Kušadasi letovanje ćete provesti u akciji - kako u dnevnim obilascima, tako i u noćnim izlascima. Ako više volite miran odmor, ne brinite, jer kada je pitanju Kušadasi plaže i bazeni pokraj hotela su idealno mesto za opuštanje uz ležaljku i koktel.

 

Lefkada leto za mlade 2024

Letovanje u Grčkoj je bilo i ostalo jedna od standardnih opcija kada su u pitanju ponude za letovanje. Kao jedno od najlepših grčkih ostvaLefkada nudi mnoštvo predivnih plaža.

Naravno tu su i relativno divlje plaže koje su idealne za one koji možda žele da se osame, pronađu svoj kutak za zaljubljene i svoj odmor provedu daleko od vreve klasičnih turističkh plaža.

Aranžmani Lefkada leto za mlade 2024. takođe nudi mnoštvo interesantnih izleta, poput krstarenja do obližnjih ostrva Kefalonije i Itake, odlazak do glavnog grada Lefkasa kao i obilazak najlepših plaža na ostrvu, učiniće vam letovanje na ovom “Ostrvu boja” mnogo lepšim i privlačnijim.

 

Evia leto za mlade 2024

Provedite svoj letnji odmor na jednom od najatraktivnijih grčkih ostrva! Ostrvo Evia nudi nekoliko letovališta koja su iz godine u godinu sve popularnije destinacije za mlade, a Lider Travel tim sprema i sjajne žurke za svoje putnike! 

Aranžmani Evia leto za mlade 2024 - podrazumevaju odličan noćni provod, a deo naše ponude su svakako i fantastični izleti kao što su obilazak Skijatosa, Atine i najlepših plaža samog ostrva.

 

Budva leto za mlade 2024

Budva je primorski grad na Jadranskom moru, a ujedno i najposećenije letovalište Crne Gore. Područje oko grada, duž obale, poznato je i kao Budvanska rivijera. Rivijera je centar crnogorskog turizma, pa putovanje u Budvu obećava zabavu, i ukoliko se na to odlučite, provod do jutra. Sa jedne strane šetališta nalazi se plaža, a sa druge brojni kafići i klubovi po kojima je ovaj grad poznat.